פינת הכר את המשתמש - חזרה D:

JeeChan

New member
יונע צ'אן *_*

טוב דבר ראשון בשביל אחות קטנה *_*, תעשי לה עוד מיליון בישים ובישיות קטנות D= מה שלומך D= ? איך בלימודים D= ? נכון שאת נסגדת D: ? נכון שאת מותק D: ? איזה אנימות את רואה בימים אלה ? נכון שיאמי בו זה סגידה D= ?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif טאיצ'וווווו~! 3>

טוב דבר ראשון בשביל אחות קטנה *_*, תעשי לה עוד מיליון בישים ובישיות קטנות D= מה שלומך D= ? חביב ביותר~ איך בלימודים D= ? אחלה. אני הכי חכמה בכיתה שלי. לא שזה אומר הרבה, עם הילדים שאני לומדת איתם. P: נכון שאת נסגדת D: ? כ"כ!!11 XD נכון שאת מותק D: ? כ"כ!!!!!!1111 XD איזה אנימות את רואה בימים אלה ? גאקואן אליס (אמג זה חמוד מדי, תראו את זה), מאהו סנסיי נגימה!, לאבלס [אפילו שזה דיי בקיפאון כי אני עצלנית], בקרוב אתחיל שאנה. נכון שיאמי בו זה סגידה D= ? כןןןןןן. *_* הרבהההההה יותר משאקוגאן!!@13124

SaijinKun

New member
יונעצ'אן!!!!!!!!!@$$#W%@!!!!! *-*

נכון שאת נסגדת? נכון שגם הציורים שלך נסגדים? נכון שאני פיכסה? נכון שפו"ג זה טוב? נכון שהציורים שלי כמעט פיכסה כמוני? נכון שהשאלון מכיל נכון ברובו? מה זאת אומרת ברובו,את שואלת? הא,ראית? החלפתי מילה! נכון שאני לא שפוי? נכון שכולנו כאלה? נכון שבזמן שאת עונה על שאלון מטומטם זה,את נהיית סגידתית יותר? נכון שזה בלתי אפשרי? איך החיים? איך את יכולה להיות כה סגידתית? יש לי מוח בכלל? טוב,אולי,אבל יש לי שכל בכלל? נכון שלא? נכון שאת שונאת אותי? נכון ש...נכון ש... אה,כן! נכון שנגמרו לי כל השאלות? טוב,אולי לא ._. איך את יכולה לסבול אותי? אוקיי,עכשיו ברצינות,איך? *שאלה שאת שואלת כאן,כדי שמוחי לא יירקב לגמרי* אממ,סוף השאלון ^-^ איך היה?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif

נכון שאת נסגדת? משהו P: נכון שגם הציורים שלך נסגדים? כ"כ, אני סוגדת לעצמי אמג. נכון שאני פיכסה? לאאאאאאאאאאאא. T__T אתה נסגד! נכון שפו"ג זה טוב? כן. *_* שיעשה לפסה"מ ילדדד. נכון שהציורים שלי כמעט פיכסה כמוני? כן, כי אתה לא פיכסה בכלל אלא נסגד, ולכן, הציורים שלך כמעט נסגדים כמוך. נכון שהשאלון מכיל נכון ברובו? כן. XD מה זאת אומרת ברובו,את שואלת? לא, אני יודעת מה זה ברובו. ]; הא,ראית? החלפתי מילה! הוריי. נכון שאני לא שפוי? כן. נכון שכולנו כאלה? כ"כ. נכון שבזמן שאת עונה על שאלון מטומטם זה,את נהיית סגידתית יותר? א-אני... לא חושבת? ס.ס; נכון שזה בלתי אפשרי? דייייי להתחנף. |בועטת| [לא, זה לא באמת מפריע לי P:] איך החיים? בסדר ^^ איך את יכולה להיות כה סגידתית? יש פשוט אנשים שיש להם, ויש כאלה שלא. D:~ יש לי מוח בכלל? בטח. טוב,אולי,אבל יש לי שכל בכלל? <____< נכון שלא? ... נכון שאת שונאת אותי? אני לא אענה על זה. ~~ נכון ש...נכון ש... אה,כן! נכון שנגמרו לי כל השאלות? |מסתכלת למטה| לא. טוב,אולי לא ._. איך את יכולה לסבול אותי? =-= אוקיי,עכשיו ברצינות,איך? זה באמת נעשה קשה כשאתה כל הזמן מדבר על כמה שאתה כביכול קקי. ~__~ *שאלה שאת שואלת כאן,כדי שמוחי לא יירקב לגמרי* אתה משולש טופו סגול? D: אממ,סוף השאלון ^-^ איך היה? נחמד ^^

keep smiling

New member
יונעיונעיונע!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נכון שאת ממש אוהבת אותי ולכן תסכימי למות כי הבטחת? ^__^ לאלא, בעצם לא יהיה נחמד בלעדייך. אז נכון שאת ממש אוהבת אותי? ונכון שאת אוהבת בלונים? וזכוכיות מגדלת? ואת יודעת שמצאתי אצלנו באחת המגרות במטבח שקית עם אבקה לבנה עם ריח בלתי מזוהה? רוצה לנסות אותה לראות מה יקרה? רוצה לעשות לי ילד? רוצה שאני אסקול אותך בקלמרים ורודים ופרוותיים אם חשבת לענות מקודם לא? ...יופי. 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif קיפיקיפיקיפי!

נכון שאת ממש אוהבת אותי ולכן תסכימי למות כי הבטחת? ^__^ לא. אבל אם אני אמות אני מבטיחה להוריש לך את המשחק של בליץ'. P: לאלא, בעצם לא יהיה נחמד בלעדייך. טוב לשמוע. XD אז נכון שאת ממש אוהבת אותי? כןןןןןןן. חולה עלייך מאמוש. ונכון שאת אוהבת בלונים? כן. ^__^ וזכוכיות מגדלת? כעע, במיוחד כשמסתכלים בהם ואז העולם נראה הפוך ועקום כזה!!1 D: ואת יודעת שמצאתי אצלנו באחת המגרות במטבח שקית עם אבקה לבנה עם ריח בלתי מזוהה? אווו, תביאי! XD רוצה לנסות אותה לראות מה יקרה? בגלל זה ביקשתי. ם: רוצה לעשות לי ילד? אני אעשה אפילו חמישה~! רוצה שאני אסקול אותך בקלמרים ורודים ופרוותיים אם חשבת לענות מקודם לא? לא חשבתי שלרגע לענות לא. ס:

keep smiling

New member
אוףאיתך. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כבר תכננתי להוציא את הקלמרים הוורודים הפרוותיים מהבוידעם. יונעעעעעעע. 333>

^____^~!

עד כמה מ-1 עד 10 את כפרה? עד כמה מ-1 עד 20 את נשמה? עד כמה מ-7 עד 5960 את כפרהנשמהראשידייםביתשחי? מיאת? י.י את חלון[D:]? מי ניפץאותך [;? אמג לסביות? איך את אוהבת את הפיתה שלך? גוגל? אחר? איזה אחר? מה דעתך על א'ב'ג'ד'ה'ו'ז'ח'ט'...[בלעבלעבלע]? מתי אנחנו עושות סומהבאסה? ;; מתי אנחנו עושות יששכר י.י? את ימנית או שמאלנית? [ידיים] את ימנית או שמאלנית? [פוליטיקה?] האם הפרסומת הזאתי בתפוז בצד שמאל משפיעה עלייך להצביע "קדימה"? האם ענית בשאלה הקודמת שאת בכלל לא מצביעה? יש'ך נטיות פוליטיות?!!1111 להלה או פו? פטיש או מסמר? מה הביסלי שלך? בריטיש? מה? מכירה את חיים?!?!11 מה שלומך? מה משמעות החיים? איך המשומשומשו משפיע על המשמומשומשו האחר? איזה מרק את הכי אוהבת י.י? אוכל יפני. הערות? את עונה עכשיו על שאלון עם שאלות סתומות? באלך עכשיו חומוס? אם היית יכולה להרביץ עכשיו למישו, מיזה היה? אם היית יכולה להפוך מישו לבת, מיזה היה? אם היית יכולה להפוך מישו לבן...? מה אם....אין יותר שאלות? |איןיותרשאלות| ^__^ 3>~

BlackEyedSpirit

New member
אני חייבת לומר שזה היה

השאלון הכי מפגר שראיתי בחיי XDDDDDD לא שזה רע אומשו ._."

keep smiling

New member
הלו, דעי את מקומך. >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יש פה אנשים שמחכים בתור כבר כמה שנים. >:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif טניה מי אמור *___*

עד כמה מ-1 עד 10 את כפרה? 17 וחצי. ^.^ עד כמה מ-1 עד 20 את נשמה? 20, אני יותר נשמה מאיצ'יגו אחרי שאוראהארה דחף אותו החוצה מהגוף~ D: עד כמה מ-7 עד 5960 את כפרהנשמהראשידייםביתשחי? 2172! מיאת? י.י אני חלון. חלון בריטי. את חלון[D:]? כן, איך ידעת?! O: מי ניפץאותך [;? יורוסויייי. אמג לסביות? איפה?! |מביטה סביב| איך את אוהבת את הפיתה שלך? עם חומוס, טחינה ותבלין בלתי מזוהה! גוגל? כ"כ. אחר? לא, אני שומרת אמונים לגוגל-צ'אן! איזה אחר? ... מה דעתך על א'ב'ג'ד'ה'ו'ז'ח'ט'...[בלעבלעבלע]? המ. הם. נחמדים? ס.ס מתי אנחנו עושות סומהבאסה? ;; היינו אמורות לעשות שלשום, לא? XP נעשה כשתחזרי מהטיול נה~ מתי אנחנו עושות יששכר י.י? נמשיך בהזדמנות ^^ את ימנית או שמאלנית? [ידיים] ימנית. את ימנית או שמאלנית? [פוליטיקה?] שמאלנית, אפילו שלא ממש אכפת לי מפוליטיקה. ._.; האם הפרסומת הזאתי בתפוז בצד שמאל משפיעה עלייך להצביע "קדימה"? מה זה משנה, זה לא כאילו שאני יכולה להצביע ממילא. האם ענית בשאלה הקודמת שאת בכלל לא מצביעה? כן. XD טלפתיה!!11 יש'ך נטיות פוליטיות?!!1111 לא. ._. להלה או פו? טינקי ווינקו לנצחחח. פטיש או מסמר? אוי, בחירה קשה. מסמר אפשר לתקוע ביד של אנשים ולגרום להם לחטוף טטנוס, אבל עם פטיש אפשר לשבור להם את כל העצמות בגוף. אזאז. לאיודעת. ;.; מה הביסלי שלך? צ'יטוס. [: בריטיש? בריטיש!!!!!!!!!!11111 מה? כן. מכירה את חיים?!?!11 לא, אבל חברה קרובה של מוות. ^^ מה שלומך? קצת מקוריות נו!!!11 ~.~ בסדר. מה משמעות החיים? יורוסוי. ^___^~! איך המשומשומשו משפיע על המשמומשומשו האחר? בדרך מאוד משושמשומשו-ית? איזה מרק את הכי אוהבת י.י? בטטה או עגבניות. אני חושבץ אוכל יפני. הערות? בננה מטוגנת ודגים לא-לגמרי מתים. אני אוותר. את עונה עכשיו על שאלון עם שאלות סתומות? כן. D: באלך עכשיו חומוס? לא, יש לי בחילה מהתותים. ;; אם היית יכולה להרביץ עכשיו למישו, מיזה היה? לא ממש בא לי להרביץ למישהו כרגע, אבל אני בטוחה שמחר אני ארצה להרביץ לכל הכיתה שלי. P: אם היית יכולה להפוך מישו לבת, מיזה היה? יער מהכיתה שלי. כי ככה. P: אם היית יכולה להפוך מישו לבן...? למה שאני ארצה להפך בת לבן, בנות שליטה!!!1111 GIRL POWERRRררר. מה אם....אין יותר שאלות? אז אני אהיה נורא צובי. ;.; |איןיותרשאלות| |צובי|

Vivi Sparrow

New member
אומייפאגגגג צ'יטוססס *___*

יש לי כרגע צ'יטוס D: מתחילת השנה קניתי משהו כמו 20 צ'יטוסים *_______*

למעלה