פינת ההתחייבות השבועית

nonaa

New member
צפוי שבוע עמוס ...

אנחנו עוברים (סופסוף) מחר
לבית שקנינו ואני בשאיפה להתארגן כמה שיותר מהר .... וכן לארגן לנגה חדר יפה (סופסוף יש לה חדר שהוא לא בדירה שכורה ואפשר להשקיע בו) התחייבות נוספת : לנסות לעמוד עד כמה שניתן במשטר תזונה שיכול לעזור להתמודד עם בעיה רפואית מסויימת שקצת "הרימה את ראשה" בשבוע האחרון (מצטערת אם זה נשמע מעורפל מדי ...) זו פעם ראשונה שאני מתחייבת אז אין עדכונים לגבי שבועות קודמים ...

shuly1

New member
כבר עבר השבוע ../images/Emo12.gif

אני לא מתחייבת למשהו חדש כי לא ממש עמדתי בכול ההתחיבויות

שיפסלה

New member
כן, כן, כן

מזל ששמת את ההודעה הזו בצהריים. זה עזר לי לעשות את ה"פוש" האחרון. הצלחתי לסיים את המבצע הגדול שאני גוררת כבר חודש: סיימתי לסדר את הארונות ולמסור את רוב הבגדים הלא משומשים. בשבוע הבא - טיפול בניירת של החשבונות, תיוק וכו' אוף! איזה עבודות מאוסות לחופשת לידה אני מוצאת לי...

ornaok

New member
מתחייבת לראשונה -

לתת צ'אנס רציני לעבודה שאני מתחילה ביום ראשון
לחזור למשטר דיאטה קפדני ולהפסיק לוותר לעצמי כל יום (רק במבה..רק ארטיק..כל יום משהו אחר)

Arfilit

New member
עבודה?! ביום ראשון?!

לא מספרים לי כלום בבית הזה...

עדי 5

New member
טוב אז גם אני מתחייבת

1. להתמיד בדיאטה שהתחלתי בה השבוע 2. לנסות לצאת להליכה 3 פעמים בשבוע(ולא הליכה בקניון
) נתחיל בזה ונראה איך מתחייבים הלאה

התחיבויות

פעם ראשונה שאני נכנסת למשחק הזה, נראה אם אעמוד בזה:
לעשות סוף סוף גבות (האופנה של ההיא מהלגונה הכחולה ששכחתי את שמה כבר מזמן לא אופנה)
להכין ארוחת ערב חגיגית לקראת יום הנישואין השני שלי
לשלוח (אולי?) זר פרחים לעבודה של רוני לרגל אותו מאורע
לעשות עוד כמה הפתעות (רוני, אם אתה קורא אותי, לפחות את הסעיף הזה נשאר לך רק לנחש)
לסדר את ארון הבגדים שלי (מה עושים עם מדפים רחבים שהכל מתבלגן בהם??) זהו בינתים, גם זה נראה לי הרבה, נשאיר קצת לפעם הבאה .

בלינקה

New member
שבוע ארוך, מתיש, ובלתי נגמר

חוץ מיום ראשון, שבו נפגשתי עם חברות (כן, מפגשון פורום
), לא עשיתי כלום לעצמי. ואני עייפה, ושחר בוכה כל לילה חצי לילה, ואני הולכת לישון, ומקווה שיום (מחר בטוח לא, ראשון בטוח לא) שני כבר יחזור לאיזושהי שגרה רגועה יחסית.

ת ו ל

New member
בלינקה:

עד עכשיו חשבתי שאת BLINKA ועכשיו הבנתי שאת BALINKA איך אני יודעת? כי גם אני אצל סבתא שלי BALINKA ..... רק טוב , תול.

boringvered

New member
מתחייבת ....

להמנע מכמה שיותר פחממות בצקיות לבקשת המדקרת שלי כדי לעזור לטפל באלרגיה החביבה שמקשטת את הגוף שלי העונה לשם הלועזי "אורטיקריה" ולשם העברי המדהים... "חרלת"... אה, וגם לשתות את תה הצמחים המגעיל (כהגדרת המדקרת 'בטעם ג'יפה') עד הסוף.... בתקווה שהטיפול יצליח. ורד

עמית@

New member
עמדתי כמעט בכל ההתחייבויות ../images/Emo3.gif

שבוע הבא: מתחייבת לצאת לפחות ערב אחד עם יוסי, סקס? אולי..

lulyK

New member
תחשבו על מה אנחנו מתחייבות

לצאת לבלות לפגוש חברות להשקיע בעצמנו לעשות סקס. ה"אני" שלי של לפני 6 שנים עומדת בצד וצוחקת.

עמית@

New member
כן הא..

ואני עוד זוכרת את עצמי תוהה מה קרה כשלא יצא לנו יותר מ6 פעמים בשבוע.. מי היה מאמין.

עינבלית

New member
מתחייבת לעוף כמה שיותר../images/Emo13.gif../images/Emo177.gif

והכוונה- להתמיד כמה שאפשר ב : flylady (לא בצורה הרסנית אבל קצת כל יום) הכיור המבריק, כביסה על הבוקר-מייבש-קיפול-ולארון, ו"לרדת" כל פעם על zone אחר בבית בשאיפה לסדר. נרשמתי למועדון ואני מקבלת 31 הודעות (תיזכורות) מדי יום לכל מיני דברים, זה משעשע והכי משעשע- ההוראה- לכי לישון!!! (במקום לצ'וטט בתפוז עם אמהות עייפות כמוני). הנה קישור למי שזה מעניין אותה

עינבלית

New member
מה פתאום?!

ניכנסתי לזה חלקית. הכלים מתחת לכיור נשמע לי מגוחך עד טירוף. גם ללכת לישון רק אחרי שעשית כלים+הדחה+עברתי על הכיור במגבת. אני פלייליידי אבל בקצב שלי
יש עוד כמה דברים שאני לא עושה, וטוב לי עם זה. זו תוכנית גאונית למי שמסוגלת לברור מתוכה את המתאים לה. ואגב, תודה לך שהפגשת אותי עם הרעיון המוזר אך נפלא הנ"ל. ו
למלוא שנה לאמהותך

למעלה