פינת ההתחייבות השבועית

גלשני

New member
השבוע אני חייבת להתחייב

לסיים עד יום רביעי הבא את שתי העבודות שנותרו לי, ולהתחיל ביום חמישי ללמוד למבחן בסטטיסטיקה
להמשיך לשמור על הדיאטה
להסתער על מטלת אירגון מסיבת הרווקות של חברה טובה שמתחתנת
לעמוד בכל מה שהבטחתי

אלינה12

New member
אני מתחייבת ללכת לחדר כושר

כבר עברו 6 שבועות מאז הלידה וזה הזמן ללכת לחדר כושר. אני מתחייבת שלפחות פעמיים בשבוע בתור התחלה.

אפרת12

New member
רק סיגריה אחת...

ולא שאני גאה בזה - גם זו יותר מידי, אבל אין ספק שיש ירידה בכמויות - ואין ספק שזה לא קל וזו מלחמה מתמדת והמשכתי עם כפיפות הבטן - וכבר בהחלט יש תמורה בעד האגרה, מה שרק תורם לי למוטיבציה אז לשבוע הבא:
להמשיך כפיפות בטן
להמשיך להילחם בסיגריות
להביא סופסוף אדניות למעקה (יש לנו רווח גדול מידי בין המעקה לקצה הרצפה בקומה השניה. זה נורא מפחיד כשסיון מתקרב לשם)

ornaok

New member
ואצלי...

הדיאטה נשמרה באופן סביר הליכות נעשו באופן סביר, יש מקום לשיפור, אבל לא נראה לי שזה הולך לקרות, כי --- רשמתי את לירי לגן ביום ראשון, והיא התחילה ללכת אתמול. אז אפשר להגיד שהיה לי שבוע מוצלח מבחינת ההתחייבויות. לשבוע הבא אני מתחייבת - למצוא עבודה לשמור על הדיאטה לא לבזבז כסף על דברים שלא צריך

ילדוש

New member
וגם אני..

מאחר והפתק עם המטלות נשאר מיותם משבוע שעבר, אני אנסה להתחייב כאן בתקוה שזה יגרום להן להתבצע. * לקבוע תור לגניקולוג (עברו יותר מ- 6 שבועות) * לקנות כדורי סידן (המרשם מהאורטופד שוכב סתם בארנק) * לשלוח את התודה והצמיד שהכנתי למיילדת * ללכת לשגרירות ארה"ב, להוציא לקטנה ויזה * להרשם לתואר שני, לפני שנגמרת ההרשמה * (את המשימה הבאה , אני דוחה כבר מעל שנתיים) לבחור תמונות מהחתונה!

אדר שלי

New member
אני...../images/Emo141.gif

הספקתי ממש קצת ממה שהתחייבתי: סידרתי חלק מהתמונות של החתונה באלבום (זה כל-כך הרבה עבודה!) ו... כן, אני זוכרת במעורפל איזה סקס עם בעלי בתחילת השבוע. אוף, זה היה מזמן! לשבוע הקרוב: לסיים כבר עם האלבום!

למעלה