פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

חלף לו עוד שבוע - פורים עבר (אבל האייקונים עדין לא
...) וכנראה שהגיע הזמן לחזור לקצת ארשת פנים רצינית. קצת מבט אחורה - למה התחייבנו לפני שבועיים
ומה קרה עם ההבטחות ההן
ומה צופן לנו העתיד
נו, טוב - לםחות מה אנחנו מבטיחות לעצמנו להשיג בשבוע הקרוב... לא צריך להזיז הרים, רק לעשות כמה דברים קטנים...

מתחייבת

לסגור את עניין התיאוריה- חלאס, כבר שליש מהשעורים מאחורי ועדיין לא עשיתי תיאוריה... פויה! לסגור מסלול לטיול בארה"ב (כרטיסים כבר יש) לנקות את הבית! זוועה מה שהולך כאן!!!!!

אדר שלי

New member
שלא כהרגלי - מתחייבת../images/Emo127.gif

לעשות ספורט השבוע - אירובי או ספינינג, העיקר לעשות משהו. התחת שלי כבר מגיע לרצפה...

קרניר

New member
מלא זמן שלא התחייבתי-

אז ככה: *מתחייבת להמשיך בדיאטה שהתחלתי היום. (הגיע הזמן אחרי שנה וחודשים לא?) *מתחייבת לבלות רק אני והבעל, לא בילינו לבד מלא זמן בגלל הפחד שלי להשאיר אותה לבד, אז מקבלת אומץ ומרפה...

עמית@

New member
טוב.. אני חוזרת לעבודה אז

מתחייבת לנסות לא לשקוע עמוק מדי, מהר מדי. מתחייבת לשמור על סבלנותי גם כשקשה לי ואני מותשת ועצבנית. לפחות לכמה ימים..

lulyK

New member
מתחייבת

("מתחייבת", כבר מזמן מילה שלי היא לא מילה). לנסות לשמור קצת יוצתר (בענייני אוכל, כמובן) להגיע סופסופ להתעמלות. הזנחה פושעת. למצוא חברה לנסוע איתה לסופשבוע באמסטרדם באוגוסט.

lulyK

New member
"ביעה תקציבית קטנה"

זה תירוץ מאד פופולרי בימים האחרונים
........ נו, ההתחייבות הכי קלה ומהירה שהיתה לי.

עמית@

New member
גמני גמני... רוצה לנסוע...

רוצה לאכול פנקייקים ולשתות בירה ולהסתכל על פנדה אדומה בגןחיות.. (זה מה שאח שלי, בן 22 וטוב לב עשה באמסטרדם במקום לעשן ולשתות, הלך יום יום לגנחיות והתפעל מהפנדות האדומות, מותק שלי)

lulyK

New member
זה גם מה שאני רוצה.

מי צריך לעשן כשיש בסביבה פנדה אדומה (
) וקילומטרים של בגדים מדליקים במידות נורמליות?

אמברון

New member
הנה מצאת עוד אחת

בקצב הזה, הכי פשוט יהיה לארגן מגה מפגש באמסטרדם
. את חושבת שנשיג הנחה לקבוצה?

למעלה