פינות!

dandiT

New member
אני יכולה לעשות את הקורבן שבועי...

אבל... אני אצטרך הרבה הסברים

Rose131

New member
עקרונית עדי עושה את זה,

הקטע הוא שאף אחד לא שיתף פעולה=\\

../images/Emo45.gif+הצעה

נכון יש את השירשור של השירים כל פעם שיש את ההודעות של תפוז? אז אולי נהפוך את זה למעיין משחק כזה שכל מי שרושם מה הוא שומע שיתן ציון לשיר שרשום מעליו לדוגמא: אני הראשונה ברשימה ורשמתי Siddharta - Napoj(שזה מה שאני שומעת עכשיו) ומי שאחרי רושם בנושא של ההודעה ציון נגיד 8 ואז רושם מה הוא שומע למשל Incubus - Anna Molly(שעכשיו אני שומעת כי התחלף שיר) וכך הלאה, אני מקווה שהבנת למה אני מתכוונת

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo45.gif

אם תוכלי להסביר לי בדיוק איך עושים ת'פינה של "5 דברים ששווה להתחיל בשבילם את השבוע", אני מוכנה להיות אחראית עליה ^^ ואפשר לעשות פעם בשבועיים ככה כל מיני משחקים.. כמו שהיה "זה או זה",זה ממש נחמד ^^

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif קיי ,

אני אפתח ביום א'. אולי אפשר דווקא לכתוב עם דגש על דברים שמשדרים בערוץ? הוצאת סינגל/קליפ של להקה, ספיישל כלשהו בערוץ, תוכנית ספציפית של גונזו;; רק שישתפו פעולה |חושש| אה וצריך למצוא שם מקורי ><

Rose131

New member
המ

אפשר לעשות אולי 2 דברים שלא קשורים לM2 ו2 שכן, או מי שרוצה או וואטאוור. שם מקורי? 5?XD אז יום ראשוןD:

oshriti123

New member
רעיון לפינה...

אפשר כל שבוע לבחור שיר, לשים כאן קישור לליריקס ותרגום שלו וכל אחד ימלא שאלון כזה עליו.. עם שאלות כמו שורה אהובה וכאלה... אם זה רעיון טוב אני רוצה לעשות אותהD: אני רק אצטרך קצת עזרה בלהרכיב שאלות:X אה וד"א, כל הכבוד על כל ההשקעה שלך בפורום וזה

oshriti123

New member
אהה אפשר גם אותו דבר על להקות

שמי שפותח את הפינה בוחר להקה, שם רקע קצר, תמונה או שתיים, קישור לליריקסים וגם שאלון[עם שאלות כמו חבר להקה אהוב, מתי הכרתם את הלהקה וכו']... אם אפשר הייתי רוצה לפתוח גם את זאת אבל אם זה יותר מדי אז אני מעדיפה את הפינה של השירים.D:

oshriti123

New member
בעצם אני מעדיפה את של הלהקותP:

וואו אני צריכה להיות יותר החלטית... אבל שוב, אם אפשר את שתיהן יהיה אחלהD::

Rose131

New member
המ

חשבתי על זה תאמת, אבל הקטע הוא שכדי לענות על זה צריך להכיר די טוב את השיר ויש פה מגוון ענקי של סגנונות שאנשים אוהבים ככה שבאמת אין שירים שכולם מכירים. קחי לדוגמה שניסיתי לעשות פה את התרגום שיר- ששמים פה משפט בעברית וצריך למצוא את השיר המתורגם, אבל זה לא כלכך הלך כי כל פעם מישהו שם משהו שאחרים לא מכירים וזה נתקע=\\

Rose131

New member
המ,

אפשר לעשות את זה בפינת ביוגרפיות.. רק שגם עם זה אף אחד לא משתף פעולה=\\

למעלה