ובאמת לא הדגעתי לסדר את הארונות. נראה אולי השבת. ולקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרה טיפוטף (או אמא של פילפילון) - מתחייבת לזכור שהכי חשוב להגיע לסוף היום עם חיוך ולא עם רשימת מטלות שהצלחתי לבצע
גם קניתי סנדלים לתומר וגם התחלתי תטפל קצת בבית (מעבר ל"סתם" סדר ונקיון), וגם (אפילו שלא התחייבתי) המשכתי בהליכות ובדיאטה - וזה עובד (לא בקצב משביע רצון, אבל יש התקדמות) לשבוע הבא מתחייבת:
את המבחן דחיתי למועד ב', כן נרשמתי לקורס הכנה למתאם והתעצלתי לצעוד. אבל יש דברים שלא היו בתכנון וכן עשיתי: התחלתי דיאטה (בזכות ובהשראת ענבלית ומשוש 30 המקסימות
תודה), וכן להתחיל להריץ פרוייקט שאני עובדת עליו. התחייבויות לשבוע הבא: להמשיך עם הדיאטה החדשה (היום יום שני), להתחיל לשלב יותר צעדות בערב, ללמוד טוב למבחן ביום חמישי ולסיים סידורים במועצה.
לא עשיתי ולו טלפון אחד. צעדתי פעמיים (עם עגלה והלל זה נחשב?) הבית נקי ומסודר עשיתי דברים אחרים שמקדמים אותי, אז אולי זה בסדר. התחלתי דיאטה סבירה. גמרתי הצעה לתסריט לקרן ירושלים. בשבוע הבא: לדחוף את ענייני העוגות - פרנסה. אולי לעשות טלפונים? ללכת עם ש. להסתפר (יש לו שיער ע---ד המותניים, יפה אבל מוזנח מאוד). לדבר עם האישה שתשכיר לנו דירה (שוב עוברים).
ולא ייאמן כמה דחיתי את סידור פינת הכביסה - והכל כולל הכל כולל לשים מכונת כביסה אחת לקח פחות מחצי שעה וגם עשיתי כפיפות בטן כמעט כל יום ולשבוע הבא - מאחר ואני צריכה להקדיש כמה שיותר זמן ללימודים ופחות למטלות מיוחדות שגוזלות זמן, אני מנסה התחייבות שלא גוזלת זמן - אבל היא קשה: אני מתחייבת לא לעשן. אחרי הכל - איך אני יכולה לצפות מגוזל קטן ולא למוד התמודדויות להיגמל מהמטרנה, אם אני בעצמי לא מסוגלת להיגמל מהכמה סיגריות ביום
אני יודעת שזה לא רלוונטי לנושא הדיון הספציפי הזה, אבל עשית לי בזזזזזט וכל השערות קפצו לי, בלי ג'ל בלי פאן, אפילו בלי לשים האצבע בשטקר. הסבירי בבקשה למה ומדוע וכולו וגם כולו.
לא עמדתי בכלום... הדיאטה כמעט נשמרה, ועשיתי הליכות, אבל לא כל יום (יש לי יופי של תירוצים...). לא חיפשתי גן או עבודה וכן בזבזתי כסף. יותר מדי. לא מצליחה לשלוט בזה... לשבוע הבא עלינו לטובה מתחייבת שוב: