פינת הכר את המשתמש - הפעם קיפי

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכר את המשתמש - הפעם קיפי

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD= היום תכירו את קיפי האדומה צ'אן *________________* (Keep Smiling) מחר נכיר את קורל צ'אן 3: *_*

SaijinKun

New member
ראשון ^0^ קיפיצ'אן *-*

נכון שאת אדומה? אבל לא יותר מדי? כי יותר מדי אדומה יכול להיות פיכסה? איך החיים? מה אכלת היום לארוחת בוקר? מי אני בכלל? נכון ששתי חרבות זה טוב? נכון שצ'יבים זה חמוד? וביאקורנ? נכון שאיצ'ירוקי זה אולטרא-סגיד? נכון שיש עוד שאלות? אבל נכון שלא עוד הרבה? יש לי קוקו? נכון שכן? ונכון שקוקו זה חמוד וסגיד? ולסיכום: איך אני? את אוהבתאותי? ג'ה נה ^-^

keep smiling

New member
<: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נכון שאת אדומה? חס וחלילה. :ם אני ורודה-צומי. ^__^ אבל לא יותר מדי? לא, לא יותר מדי. יותר מדי זה כבר מסוכן. בכלל, אדום זה הצבע האסור. כי יותר מדי אדומה יכול להיות פיכסה? כן. וכמו שאמרתי- זה הצבע האסור!11אחדאחדששוחצי איך החיים? בסדר ^_^ מה אכלת היום לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר. י-י; מי אני בכלל? טלצ'אן. ^__^ נכון ששתי חרבות זה טוב? אני אבדוק ואחזור אלייך. :ם נכון שצ'יבים זה חמוד? כלכך. ם.ם; וביאקורנ? שנוי במחלוקת, אבל חביב. <: נכון שאיצ'ירוקי זה אולטרא-סגיד? *מהנהנתבמרץ* נכון שיש עוד שאלות? לא יודעת, אולי[?] ^^' אבל נכון שלא עוד הרבה?כנראה. XD יש לי קוקו?בטח,בטח. ^_^ נכון שכן? הבנת הנקרא, הלווו? ונכון שקוקו זה חמוד וסגיד? תלוי למי. <: ולסיכום: איך אני? 110%. את אוהבתאותי? יש מישו שאני -לא- אוהבת? ^_____^ ג'ה נה ^-^ ביי-ביי טלצ'אן. ^_^

keep smiling

New member
קודם תודי את.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הלוואי שהייתי אוזבקית קטנה ולא חצי רומניה קטנה.

JeeChan

New member
קיפי 3: ?

נכון שלפני כמה ימים השתלטת לי על הניק 3: ? נכון שיוג'י הוא הכי איכס שיש D= ? נכון ששאנה מותק 3: ? מה שלום קיפי =] ?

keep smiling

New member
להלה~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נכון שלפני כמה ימים השתלטת לי על הניק 3: ? אני? חס וחלילה! >>; נכון שיוג'י הוא הכי איכס שיש D= ? אמג, נעליים על יוג'י!!111 נכון ששאנה מותק 3: ? חדש לי משהו? <: מה שלום קיפי =] ? מתמודדים. ^_^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif קיפיקיפיקיפיקיפיקיפיקיפי

מה שלומך? מה צבע הגרביים שלך? כמה צמידים יש לך על היד? מה הדבר הכי פקאצי שיש לך בחדר? יש לך אחים או אחיות? יש לך חיית מחמד? לאיזה צבע היית רוצה לצבוע את השיער? מה צבע השיער שלך בכלל סס;? למה את מתחפשת באנימה-קון? ובפורים בבצפר? השלימי - אם אישי הוא אישיבישי, ואיצ'י הוא איצ'יביצ'י, אז היטסו הוא:

keep smiling

New member
טרהלהלה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך? מתה כרגיל. ^_^ מה צבע הגרביים שלך? אפור עם סמיילי צהוב כזה ופסים בצבעי הקשת בקצה. ._.; כמה צמידים יש לך על היד? 17 וגומיה. מה הדבר הכי פקאצי שיש לך בחדר? ...אני? אמ, אני חושבת שיש לי המון מרקרים ורודים במגירה הראשונה מתחת לשולחן. XD יש לך אחים או אחיות? מודה באשמה. תאומים גדולים ואחת קטנה. יש לך חיית מחמד? חתול. 3> לאיזה צבע היית רוצה לצבוע את השיער? גוון כלשהו של אדום. זה יהיה מגניב. מה צבע השיער שלך בכלל סס;? פעם הוא היה בלונד-לבן, אח"כ חום, אח"כ סגול ועכשיו שוב חום. ^_^ למה את מתחפשת באנימה-קון? למפלצת מלוך-נס. :ם ובפורים בבצפר? כנ"ל שאלה קודמת. השלימי - אם אישי הוא אישיבישי, ואיצ'י הוא איצ'יביצ'י, אז היטסו הוא: היטסו<!0!ן‏y‏&

karyn

New member
השאלות הרגילות >.>../images/Emo204.gif

עם איזה אנימה התחלת? (בטלויזיה) איך הגעת לבליץ'? מה הייתה האנימה הראשונה שהורדת? כיף להיות אדומה?

keep smiling

New member
טהדהדה~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עם איזה אנימה התחלת? (בטלויזיה) דרגוןבול, ראיתי את זה באנגלית בגיל שלוש וחצי. XD איך הגעת לבליץ'? בעיקרון כשרותע [shui chan] פתחה את הקומונה מזמן-מזמן, שמעתי על זה בפעם הראשונה, אם לזה התכוונת. מה הייתה האנימה הראשונה שהורדת? אווו, זה היה מזמן. אמ, גראווי, אני חושבת, לפני יותר משנתיים[?] כיף להיות אדומה? לא מרגישים בהבדל. P:

Fay Wood

New member
קיפייי~~~ ^___^ ../images/Emo168.gif

אני רעבה. X.X אנשיםמפחידים יש פה בחדר מחשבים במדעים. X__X; נכון שסמים זה טוב?~ D= נכון שמבחן בביולוגיה זה איכ? ;-; אני לא אוהבת בצפר למדעים. תוציאי אותי מפהה!!111 X____X אני רוצה נארוטו ;; ואת הפרק הבא במאנגה של בליץ'!!1111 T.T התעשי לי ילד בהזדמנות? D= פאק, אני צריכה לאכול X.X המורה לפיזיקה הולך לשחוט אותי ._. אוכלללל X_____X טובדי. אין לי יותר מה לרשום. הלכתי לאכול ונגמר השיעור. לילהטוב~ ^-^

keep smiling

New member
י-י; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני רעבה. X.X תתמודדי. ^_^ אנשיםמפחידים יש פה בחדר מחשבים במדעים. X__X; ספרי לי על זה. ם,ם נכון שסמים זה טוב?~ D= אני אבדוק ואחזור אלייך. נכון שמבחן בביולוגיה זה איכ? ;-; אכן. אני לא אוהבת בצפר למדעים. ישורון מחכה לך. ^__^ תוציאי אותי מפהה!!111 X____X ואם ביום שני, לא בא לי? אני רוצה נארוטו ;; כולי אושר. ;; ואת הפרק הבא במאנגה של בליץ'!!1111 T.T כנ"ל תשובה קודמת. ^^ התעשי לי ילד בהזדמנות? D= ערמות. פאק, אני צריכה לאכול X.X רואים. י-י; המורה לפיזיקה הולך לשחוט אותי ._. מה עשית? XD אוכלללל X_____X אני בטוחה. :ם טובדי. אין לי יותר מה לרשום. הלכתי לאכול ונגמר השיעור. לילהטוב~ ^-^ לילה.

heartnet

New member
בוהא!

לא חשבת שאני אפספס כזה אשכול, נכון? מהקורה? איך את אוהבת את השוקו לשך בבוקר? את אוהבת תוכים? ובפיתה? ועם קצת סלט בצד? נכון ש40 שח לביביסטר לעשרה ילדים זה קצת? נכון שאת מתחפשת בקון? נכון שאת אוהבת אותי? 3> וזה, בנתיים P:

keep smiling

New member
^__^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לא חשבת שאני אפספס כזה אשכול, נכון? אני תמיד יכולה לקוות, לא? מהקורה? בסדר. ^__^ איך את אוהבת את השוקו לשך בבוקר? אתה אמור לדעת את התשובה. >>; את אוהבת תוכים? כשהם חיים, כן. ^__^ ובפיתה? לא לימדו אותך בגן שתוכים לא חיים בתוך פיתות? ועם קצת סלט בצד? הם אוכלים את הסלט, לא חיים בתוכו, עילג. נכון ש40 שח לביביסטר לעשרה ילדים זה קצת? זה המון! במיוחד בשביל אחותי הקטנה!!1 חצי גרוש לשעתיים וחצי הייתי מביאה לה. נכון שאת מתחפשת בקון? נכון שלא? נכון שאת אוהבת אותי? 3> הכי שבעולם.

heartnet

New member
והכי חשוב!

אני, את ,תוכי ומנגל. מתי?! [אור, יאשמן. בוא גם! :]

keep smiling

New member
מה אתה מזמין את אור?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חשבתי ארוחה רומנטית.

למעלה