פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

ספרו ושתפו - האם עמדתם בהתחייבויות
נכון שכן
... הגיע הזמן לדווח -ולהתחייב לשבוע חדש.

מעיןבר

New member
50% עמידה ביעדים...

קיפלתי הכל אבל זה לא הגיע לארונות
לא מתחייבת לכלום כרגע. אולי במוצ"ש...

yaelia

New member
התחייבויות

היה שבוע הרבה יותר מוצלח ובאיזי עם הללי ממה שציפיתי. אמנם לא הייתי בתל אביב אבל חברים שלי משם באו לבקר כאן. בשבוע הבא יש לי המון התחייבויות:
להכין טעימת עוגות מעולה לאלה שרוצים שאני אעבוד אצלם, כדי לסגור איתם חוזה.
להכין קינוחים למקום נוסף (
) שחושבים להזמין ממני.
לעשות שבוע ניקיון לגוף - הרבה מים פירות וירקות ואפילו בלי טיפת זבל.
להראות לש. בכל דרך אפשרית כמה שהתגעגעתי אליו בשבוע הזה.
להתעמל לפחות פעמיים השבוע. אני מרגישה מאוד מלאת מרץ ומאוד חזקה ואנרגטית לעשות הרבה דברים. כאילו כל חוסר האנרגיות שהיה לי נעלם. בהצלחה לכולן

עינבלית

New member
בגללכן לא עמדתי ביעדים../images/Emo70.gif

בטח, ארגנתי מפגש גדול והיינו רק שתיים...ככה עושים, הא? נכון שתפי ואנוכי נהנינו לנו מאחר צהריים שליוו בים, אבל- חיכיתי לכן! חוצמיזה, שאר היעדים הוכתרו בהצלחה.

אפרת12

New member
משהו כמו 70%

אבל כתוצאה מזה הגעתי למסקנה חשובה - זהו. זה ממש לא בשבילי. אני עומדת בכביסות וקיפולים, ובכלים נקיים ועוד כל מיני דברים - אבל לנקות את הבית גוזל ממני את כל הזמן והאנרגיות - אני שונאת את זה ולא בנויה לזה. דיברנו עם העוזרת - והיא חוזרת
אז לשבוע הבא אני מתחייבת לנסות להכין שתי פשטידות לפחות, כדי שיהיה מה להגיש ביום שבת הבא, כשכל המשפוחה תגיע לחגוג יומולדת לסיון. וגם - מתחייבת להתחיל לסכם את החומר לבחינה בקורס הפסיכולוגיה של המינים.

Arfilit

New member
אה - יש לי התחיבות חשובה

להשתדל לא לוותר לעצמי ולהחזיר את האפונה למיטה אחרי כל הנקה - כדי לא לבלבל אותה וכדי להעביר מסר ברור שכל אחד ישן במיטה שלו (אחרת אמא קמה עם גב תפוס - וזה לא טוב...).

אחלה התחיבות.

גמנחנו השתמשנו במנטרה: "כל אחד ישן במיטה שלו". ובסוף זה עבד.

אופס. לא שמתי לב שהשבוע עבר

הצלחתי מעולה עם השוקולד. ממש לא להאמין. ומתמחה אצלינו חזרה מחו"ל וכל היום ביום שלישי היו שוקולדים ולא נגעתי. עם הבעל קצת פחות טוב משבוע שעבר, אבל עדיין בטווח המקובל. ועם העצבים גמכן הרבה יותר טוב - אבל זו לא חכמה כי נורא פירגנו לי בעבודה השבוע ולא היו עצבים, אבל זה כבר לסיפור אחר. בשבוע הבא עודפם אותודבר, וגם לנסות להגיע למפגש יונקים בשבת בבוקר. נורא מסוכרנת להכיר שם מישהי, וגם בכלל.

עמדתי,בקושי

כי האזרח הצעיר היה חולה יומיים,ולא פינה לי את זוג הידיים שאני צריכה בשביל לחייג או לשטוף כלים... ממשיכה עם ההתחייבויות הקבועות,והשבוע לא מוסיפה כי בקושי עמדתי במה שהתחייבתי

1במיה

New member
אז ככה: לא התחלתי לכתוב את העבודה

ולא את המבחן אבל כן עמדתי בהתחיבות לא לאכול ג'אנק כל הזמן אם כך לשבוע הבא: לעשות(לפחות להתחיל) את המבחן ואת העבודה

קרניר

New member
עמדתי חלקית-

הצלחתי לעמוד בדיאטה שלי!!! לא אכלתי מתוקים ובצקים שזה הישג ענקי בשבילי. מתחייבת להמשיך בדיאטה (בחיי שזה עוזר לי) מתחייבת לקנות משקל. לא קבעתי תור לדיאטנית ולא לרופאים כי הייתי ממש עסוקה ועמוסה (בעיקר בגלל החיסון של רוני). מעבירה את ההתחייבות בתקוה שאצליח לקבוע לפחות 2 תורים.

גורבי

New member
השבוע הייתי ילדה טובה

בהחלט עמדתי בהתחייבות להיות יותר נחמדה אל י', והאמת היא שגם מצב הרוח שלי השתפר פלאים בגלל זה. משוב חיובי? לא נכחיש... ועל התחייבות לשבוע הבא אני עוד צריכה לחשוב (מבחינת כלים בכיור כבר מזמן הכרזתי על עצמי כמקרה אבוד)

פשושולה

New member
עמדתי בחלק מההתחיבויות...

אני יכולה לחשוף כאן שירדתי 4.5 ק"ג בשבועיים האחרונים... נשארו "רק" עוד 12.5 מיותרים... אני נוסעת בשבוע הבא לחו"ל ולכן - כל ההתחייבויות לא רלוונטיות, אבל בכל זאת - 1. מתחייבת לקרוא בטיסות את החומר שהבאתי איתי, מהעבודה ומהלימודים 2. מתחייבת לחשוב פעמיים עלך איזה בגדים אני קונה לעדן - שלא יהיה יקר מידי ומיותר בכמויות 3. לשמור על הדיאטה (מותרת לי בראש שלי רק חריגה אחת, פעם אחת בסטארבקס...) 4. מתחייבת לעשות כל מה שאפשר בלי להשתולל בשביל ללכת איזה 5 ק"מ באיזה בוקר...

זוג חדש

New member
מפחדת להתחייב...

אני עוד לא סיימתי את מחויבותי מלפני שבועיים...

מתחייבת שמהרגע שאני מקבלת את

ההערות מהמנחה אני שוקדת לתקן ולהמשיך בעבודה ללא ערבי OFF - הפוגה תהיה לי לאחר שאשלח לה שוב לשמור על מה שנכנס לי לפה 3 הליכות בשבוע. להכין עוגיות מושלגות.

בשבוע שעבר לא התחייבתי

השבוע אני מתחייבת:
לנקות לפחות חלק מהבית (האמבטיה זועקת!)
ללכת הליכת בוקר לפחות 3 פעמים השבוע.
להמשיך לשמור על הדיאטה

למעלה