פינת העדכון השבועי

חן M

New member
../images/Emo41.gifפינת העדכון השבועי../images/Emo41.gif

הגענו לסופ"ש... מתאמנים ומאמנים ספרו איך עברו עליכם האימונים השבוע: קשים?
קלים?
נפצעתם?
מה שעולה על ראשכם.... ובנימה זאת אאחל סופ"ש נעים לכולם

חן M

New member
../images/Emo4.gif

השבוע לא יצא לי ממש להתאמן טוב....
בעיקר למדתי..

assafein

New member
מאתמול אני יכול...

לקפוץ אחרי 2 וחצי חודשים...
מקווה להתחיל לרוץ בשבועות הקרובים

השבוע

היה לי אימון כושר אימון אישי
הלכתי לשיעור עיצוב ומדרגה בחוגים
היום עשיתי גם הליכון 45 דקות ועוד מכשיר ששכחתי את שמו (משהו של סגנון מדרגות, מכשיר ארובי)
והכי חשוב- הספקתי להפגע מהמאמן כושר אישי שלי מהערה שלו כלפיי אני שוקלת לעזוב אני שוקלת להפסיק ואני שעוד חשבתי שברגע ש12 אימונים שלי יסתיימו אני ארשם ל2 אימונים אישיים בשבוע כרגע הכל בסימן שאלה אוףףף

חן M

New member
כלה להשגה ../images/Emo24.gif

אם המאמן העיר לך הערה שפגעה בך נסי לדבר איתו ולהסביר לו שנפגעת.. רוב הסיכויים שזאת היתה אי הבנה ועדיף ליישב זאת בדרך נועם ולהמשיך להתאמן .. ואם זה לא מסתדר שזה לא ישבור אותך יש המון מאמנים אישיים בשוק...

הוא חזר אלי אתמול

אבל לא עניתי לטלפון אני אחזור אליו ביוםן ראשון ניתן לו להנות מהסוף שבוע עם אשתו והילד הוא כועס עלי שאני עושה פעם בשבוע אימון של כוח, של מכשירים הוא לא מבין שאני לא מסתדרת עם המכשירים לבד שאפשר להגיד שאני חוששת מהם, שזה נראה לי מסובך מדי ולכן אני גם הולכת לחוגים... הוא חושב שככה אני לא אגיע לתוצאות זה די פגע בי שהוא מזלזל בי המאמן בעיקרון מסתדר עם כולם , ממה שיוצא לי לראות כנראה שרק איתי לא אני לא בטוחה לגבי להחליף מאמן כי הוא באמת מקסים במקור ומה זה אומר עלי שאני מחליפה מאמן? אני לא רוצה להיות מאלו

חן M

New member
כלה להשגה

קודם כל אם הוא צלצל אלייך ואם הוא כעס זה מעיד על שאיכפת לו ממך... בהיבט של להחליף מאמן: זאת זכותך המלאה אך לדעתי לא צריך על כל פיפס להחליף מאמן... מאמן מחליפים בגלל חוסר מקצועיות או חוסר התאמה בינכם... אין דבר כזה "מאלו" שמחליפים מאמן מאחר שכמו שאנשים מחליפים חוג מידי פעם כך יש גם אנשים שמחליפים מאמן אך לדעתי כמו שתהליך בחירת המאמן אמור להיות מקצועי כך גם תהליך החלפתו ואני חוזר להתחלה שהמאמן העביר לך ביקורת וזאת העבודה שלו ואת צריכה להעריך אותו על כך ומעבר לזה הוא צלצל אלייך אז מן הסתם לפי איך שאת כותבת זה נראה שאיכפת לו ממך... אז אל תעשי מעשה פזיז... תחשבי טוב ושקלי את צעדייך...

כועס זה מילה חריפה

הוא התקשר כי שלחתי לו sms וכי ניסיתי להתקשר אליו אם לא הייתי עושה את זה אולי וכנראה שלא היה מתקשר או שכן אני לא רוצה להחליף מאמן כי אני רואה שהוא מסתדר עם כולם רק איתי לא וזה עצוב

Tami661

New member
יאללה... נלך על זה../images/Emo26.gif

אז מה בעצם עשיתי השבוע? המממ... טוב, בגילי לא ממש אפשר לעשות הרבה ויש גם את עניין הבית, עבודה, ילדים... אבל בכל זאת הצלחתי לעשות כדלקמן: יום א' - בבוקר פילאטיס מכשירים, בערב: ספינינג שעה, סוויצ'ינג שעה יום ב' - בבוקר ספינינג, בערב: ספינינג (יום חלש...) יום ג' - בבוקר ספינינג ופילאטיס מכשירים, בערב: ספינינג ופילאטיס ריצפה יום ד' - בבוקר ספינינג, בערב: ספינינג וסוויצ'ינג יום ה' - בבוקר ספינינג, בערב: באדי פאמפ (10 ק"ג
) וספינינג יום ו' - בבוקר סוויצ'ינג, בצהריים: ספינינג יום שבת - זה היום... ותיכף אלך להתארגן לספינינג של 20:30 משבוע הבא, אני מחזירה גם את הריצה שזנחתי למעלה מחודש עכשיו... נחש מה הצבעתי בסקר

חן M

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif בטוח הצבעת אימון אישי חח../images/Emo8.gif

Tami661

New member
איזו שאלה? רק אימון אישי!!!

של ספינינג... נחשב?
וברצינות? אימון אישי זה הדבר הכי אפקטיבי שיש ולא משנה באיזה ענף ספורט, אלא שאתה שאלת "איזו סוג פעילות גופנית הייתם מעדיפים..." אז אם אני כבר בשלב של לדעת להפיק מעצמי את המקסימום, וודאי שאעדיף פעילות פחות תובענית

חן M

New member
../images/Emo3.gifזאת היתה מטרת השאלה...

לדעת מה אנשים מעדיפים ולא מה הם חושבים שהכי אפקטיבי... וכן תתפלאי יש דבר כזה אימון אישי בספינינג פשוט לא מנצלים מספיק את האופציה הזאת
...

חן M

New member
../images/Emo122.gifשיוו

תמי יש עוד זמן לאולימפיאדה חח שתהיי בריאה כמה אימונים

atpaddict

New member
אני היום חזרתי

להתאמן בתרגילים שדורשים פעילות של הדו ראשי זרועי (כמעט הכל) לאחר שהיתה לי דלקת בו וכל מה שיכולתי לעשות זה את התרגילים האהובים עלי - שרירי האמות. שרירים אלה חשובים ביותר בהורדות ידיים. אודי

חן M

New member
אודי

מה לגבי השרירים שמבצעים רוטציה פנימית בכתף?? הם אינם חשובים להורדת ידיים?

atpaddict

New member
אכן כן!

אך תפקידם בעיקר לקבע. שרירי האמות אחראים על ביצוע הטכניקות השונות.

חן M

New member
כלומר אתה טוען ש:

אין תנועת רוטציה מדיאלית בכתף בזמן הורדת ידיים ?

atpaddict

New member
יש אבל

התנועה העקרית היא עם הגוף כולו. מכיוון שהרוטציה הלטרלית מוציאה את הגוף והיד מסינכרון היא פחות רצויה. עדיף קיבוע היד והכתף וניצול משקל הגוף להורדה. אודי

למעלה