פינת ההתחייבות השבועית

אנידס

New member
מה זה כלום? אז הדיאטה לא נשמרה עד

הסוף אבל לא השתוללת, עמדת בהליכות (לא חובה כל יום). אל תהיי קשוחה עם עצמך בכל מקרה בהצלחה בשבוע הבא.

שכחתי להתחייב בשבוע שעבר

אבל בהחלט התמדתי בנושא חיפוש העבודה ונקיון הכיור. נתנו גם פוש רציני בחיפוש בית,כי עבודה איין ואת הבית כאן צריכה לפנות עד אמצע יולי. לשבוע הבא:מתחייבת להתחיל לארוז את הבית,כדי לא להגיע לרגע העזיבה ולגלות שהבית עוד לא ארוז....

מתחייבת לראשונה../images/Emo70.gif

עד עכשיו לא התחייבתי (דרך מצויינת להמנע מכשלון!) הנה, מנסה עכשיו:
מתחייבת לסיים את הר המטלות לעבודה.
מתחייבת לסגור את נושא לימודי השחייה של ה"גדולים".
מתחייבת לקחת את אמא שלי ואחיותי לערב הוקרה מיוחד (לרגל סיום תקופה בה הן עזרו לי המון). לא משהו גדול, בית קפה, אבל עם תשורה מכל הלב (שזה, בפני עצמו, משהו שנדחה כבר חודשים). זהו! נראה מה יצא מזה...

אני פורשת רשמית מהפינה הזאת ../images/Emo178.gif

לצערי אין לי זמן לכלום, וכל פעם אני מגלה שהתחיל שרשור חדש כזה עוד לפני שהספקתי להתייחס להתחייבויות של השבוע הקודם... ככה שאני רואה שאין טעם. חבל
.
לכן
אני אנסה שוב כשיהיה לי קצת יותר זמן ואוויר לנשימה.

sharonmx

New member
גם אני...

עבר לו שבוע עמוס כל כך מהר בלי שהספקתי בכלל להכנס ולראות מה נשמע, חא כל שכן להתחייב על משהו... חזקו ואימצו!

אדר שלי

New member
הגיע הזמן שגם אני אצטרף../images/Emo141.gif

ואפסיק להתעצל. אולי בזכותכן באמת אעמוד באיזו התחייבות שלי.... אני מתחייבת לסיים לעצב את אלבום החתונה שלנו (עוד מעט אנחנו נשואים שנתיים...
).

אדר שלי

New member
ועוד אחת קטנה../images/Emo141.gif

לעשות סקס עם אהוב ליבי
, כי הוא כבר מרגיש ששכחתי אותו...

sael

New member
אני גם כבר לא מתחייבת

הדבר העיקרי שעומד בראש מעייניי הוא למצוא כבר עבודה טובה, וזה לא ממש קורה כך שאני מפסיקה להתחייב אבל ממשיכה לקוות.

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif עוד שעה ייכנס יום הנישואין

הרביעי שלנו - ועדין לא הזמנתי עותקים מתמונות החתונה...

עדי 5

New member
אפרת,מזל טוב ליום הנישואים ה-רביעי

שתזכו לעוד שנים מאושרות ומי יודע אולי בסוף גם תזכי להזמין את התמונות

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif לכולכן על האיחולים../images/Emo70.gif

לא התכוונתי, אבל זה נורא כייף לקבל...

2 1 2

New member
../images/Emo26.gifהתחייבות יומית../images/Emo36.gif

זה מה שאני עושה בימים שיש בי כעס ותסכול על עצמי שמרוב שיש לי מה לעשות ואני עושה אני למעשה לא עושה כלום - מכירות את זה? אז בימים האלה או אלה שלמחרת אני עושה רשימה של מה לעשות היום ו...עושה. זה עובד. מה שעושה מוחקת בקו ובסוף היום שהדף עם המשימות מלא קוים זה ממלא אותי בסיפוק. דרך אגב להיום יש לי כ 6 משימות.

קלריסה

New member
מתחייבת בהן צדקי והרבה אופטימיות

* להתמיד בדיאטה * לצעוד 3 פעמים בשבוע * ללכת למכון הכושר 3 פעמים בשבוע (אחרות) * לא להירדם כמו תרנגולת ברגע שהשמש שוקעת ואני משכיבה את הצאצאים לישון * להיות טובה ונעימה יותר אל החתיך שלי * ללכת זקוף. אני תמיד שוכחת ושתי דקות אחרי שאני נזכרת להזדקף אני כבר נראית שוב כמו סימן שאלה. איך זוכרים דבר כזה ואיך מתמידים בו?

אז ככה: מייל למנחה שלחתי

הליכות - לא עשיתי ואף לא אחת, דיאטה - לא שמרתי (נו נו נו) לסדר דברים מעצבנים בבית דווקא התחלתי. אבל עשיתי עוןד כמה דברים שלא התחייבתי אליהם ולשבוע הקרוב: לשבת על ענייני התקציב, לסדר עוד כמה מעצבנים, עניני רופא שיניים הליכות ודיאטה.

למעלה