פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינת השבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

חם לי בשיניים

לגבי כל השאלות של המוזיקה: התחיל השבוע תשעת הימים, אז.. לא היה מוזיקה ההשבוע
סרט השבוע: "חופשיות על הבר" ו"מחיר הבגידה". ספר השבוע: אין מאכל השבוע: ספגטי בולונז וספגטי ברוטב פטריות,שמנת ובצל
ציטוט השבוע: אני: "אתה רציני שאסור לנו לאכול פה?" אטיאס: "נו מה אני אעשה, להורים שלי יש ג'וק.." אני: "אז שיביאו K-5000!" משהו טוב שקרה השבוע: אבא קיבל מהעבודה תלושי קנייה על סך 400 ש"ח בטאוור רקורדס
משהו רע שקרה השבוע: נכנס אב, היתה בגרות חוזרת לא טובה במתמטיקה תוכניות לשבוע הקרוב:לעבוד יומיים או שלושה, תשעה באב, לנצל את תלושי הקנייה, ללכת עם המשפחה לחפץ חיים, ואני מקווה שיהיה זמן מתישהו לחבורת הסטרייטים~

shani judd

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אליס: סאנשיין וגאט מי רונג שיר השבוע לא של אליס: Elliot Minor - Jessica Madina Lake - House Of Cards אדיר אוחיון - הדפוק הזה אליסה שפרגה ונדב קדמון - מלנכולי היהודים - ניו יורק סיטי שלומי בראל - בדמעות שאת בוכה אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע לא של אליס: - סרט השבוע: עידן הקרח ספר השבוע: - מאכל השבוע: - ציטוט השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: לא עניינכם
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה.. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: למה, כדיי שתדפקו לי עין?
תמונת השבוע: אמ

everynormal

New member
וואי!!! ראיתם מי עף?!?!?

מרים ונדב עפו!!! אני לא מאימנה נדב עף!!! לא!!!!!!!!!!!!!! ומרים עפה סופסוף תודה לאל!!! העיקר בשבילי זה ששלומי בראל (הכי טוב לדעתי) ואליסה שפרגה ואדיר אוחיון נשארו, אבל נדב.....אוף....

אממ../images/Emo3.gif

אני כל כך קויתי שיעיפו את נדב. מרגול אמרה לשלומי בראל שהוא כמו אקסל רוז
היה מת.

everynormal

New member
מה?! חחחחחחחח

מרגול דווקא רוקרית קשוחה! עשו איתה פעם ראיון בגיא פינס כשהיא חידשה איזה שיר שלה עם איזו להקה בשם "ריח מטאל", והיא אמרה שהיא מתה על רוק כבד ושהיא שומעת סאונדגרדן, פנתרה ומטאליקה!! איזה הזוי!!! ות'אמת ששלומי הכי מוכשר לדעתי, יותר מאקסל רוז, אקסל בכלל לא שר טוב....

מה? מרגול?! חחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD

אני לא מאמינה
שלומי בסדר, אבל לא ממש התלהבתי ממנו.. נדב קדמון היה אחלה לדעתי. חבל עליו

everynormal

New member
מה לא ידעת? חחחחח

בגלל זה בכל תוכנית היא מהללת את שלומי בראל ואדיר אוחיון, ואומרת שרוק זה "ז'אנר יפיפה", וכל הזמן אומרת להם שהם מזכירים את סאונדגרדן/מטאליקה/גאנס נ' רוזס כדי להפגין את הידע הנרחב שלה ברוק כבד חחחחחח ת'אמת שאני אוהבת את מרגול, היא מצחיקה אותי רצח, ערסונית כזאת...... וכן, מה זה התבאסתי שנדב עף!! הוא שר טוב כל כך!! דניאל בן חיים המעפן הזה צריך לעוף, כי דוגרי חוץ מפנים יפות אין לו כלום והוא שר כמו מצונן!!! אבל לא נורא, העיקר שמרים הזייפנית הזאת עפה סופסוף זה מספק אותי, פאק היא כזאת מעצבנת!!! סופסוף עפה עוד פחדתי שתעלה לגמר.....

את האמת שהשנה לא יצא לי לראות הרבה כוכב נולד

[אחרי שהייתי מכורה פעםX:], אז לא שמתי לב להערות שלה
היא קרועה לגמרי, בכל ביקורת היא ממציאה מילה חדשה חחח ודניאל לא שר יפה בכלל, אני לא מבינה מה משאיר אותו בסדרה כי לטעמי אפילו אין לו פנים יפותS:

shani judd

New member
בקיצור שיעיפו את כולם

וישאירו את אדיר ושלומי וכן, גם את אליסה ותראו שניאל בן חיים יהיה בגמר בטוח

הוא לא יהיה בגמר

בכל עונה יש את ה"חתיך" שכל הפקאצות אוהבות והוא סוחב עד החצי גמר (מקסימום) ואז בסוף עף. אחרי הכל לא רק פקאצות מצביעות לתוכנית, ובשלב מסויים, כשהרף יהיה גבוה מדי אז דניאל בן חיים יעוף, כי הביצועים שלו הרבה פחות מרשימים משל שאר המתמודדים העונה.

everynormal

New member
אבל דניאל באמת הצליח לסחוב הרבה!

יותר מידי כבר, וזה דיי מוזר כי הוא יפה והוא שר גרוע והוא מתקדם מפעם לפעם, ומיקה הרי הבלונדינית הגבוהה עם העיניים הכחולות שהיא ממש יפה וגם מזייפת חופשי עפה לפני שבועיים, אז לא יודעת אם זה רק בגלל המראה

חח אז לא הבנת אותי נכון

דבר ראשון, אמרתי שהוא יסחוב עד החצי גמר.. אז זה לא מפתיע אותי שהוא סחב עד לשלב הזה. דבר שני, הוא לא גרוע, הוא זמר טוב מאוד, אבל לא ברמה של רוב המתמודדים האחרים. דבר שלישי, לא אמרתי ש"כל היפים" סוחבים בגלל המראה שלהם, אמרתי שתמיד יש את הבנאדם בספציפי שכל הפקאצות נדלקות עליו ומעבירות אותו חופשי.

חחח השיר שהיא חידשה עם להקת ריח מטאל

זה "חומות חימר".. בעצם ככה להקת ריח מטאל קמה, הבסיסט שלהם היה תאורן (או משהו) מתוכנית של מרגול "ריח מנטה" (שמארחים שם אמנים מהמוזיקה הים תיכונית", אז הוא החליט להקים להקת רוק כבד שמחדשים קלאסיקות ים תיכוניות. דרך אגב, הסולן של להקת "ריח מטאל" הוא הזמר הישראלי הכי טוב ששמעתי, הוא מזכיר קצת את שלומי בראל בגוון קול ובצורת השירה, אבל היכולות שלו גבוהות יותר משל שלומי (בטח שמעת את הביצוע ל"איני יכול" ששלומי עשה, אז תדעי לך שהעיבוד לשירה שהוא שר בביצוע הזה הוא לקח מהביצוע ש"ריח מטאל" עשו לשיר הזה ביחד עם נסים סרוסי). ומרגול יותר אוהבת בלוז מאשר רוק, פשוט כל פעם שאיזה מישהו בכוכב נולד עושה ביצוע רוק כבד אז היא אומרת: "זה היה רד הוץ' צ'ילי פפרס, מטאליקה, מגהדת' וסאוונדרדן ביחד"

שלומי עדיף על אקסל?!

אוי אויא ואי ואבוי. לאקסל יש קול מאוד יפה, ולא אכפת לי שהוא לא ליין ולא גידי גוב ואפילו לא נינט
וזה טוב, את מבינה. את האמת, הם שרים ומתנהגים שונה לחלוטין ומרגול כהרגלה לא מבינה על מה היא מדברת. שלומי "מגניב" בגלל הגיטרות והרוק, אבל מבחינה קולית הוא לא מזיז לי. קראתי איפשהו בפורום רהצפ שמישהו הכיר את הבן של מרגול שלמד לתופף לפי צ'אד סמית' המתופף של רד הוט

האמת היא שהוא לא היה מת

אמנם לאקסלר רוז יש יכולות מטורפות, אבל לשלומי גם לא חסר, ולדעתי גם הקול שלו יותר יפה משל אקסל.. (ואני לא נכנס לעניים שלשלומי יש יותר רגש במוזיקה מלאקסל,אבל זו רק דעתי כמובן).

למעלה