פינת השבוע

maog

New member
../images/Emo178.gif

שיר השבוע של אליס: Again שירי השבוע לא של אליס: Wake Up - Mad Season אלבום השבוע של אליס:
אין אחד מיוחד אלבום השבוע לא של אליס: Betzefer - Downlow סרט השבוע: Fat Pizza ספר השבוע: The Picture Of Dorian Gray ציטוט השבוע: אני: "אמא, למה אף אחד לא אוהב אותי?
" אמא: "כי את מפגרת פשוט! אני לא מבינה איך את הבת שלי!"
אח, איזו אהבה. מאכל השבוע: פיצה.
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של שון פול
משהו רע שקרה השבוע: ההופעה של שון פול
תוכניות לשבוע הבא בעזרת ה': ההופעה של מגהדת' ובצפר! תמונת השבוע: הפאקציזם לפני ההופעה של שון פול-

mary06

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של אליס: ROTTEN APPLE, WHALE AND WASP, BLEED THE FREAK שירי השבוע לא של אליס: EVERGREY-DARKEST HOUR NIGHTWISH-EVA, CREEK MARY'S BLOOD, DEAD BOY'S POEM אלבום השבוע של אליס: JAR OF FLIES אלבום השבוע לא של אליס: Allegiance FIREWIND סרט השבוע: לא היה.. ספר השבוע: חח מבחני בגרות בפיזיקה ל4 ו5 יחידות..מרתק
ציטוט השבוע: לא זוכרת מאכל השבוע: שוקו (אז מה שזה משקה)
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם ספרות, המסיבת סיום במועדון.. משהו רע שקרה השבוע: עדיין כואבות לי הרגליים מהמסיבה ): הפסדתי מפגש עם נייט ): תוכניות לשבוע הבא: לא להיכשל במתכונת בפיזיקקה מחר, מסיבת הפתעה לאבא, ממ להישאר בחיים? לפחות עד שהאדי יגיע כבר
שבוע נעים וקריר
אוה ואם כולם בחופש, תתחילו להציף קצת את הפורום

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo98.gifבלופ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של אליס: Frogs שירי השבוע לא של אליס: Radiohead - Lucky
אלבום השבוע של אליס: נו כרגיל Dirt אלבום השבוע לא של אליס: Muse - Origin Of Symmetry סרט השבוע: שודדי הקאריבים כ"כככככככככככככככככככככככככככככככככככככ! ספר השבוע: ._. ציטוט השבוע: "-עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו.^________________^ "-סטיבן רייט.. מאכל השבוע: פאנטה אורנג' מאנגו! :O משהו טוב שקרה השבוע: לאדעת._. משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל ._. תוכניות לשבוע הבא בעזרת ה': להשלים שעות שינהההההההההההההההה! תמונת השבוע: חיחיחי

everynormal

New member
עונה גם

שיר השבוע של אליס: שירים מהלייב שירי השבוע לא של אליס: שירים של פנתרה, סקיד רואו, פרל ג'אם, מאדר לאב בון ועוד אלבום השבוע של אליס: לייב אלבום השבוע לא של אליס: אפל של מאדר לאב בון, וולווט ריבולבר, טן של פרל ג'אם ולוזוכרת מה עוד סרט השבוע: לא ראיתי בתכנון לראות שודדי הקריביים סופ סוף ספר השבוע:מתמטיקה שאלון ה', מיקודית מתמטיקה של רכס, הנדסה חלק ב' ציטוט השבוע: שכחתי כבר... מאכל השבוע: אורז משהו טוב שקרה השבוע: קצת פחות חם משהו רע שקרה השבוע: היה חם מידי תוכניות לשבוע הבא בעזרת ה': קורס תיגבור במתמטיקה, חזרות לקונצרט בחוגיטרה, לונה פארק שהגיע לב''ש בעזרת ה' תמונת השבוע: אין

למעלה