פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

בשבוע שעבר מעט מאוד התחייבו. האם הפורום יצא לחופש לכבוד הקיץ
שהגיע
ובכן - לכבוד מי שבכל זאת רוצה קצת להתאמץ: הפינה לא מנצלת את הואקאנס ונשארת פה. כל מי שעדין לא נשפכה מוזמנת לספר על העמידה במטלות השבוע הקודם (אפשר גם זה שלפניו - כיון שבשבוע ההוא היו הרבה יותר חברות שהתמלאו עזוז), ולנסות לגמגם משהו לגבי השבוע הקרב ובא עלינו לטובה (כאילו - יותר חם
כבר לא יכול להיות, נכון
) אז סופשבוע נעים ו

טיפוטף

New member
לא התחייבתי אז אתחייב עתה:

1. להתקדם עם הגיהוץ. 2. לסיים עניינים בעבודה, כי באוגוסט אני לא אעבוד בכלל. 3. לשמור על הדיאטה. 4. ללכת לחדר כושר פעמיים בשבוע. 5. להיות כמה שיותר סבלנית עם הבנים למרות שאין לי כוח לשחק אחרי העבודה טאקי ובמיוחד מונופול שזה משחק שהומצא ע"י אדם רע לב שחשב איך אפשר לאמלל את ההורים במיוחד אחרי יום עבודה עם משחק שאין לו סוף. 6. ללכת לבריכה עם הילדים אחה"צ (זה דווקא כייף). 7. לבשל משהו בשביל שיהיה להם איזשהוא זכרון ילדות של מאכל שאמא נהגה להכין. בינתיים אנחנו עומדים רק על לחם מטוגן. 8. ליזום XXX פעם בעצמי. 9. לקנות לי איזה ספר קריאה. 10. לקחת 2 סרטים מספריית ה- DVD כי המנוי הולך לפקוע.

משוש30

New member
תזהרי בשבוע הבא תצטרכי לבוא לכתוב

בשרשור ההתחייבות השבועים למה זה לא הצליח...

1במיה

New member
ההתחיבות שלי נמשכת כבר חודש../images/Emo10.gif

עוד לא כתבתי עבודה אחת..

אפרת12

New member
בסוף תצליחי

תנסי להחליט מראש על זמנים במשך השבוע שזה מה שאת עושה ויהי מה

lulyK

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo6.gif

ומתחייבת להיות פה קצת פחות....

אפרת12

New member
אוףףף, אני מידרדרת עם הסיגריות

עישנתי 4 בשבוע החולף. לגבי הביטוחים - ביטוח ה
שהיה הדחוף ביותר טופל, ביטוח האוטו היה גם כן סגור, אם האיש שלו לא היה בא בדרישות לא מקובלות בעליל. כמו כן על הדרך אולי אחליף ביטוח בריאות, וגם סופסוף אעשה לסיון (היה נסגר אם הסוכנת לא היתה נעלמת לי לכל השבוע). לשבוע הבא - להמשיך להילחם בשדון הזה שכל הזמן אומר לי שזה לא כל כך נורא לעשן עכשיו סיגריה אחת, להתחיל לסדר את הממ"ד (שהוא בעצם אמור להיו מזוה וגם מחסן) ואופציונלית - לדאוג לפילטר חדש למטהר מים.

אדר שלי

New member
אני לא מתחייבת יותר../images/Emo10.gif

כי אני לא עומדת בשום התחייבות כמעט. אני לא ישנה בלילות, ככה שההתחייבות היחידה שעולה על דעתי היא לנסות לנוח ואז להנות קצת יותר עם אדר...

gali melenboim

New member
כבר מלא זמן לא התחייבתי...

לקבוע תור לרופא נשים (עוד מלפני חודש אני מתחייבת לעצמי ולא מקיימת...) לשמור על הדיאטה! (קצת סטיתי בשבוע האחרון) למזלי לא השמנתי... להמשיך (!!!) לשמור על הבית נקי ומסודר - ממש הצלחתי לא רע בשבוע האחרון

מתחייבת פעם ראשונה..

1. לשמור על דיאטה- כי מה לעשות הק"ג לא ירדו בד ויש לי שתי חתונות חשובות בספטמבר... 2. להתחיל להתאמן סופסוף- דבר שאני דוחה כבר המוווון זמן 3. לנסות יותר להינות מהזמן שלי עם נדב ולהפסיק להתחמק ממנו...
4. להשתלט על ערימות הכביסה והבלגן בבית 5. לחזור להכין לבעלי המקסים סנדוויצ'ים לעבודה- צריך להכיר בעובדות הוא מאד הוזנח לאחרונה
6. ובהמשך לקודם להתחיל לבשל בבית שוב במקום לאכול ג'אנק או ביצים כל יום...איכס! בתקווה שנעמוד בזה

קלריסה

New member
ללכת סופסופ לפילאטיס הזה

לשמור על הדיאטה לקום בבוקר לצעוד לשמור על הבית שלא יתפרע שוב לכלל בלגן אימתני

אפרת12

New member
או אולי לזה../images/Emo35.gif

חררה. זה מה שאני מקבלת כל פעם שאני יורדת למטה (לא שלמעלה יותר טוב, חס וחלילה, אלא שבד"כ למטה יותר טוב...)

למעלה