פינת היצירה השבועית

../images/Emo41.gifפינת היצירה השבועית../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif

אתם יודעים מה לעשות

../images/Emo191.gif היצירה השבועית שלי ^^

שם: אתה האח. דגש: קיטשיות .הווו הקיטשיות. עצב זה דבר זמני, ברגע של שטות זה מגיע. ואז בוכים והכל נראה רע, אפילו כשאתה לא יודע, שבסוף זה נגמר, אתה לא תבין. אתה לא אחד שמבין, אתה אחד ששר, ואחד שמשחק, ואחד שאף פעם לא יודע מתי לחבק. אתה אחד ששונא ועם זאת אוהב, אתה אחד שאף פעם לא פותח בפניי את הלב. אתה אחד שיודע, ועם זאת טועה, אתה אחד שלא מגיע כשהכל אצלי קשה. אתה אחד שתמיד תהיה שם אבל לא בשבילי, אתה אחד שתמיד תדע להקפיץ את ליבי. אתה אחד שמלגלג ומדבר בסארקזם, אתה אחד שלא עוזר אף פעם. אתה אחד שמכיר, לפעמים קצת יותר מידי, אתה האחד שיכול בשניה לשנות את חיי. אתה האחד שיודע, שעצב זה דבר זמני, את האחד שברגע של שטות מגיע. אתה האחד שלא יבכה כשהכל עולה על שרטון, אתה האחד, הראשון... האמצעי... האחרון.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת את הדברים שאת כותבת!

ElinorLahav

New member
אני שממממממה את זה ביומן !!!!!! ../images/Emo23.gif

תמרייי את הכי מוכשרררררררררררררררררת !

tissue

New member
../images/Emo99.gifמדהים!../images/Emo99.gif

תאאאמר , י'מוכשרת !!
אבל את יכולה בבקשה להגיד לי על מי כתבת את זה? ^^

../images/Emo191.gif יאייי ^^

אממ... נראלי שעל האקס שלי, לא יודעת =\ חשבתי עליו ואז על כלמיני דברים אחרים וזה מה שיצא... ^^

dorkiflitz

New member
פעם ראשונה שלי.. חח ../images/Emo9.gif

טוב אז את הציור הזה אני ציירתי ואני בעצמי לא מבינה עדיין איך עשיתי את זה כי אני וגרפיקה וכל מה שקשור לזה לא הולך ביחד. אמממ.. זה דיקט ולקחתי תמונה של רוי ליכטנשטיין, שזה מין פופ ארט כזה וציירתי את זה אבל בגדול על הדיקט.. הדיקט הוא 60X60.. והתמונה קצת עיוותה את הציור.. =S היינו אמורים לתת את זה בסוף שנה למורה ואז היא תיתלה את זה בבצפר, אבל זובי! מה זה נשאר אצלי ובגלל זה הציור לא תלוי למקרה שהיא תבקש אותו בתחילת שנה. למרות שאני לא אתן לה אותו בכל מקרה..
חדל חפירות.. הנה הציור..

../images/Emo191.gif עכשיו הבנתי מאיפה זה מוכר לי!

לחברה שלי יש קומיקס של זה על החולצה XD

למעלה