חחחחחחחח!! אווווווווי אני רוצה את החולצה! גדולל XD
E ElinorLahav New member 26/8/07 #12 יאאאאאמא איזה מדהים זה ! מה אם את אומרת שאת וגרפיקה לא הולך ביחד זה אומר שגם אני יכולה לציייר את זה !?!?! חחחחחחחח סתאם למי יש סבלנות לזזזזה ! את מלכה
יאאאאאמא איזה מדהים זה ! מה אם את אומרת שאת וגרפיקה לא הולך ביחד זה אומר שגם אני יכולה לציייר את זה !?!?! חחחחחחחח סתאם למי יש סבלנות לזזזזה ! את מלכה
D dorkiflitz New member 26/8/07 #14 וואו, תודה../images/Emo70.gif חח ובאמת אני הבנאדם הכי לא יצירתי בעולללם! ואת האמת? זה היה כל כך כיף לצייר את זה, הברזנו משיעורים כדי להתגנב לשיעורי גרפיקה ולהמשיך את זה.. חחח ושוב פעם, תודה :-*
וואו, תודה../images/Emo70.gif חח ובאמת אני הבנאדם הכי לא יצירתי בעולללם! ואת האמת? זה היה כל כך כיף לצייר את זה, הברזנו משיעורים כדי להתגנב לשיעורי גרפיקה ולהמשיך את זה.. חחח ושוב פעם, תודה :-*
E Ever Dream Of Me New member 26/8/07 #16 את כל כך מוכשרת!!!!! הלוואי והייתי כל כך מוכשרת כמוך! באמת כישרון
N Never Had a Nick New member 26/8/07 #27 כל מה שיש לי להגיד לך זה ö (פרצוף מופתע) זה כ"כ דומה זה כמו אחיו התאום של הציור, פאק זה מדהים..!
T tissue New member 26/8/07 #29 זה כל כך מדויק !!! ../images/Emo12.gif מוכשרת !!! DDDD: אני ממש אוהבת את הציורים שלו (ושלך ) כל הכבוד
זה כל כך מדויק !!! ../images/Emo12.gif מוכשרת !!! DDDD: אני ממש אוהבת את הציורים שלו (ושלך ) כל הכבוד
ת תמר קאוליץ New member 26/8/07 #23 ../images/Emo191.gif ככה? הא?? לא צריך! אני זורקת את סטלה לפח. XDD 3333333333333333333333333>