פינת הכר את המשתמש - הפעם קיפי

JeeChan

New member
שמנמן :mad: קיפי רצתה שתזמין אותה

לארוחה רומנטית, ואתה מזמין גם אותי >: לך לך תאכל תוכים >_>

ShuNka

New member
קיפודדד *0*

למה ג'אקן ירוק? ם.ם למה השמיים כחולים? תגידי, יש לך אדמת או ששוב רותמ מרחה עלייך מיץ דובדבנים *.*? זה מטריד אותך אם אני מפנטזת עלייך מרוחה במיץ דובדבנים XD? נכון שיש לי שאלות חכמות שמראות על ניסיון החיים הרב שלי? נכון שלא באמת החלפת את ילדנו בבמבה ;;? מה את עושה במרכז שכל כך כיף לך שם
? נשיקות ומזמוזים ^-^

keep smiling

New member
<<: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

למה ג'אקן ירוק? ם.ם כי השמיים כחולים. למה השמיים כחולים? כי ג'אקן ירוק. תגידי, יש לך אדמת או ששוב רותמ מרחה עלייך מיץ דובדבנים *.*? היא מרחה עליי מתישהו מיץ דובדבנים? ם,ם זה מטריד אותך אם אני מפנטזת עלייך מרוחה במיץ דובדבנים XD? היו דברים מטרידים יותר, זה בסדר. נכון שיש לי שאלות חכמות שמראות על ניסיון החיים הרב שלי? כמובן. נכון שלא באמת החלפת את ילדנו בבמבה ;;? לכי תדעי. מה את עושה במרכז שכל כך כיף לך שם ? מתעללת באנשים. ^__^ נשיקות ומזמוזים ^-^ גם לך. ^^

Sakai Shana

New member
|לחצי פה ותקבלי תוכי|

ותעני על שאלות!!1111{< אכלת צהריים? ...... אני כותבת שאלונים שבועיים, תוותרי לי? .___.

keep smiling

New member
|לוחצת|../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

ותעני על שאלות!!1111{< בסדר, בסדר. >: אכלת צהריים? עדיין לא. י-י; ...... אני כותבת שאלונים שבועיים, תוותרי לי? .___. בטח. ^__^

Envious

New member
אוף אין לי מה לשאול T_T אבל זאת

קיפי אז.. נחשוב על משהו XP אתה באה לאנימה קון נכוןנכון ? :]

keep smiling

New member
להלה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אתה באה לאנימה קון נכוןנכון ? :] בטח שאני אתה באה לאנימהקון.

shui chan

New member
קיפי :)

נכון שהחלום שלך הוא להיות כיפה מעופפת? *__* ונכון שאני לעולם לא אזכה לביקור אמיתי ממך? ;;~

keep smiling

New member
במילה אחת..../images/Emo197.gif../images/Emo31.gif

לא. בכמה מילים: נכון שהחלום שלך הוא להיות כיפה מעופפת? *__* אה, אני אבדוק ואחזור אלייך. ונכון שאני לעולם לא אזכה לביקור אמיתי ממך? ;;~ בטח שתזכי.

keep smiling

New member
*../images/Emo23.gif. XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חשבתי כלכך על לכתוב לך לא וזה מה שיצא! ;;

shui chan

New member
אני רגילה כבר לסירובים ממך >;

אני בסך הכל בנאדם - לא מגיע גם לי פעם אחת לשמוע כן? ;;~

BlackEyedSpirit

New member
אווו קיפיקיפי ~

נכון שאת מותק ? 3= נכון שאת אוהבת אותי ? 3= מה את עושה ברגע זה חוץ מלקרוא את זה ? 3= נכון שהמילה "פסטרמה" זו מילה ממש מוזרה ? 3= 3> ~

למעלה