פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

עברנו עוד שבוע - מה הצלחנו לעשות
זה המקום להשוויץ בהצלחות, ולהתוודות על מה ש...אפעס... קצת פחות הלך
וגם, כמובן - להתחייב לשבוע חדש

yaelia

New member
שבוע לא רע

המשכתי בדיאטה מאוזנת וסבירה וירדתי קילו. קבעתי תור לבדיקות כלליות לי ולש. המשכתי לשלוח קורות חיים (ללא הצלחה אמנם, אבל...) בשבוע הבא: להמשיך בדיאטה - אולי ללכת לשומרי משקל? כדאי? לסגור עם הייקית הנחמדה על הדירה החדשה להמשיך לכתוב. זה עושה לי טוב.

פיכסה עלי../images/Emo70.gif

כמובן שלא בהכל עמדתי: הר המטלות קטן, אך קיים שיעורי השחיה כמעט סגורים וכן: נפגשתי עם האחיות ואמא שלי לבד בבית קפה והיה נחמד מאוד! בכל אופן, לוקחת לי הארכה קלה לרגל העובשה שהתחייבתי רק ביום שבת...נראה אם נתקדם עד אז... ולשבוע הבא: לחסל סופית את הר העבודות ולהפגש עם חברה טובה.

משוש30

New member
חלקית...../images/Emo4.gif אשמח לעצות

כלומר אני עדיין די מקפידה על הדיאטה (למרות שבטעות אכלתי סנדוויץ' שנראה לי עם לחם לבן במקום קל בארומה ואתמול מרב חום ומחסור חמור בדיאט קולה חיסלתי חצי גביע גלידה -שוב סורבה דיאט בלי שומנים ובכל זאת...) וממשיכה עם חדר הכושר אבל נשארתי באותו משקל 61 ק"ג ויש לי עוד 4 להוריד!! מה עושים? שבוע שלם לא ירדתי בכלל! אתן חושבות שזה קשור לכושר? (שבועיים 3 פעמים בשבוע) שיש לי כבר שרירים שמשקלם עולה על השומנים? או שזה שלב בדיאטה? או שאני עושה משהו לא בסדר?

../images/Emo24.gif לא מבינה בדיאטות

(אף פעם לא עשיתי. ולא שאין לי את הארבעה קילו שלי להסיר, אני פשוט מנסה לשכנע אותם להפרד בדרכי נועם...) בכל אופן, נדמה לי שזה סביר שמסת השרירים קצת עלתה. מעבר לזה, יש שינויים חודשיים בנפח המים אצל נשים. לפני מחזור, למשל, את עשויה להרגיש מעט נפוחה. את הירידה הממשית תראי רק אחרי הווסת. והכי חשוב: כל שבוע כזה הוא שבוע בו הקפדת על תזונה נכונה ופעילות גופנית וזה רווח נקי! כל הכבוד! בהצלחה!

אני לא יודעת כמה זמן את מתאמנת..

אבל בהתחלה מורידים את השומן המיותר די במהירות ואח"כ השרירים מתחילים להיבנות ואז בפועל לא יורדים במשקל לפעמים אפילו מעלים קצת אבל מתחטבים וזוהי המטרה בסופו של דבר לא

galiaS

New member
אי אפשר לרדת בקצב קבוע

חכי בסבלנות עוד שבוע (אני חכמה גדולה, אני לא מסוגלת להחזיק יומיים בדיאטה), תראי שתרדי במשקל.

משוש30

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

אתן צודקות העיקר שאני מתעצבת (לאיטי) ושהתוסיק קצת פחות רופס והבטן קצת יותר בפנים...בכלל החלטתי שהפעם זאת ריצה לתווך ארוך. גם בסיאטה וגם בספורט...

ארזתי ארבעה ארגזים,

וממתינה,כי מחר אמורים להגיע ארגזים מטעם המוביל. אבל התמדתי בנושא הכיור,ולשמחתי זה הופך לשגרה פחות מעיקה. לשבוע הבא! מתחייבת לפגוש חברה שנמאס לי שכל הזמן לא מצליח לנו להפגש. מתחייבת לארוז. מתחייבת להתאמץ להגיע לאיקאה ולמצא פתרונות איחסון נוחים וזולים לבלאגן שלנו,כי אני רוצה את הבית החדש (שגם יותר קטן) יותר מסודר.

הפעם פישלתי...

עשיתי טלפנוים בנוגע לנופש, אבל לא טיפלתי במדרגות ובאגרה. אז אילו המטלות שלי לשבוע הבא - טלפונים בנוגע לאגרת הטלוויזיה (מישהו יכול לעזור לי להפטר מהצרה הזו?) ובנוגע לבנית מדרגות בבית(כנ"ל הצילו)

משוש30

New member
זה לא נכון כי המניאקים מהאגרה

כתבו בחוק שצריך לשלם גם על טלוויזיה שלא עובדת ועומדת במחסן! ברגע שיש לכם טלוויזיה חייבים לשלם! ממש שערוריה האגרה הזאת. אם הממשלה רוצה ערוץ משלה להפצת מסרים שהיא מעוניינת בהם שתשלם על זה מהתקציב שיש לה ולא מהכיס שלי!

שקמי

New member
עם רשות השידור אין הרבה מה לעשות

אצלנו רק מכתב מעו"ד הביא את הפקח לבוא סופסוף לראות שאין טלויזיה, ועדיין, ישלחו לי מכתבים פעמיים בשנה לפי דבריו. אבל לפחות יפסיקו לאיים בעיקול. תנסי לשלוח הצהרה מעו"ד.

אור67

New member
כמו שבארט סימפסון אמר פעם

i cant promise to try but i'll try to try ובמילים אחרות, מסתבר שאני לא ממש חזקה בלמלא הבטחות כלפי עצמי. אבל הנה עוד ניסיון: 1. לארגן לנו נופש, איפשהו , מתישהו, לא משנה העיקר לנוח קצת. 2. לסדר את הארון שלי. 3. תקופת מבחנים עמוסה לפני-ללמוד כמו שצריך ולא להתעצל. 4. לעשות עם זיו תרגילים שקיבלנו מאביטל גלי לשיפור הזחילה של הקטן. בהצלחה לי.

למעלה