../images/Emo205.gif אומייויוי *_*
מה דעתך על... 1. טווסים? הם מזכירים לי יומיצ'אן, אני מחבבת אותם. 2. שולחן? הוא, אממ, שימושי. 3. כיסא? אם הוא נוח אז זה נחמד. 4. מדיח? ל-לא יודעת. 5. ארון? הוא סבבה, בעיקר כשיוצאים ממנו ^_^ 6. כפית? כפית. כמו מצב כפית. 3> 7. סכין? אפשר לחתוך איתו אנשים!!1 3> סגידה. 8. מזלג? זה הקטע של חנ, אין תגובה. ]; 9. כף? כיף? 10. קולורבי? אלוהים! 11. כאבי גרון? פיכס. 12. רעש? גם פיכס. 13. שכנים פקאצים? ממש פיכס. 14. חוסר בשעות שינה? יותר פיכס. 15. חוסר בשעות שינה עקב רעש של שכנים פקאצים? הכי פיכס. 17. פוקימון? |מקיאה| 18. סיסי הנסיכה? סגידה!!!!!!!!111!1 19. *מסתכלת על הפרסומת שבצד* "שלם וקח"? אין לי מושג על מה את מדברת. ס.ס 20. "במחסני חשמל"? אהמ. אה? 21. "עד ארבעים אחוז הנחה"? תלוי כמה המוצר המקורי עלה? ^_^ 22. "מכונת כביסה"? אמג מכונת כביסה תעשי למייבש בןןןןן~! 23. "מערכת קולנוע ביתי"? נשמע נחמד לצפות בזה אנימות. 24. ג' יפית? אוי, היא קופה, שתמות. 25. האחיינית הפרחה שלה? יש לה אחיינית? אמאל'ה. 26. הפרסומות המפגרות שלהן? אני לא יודעת וגם לא רוצה לדעת. 27. קופות חסכון? אם הם בצורת חזיר סגול עם נקודות ירוקות אז זה מגניב!11 ^^ 28. קופות חסכון בצורת חזרזירים? *קאוואי* טלפתיה! ^__^ זה קאוואיייייייי. 29. שוֹטָה? עוד לא קראתי. אבל אם אני אנדנד לבאקי מספיק, אולי אקרא בקרוב. XD 30. יאוי? פיכסה. 31. נִיקוּד? מָאאאאגְנִיב. 32. סופרמן? הוא בסדר. י.י 33. גלי עטרי? לא יודעת, אף פעם לא שמעתי שיר שלה. רגע, היא זמרת, נכון? ס.ס;; 34. כפר סבא? הייתי שם פעם אחת. היה מתקן כזה שעושים כאילו בנג'י. זה היה רועכיכעי נסגד!!11 35. כרטיסי ביקור? רק אם יש להם לובסטרים שמתיימרים להיות מלאכים. 36. שלמה המלך? שיהיה לי בריא. י.י 37. אקורדיון? זה חנוני בכל כך הרבה רמות שזה מגניב. 38. גיטרה? העעעעעע אחד הדברים הסקסיים עלי אדמות ויוי תעשי לי הוקיבושי. 39. כרוב? איכסי. 40. כרובית? יאמי. 41. עגבניה? אייייייייייייייייייכס, שונאת עגבניות, שונאתשונאתשונאת. >__< 42. פומלית? כמו של מאטסומוטו? D:~ זה נחמד. 43. מלפפון? איכס. אבל לא איכס כמו עגבנייה. בכלל, ירקות זה בע. 44. מלפפוני? דאיסקי מלפפוני-צ'אאאן ^__^~! 45. מלפפון חמוץ במלח? טעים. P= 46. מלפפון חמוץ בחומץ? [טחטח XD] א-אני אחזור אליך. XD 47. ערוץ 1? שיעמום. ק.ק; 48. פוקס קידס? הם. מדובבים. וואן. פיס. שימותו. 49. סין? משם באה סוי אז זה נסגד!!11 50. תאילנד? משם לא בא אף אחד חוץ מהפועלים התאילנדים אז זה לא מגניב. 51. טיבט? משם בא התה, לא? אז זה אחלה מקום. 52. מונגוליה? לאיודעת. ._. איפה זה בכלל. 53. הודו? יש שמה מסטולים, זה מפחיד. ]; 54. תימן? יש שמה אנשים עם שיער גדול, זה מגניב~ [יש לי חתיכת אוצר מילים, הא?] 55. אוסטריה? אוסטריה. אממ. זה לא קרוב לבולגריה? מבולגריה באה גבינה בולגרית אז זה טוב. 56. קולומביה? [זו שבדרום אמריקה, לא בארה"ב] לא יודעתתתת. 57. קולומביה? [זו שבארה"ב, לא בדרום אמריקה] י-יש הבדל? ;; 58. ישראל? קקי של סוסים~! D: 59. תוניס? זה מזכיר לי טניס. וסוג של גבינה. למה? לא יודעת. 60. לבנון? אין לי דעה. י.י 61. סוריה? לא יודעתתתתת. 62. ירדן? [אומייפאגגג בדיוק כשרשמתי "ירדן", הבת דודה שלי, שקוראים לה ירדן, נכנסה למסנג'ר O_______O] מטריד. XDD 63. מצרים [קרוב משפחה בשם "מצרים", מישהו? XD] דיי לשאול אותי על מדינותתת. ]; 64. על השאלון הזה? חוץ מכמה מדינות שלא היה לי מושג איפה הם, נסגד!!1 הרי את עשית אותו. תעשי גם אותי! ^_^ וסתם שאלות D: 65. מה שלומך? ^_^ ה<5 220!W מXמ!W. 66. כמה זמן לקח לך לגדל את השיער שלך? [שאפילו יותר ארוך משלי] @___@;; עוד מעט 13 שנים. P: 67. בא לך שיסתיים השאלון הזה? לאאא, הוא כיף ]; 68. מה אכפת לי שכן. תסבלי עוד שתי שאלות D: זאת שאלה? מה אני אמורה לענות? 69. נכון שהיסאגי מאאאאגניב? P: הוא חביב, אבל לא ברמות של סוי. 3> 70. זהווווווו הגעתי לשבעים שאלות~~~ מקווה שנהנת XDDD;;; היה מושימושלם. ^^ לאב יו טו~! ^__^