פינות!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifפינות!../images/Emo41.gif

מה נסגר?
כל הפינות נעלמו
מה שנשאר לנו
יום חמישי, הביוגרפיה השבועית- חברי הפורום
יום שישי, השרשור השבועי- נופר(nofar7910)
יום שבת, מצעד הלהקות- מורן(Nesta Girl)
יום שבת, מצעד השירים- מתן(Famous Last Words)
כל סוף חודש, הקליפים החדשים של החודש(במרוכז)- שחר(FallOutGirl)
בנוגע לפינות הקיימות
במידה ואתם כן רוצים להמשיך את הביוגרפיות השבועיות, זה יהיה ביום שני ולא חמישי בגלל שביום חמישי יהיה אחד מהמצעדים
הפינות של מורן ומתן- אני חושבת שכדאי שאחד מכם יעביר את הפינה ליום אחר כי זה חבל שיש ימים בלי פינות ויש ימים עם שתי פינות, אז הראשון שרואה את ההודעה שיגיב פה ונעביר את הפינה ליום חמישי
שרשורי NP של תפוז אנשים מודיע- כדי שהפורום לא יתמלא בכאלה, משרשרים שירים רק להודעות של יום ראשון ויום רביעי כך שזה יוצא כל 3 ימים בערך והשרשור עדיין קופץ
הצעות לפינות
יש את הקורבן השבועי שעדי פעם ניהלה אבל אף אחד לא שיתף בכלל פעולה. אתם רוצים לשחזר את הפינה או שנוותר?
ראש בראש שענבר פעם ניהלה וגם זה קצת נעלם- מישהו רוצה את זה?
אפשר לעשות כמו שענבלירון עושה בפורום HIM- ביום ראשון לעשות שרשור של 5 דברים ששווה להתחיל בשבילם את השבוע תגיבו פה
אם קראתם, ותכתבו גם הצעות לפינות חדשות, מה דעתכם על הקורבן השבועי, אם מישהו רוצה לקחת פינה שכתבתי ובנוגע לביוגרפיות השבועיות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo45.gif

חחח יוו רציתי בסוף החודש הזה אבל התעצלתי ><" לא יודעת. אבל אבל אני מבטיחה שמעכשיו אני תמיד יעשה D: ויש לי הצעה למשהו שכבר יומיים אני חושבת על זה וסוףסוף יש לי איפה לכתוב P: שכל יום בבוקר/צהריים יפתח שירשור של המצעדים היומיים. מצעד הNME, רוק טופ 10, רד באטום. וכל אחד ישרשר במשך היום מה היה במקום 10,9,8,7 וכו'. לא תמיד כותבים את הכל, לא תמיד מזהים הכל, לא תמיד רואים הכל.. ויש את המצעדים האלה פעמיים-שלוש ביום אותו דבר ככה שכל חברי הפורום יכולים להשתתף ולכתוב מה היה ומה דעתם. ועוד משהו.. כדי שזה לא יצור עומס של כל יום לפתוח את זה אפשר לעשות הודעה ראשית של השרשור - מצעד הNME - ולשרשר לזה שלוש הודעות של שלושת הימים הבאים.. וככה להודעה אחת יהיו שלושה ימים ולא יהיה עומס. אהה והמצעדים יהיו שני-חמישי. כי שישי יש גונזו,שבת איכשהו ערבוב של המצעדים מכל השבוע וכנ"ל גם בראשון. ככה שזה שני שירשורים בשבוע לכל מצעד - שני/שלישי. רביעי/חמישי. הא? הא? מי גאונה וחופרת הרבה?? XD אהה.. נועה. תעשי סטטיסטיקות ~,~ בחייאת

Rose131

New member
המ../images/Emo12.gif

כאילו בום ראשון פותחים שרשור של יום ראשון של המצעדים, אליו יש 3 תגובות שהם שלושת המצעדים, ואליהם מגיבים את דעתינו? ואז פותחים עוד תגובה שהיא יום שני של המצעדים לאותה הודעה וכנ"ל?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הפוך ><"

ביום ראשון/שני פותחים שלוש הודעות לכל מצעד.. ואליו משרשרים שתיים/שלוש הודעות שהכותרת שלהן זה - יום שני. - יום שלישי. בכל יום משרשרים לשם את המצעד.. וכל אחד אומר מה דעתו ~,~

Rose131

New member
נו זה מה שכתבתי../images/Emo122.gif

יענו יהיה שרשור מצעדים -יום ראשון -NME -רוקטופטן -וכו' -יום שני -NME וכו'?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא ;;

שרשור ראשון: מצעד הNME- - שני [כי אין חדש ביום ראשון זה אחד כזה של סופ"ש אומשהו] - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. - שלישי - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. שרשור שני: רוק טופ טן- - שני - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. - שלישי - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. שרשור שלישי: רד בוטום צ'ארט- - שני - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. - שלישי - מקום 10. - מקום 9. - מקום 8. - מקום 7. - .................. וכו'. הפינה נפתחת רק ביום שני בבוקר [נמשכת עד שלישי בלילה] ואז עוד אחד ברביעי בבוקר [נמשכת עד חמישי בלילה או פשוט עד שני שאחרי]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אז שמישהו יתחיל את זה

ביום שני הבא XD כי אני טסה בראשון בלילה.. או שבראשון ב1 בלילה לפני שאנחנו יוצאים לשדה תעופה אני אפתח ואז זה כאילו כבר יום שני... וזאת תהיה דוגמא ראשונה P:

lestatgirl

New member
האמת שבימי שני זה הוט ניו וואנס...

ויום ראשון זה המצעד עצמו השאר זה רק עדכונים כאלה מי עלה מי ירד..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואלה?? ../images/Emo2.gif

אבל אין נגיד דברים חדשים?? זה ככה בכל המצעדים או רק בNME?

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

המממ...אין לי בעיה לקחת איזשהי פינה אבל אני אוכל לפתוח אותה רק בסופ"ש...

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאני רוצה את ראש בראש :0

אבל על מה עושים? להקות, אלבומים, שירים?

Height Down

New member
האמ

כל סופשבוע בערוץ מוקדש למשהו מסוים, וחשבתי אולי לעשות כל סוף שבוע פינה בפורום [או פינות, כדי שזה לא יהפוף לשרשורפלצת ענקי מרוב אינסוף דיונים ומצעדים וכו'] שגם היא תוקדש לסופשבוע הזה, אבל אני יודעת שאני אתעצל, אז וויתרתי עליה. אולי מישהו רוצה לעשות אותה במקומי?

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif

הקורבן השבועי זה נחמד חבל שיעלם אני מוכנה לעשות פינה על גונזו שבועית שתספר מה יהיה השבוע וכו', או פינה שבועית על Spanking New Music..
D:

lestatgirl

New member
../images/Emo45.gif לגונזו..

תודיעי לי אם תצטרכי עזרה עם זה כי אני בד"כ מקליטה..

למעלה