../images/Emo205.gif
נכון שאת נסגדת? משהו P: נכון שגם הציורים שלך נסגדים? כ"כ, אני סוגדת לעצמי אמג. נכון שאני פיכסה? לאאאאאאאאאאאא. T__T אתה נסגד! נכון שפו"ג זה טוב? כן. *_* שיעשה לפסה"מ ילדדד. נכון שהציורים שלי כמעט פיכסה כמוני? כן, כי אתה לא פיכסה בכלל אלא נסגד, ולכן, הציורים שלך כמעט נסגדים כמוך. נכון שהשאלון מכיל נכון ברובו? כן. XD מה זאת אומרת ברובו,את שואלת? לא, אני יודעת מה זה ברובו. ]; הא,ראית? החלפתי מילה! הוריי. נכון שאני לא שפוי? כן. נכון שכולנו כאלה? כ"כ. נכון שבזמן שאת עונה על שאלון מטומטם זה,את נהיית סגידתית יותר? א-אני... לא חושבת? ס.ס; נכון שזה בלתי אפשרי? דייייי להתחנף. |בועטת| [לא, זה לא באמת מפריע לי P:] איך החיים? בסדר ^^ איך את יכולה להיות כה סגידתית? יש פשוט אנשים שיש להם, ויש כאלה שלא. D:~ יש לי מוח בכלל? בטח. טוב,אולי,אבל יש לי שכל בכלל? <____< נכון שלא? ... נכון שאת שונאת אותי? אני לא אענה על זה. ~~ נכון ש...נכון ש... אה,כן! נכון שנגמרו לי כל השאלות? |מסתכלת למטה| לא. טוב,אולי לא ._. איך את יכולה לסבול אותי? =-= אוקיי,עכשיו ברצינות,איך? זה באמת נעשה קשה כשאתה כל הזמן מדבר על כמה שאתה כביכול קקי. ~__~ *שאלה שאת שואלת כאן,כדי שמוחי לא יירקב לגמרי* אתה משולש טופו סגול? D: אממ,סוף השאלון ^-^ איך היה? נחמד ^^