פינת השבוע

לא אמרתי שאני לא אוהב אותו

אמרתי שאני אוהב יותר את הקול של שלומי. ומרגול תמיד נוטה להגזים בקטע הזה, בעונה הרביעית ג'קו עשה ביצוע רוק כבד ל"הייתי בגן עדן" והיא אמרה שזה הזכיר לה את רד הוט צ'ילי פפרס ><"

everynormal

New member
באמת אי אפשר להשוות זה נכון

שלומי שר בעברית, ואקסל באנגלית אבל מבחינת ווקאלית הקול של שלומי הרבה יותר יפה משל אקסל, אקסל הוא לא יודע לשיר, סתם צרחן מעצבן עם קול של עורב (ואם יש פה מישהו שמעריץ את גאנס, אני ממש מצטערת פשוט הייתי חייבת להמחיש את דעתי בדרך זו, אני רק רוצה לציין שאין לי שום דבר נגדם הם להקה מצויינת), לא יודעת בכלל איך מרגול הגיעה למסקנה הזאת...

אני מסכימה רק עם משפט אחד

"לא יודעת בכלל איך מרגול הגיעה למסקנה הזאת..." כל מילה בסלע. אבל לטעמי לאקסל יש קול אדיר, יותר לכיוון של צפרדע מאשר עורב. זה רולז זה

everynormal

New member
חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מוגבה

קול של צפרדע חחחחחחח זה מזכיר לי, יש לי איזו חברה שיודעת לחקות צפרדע מה זה טוב! כל כך קורע.... ולצפרדע יש קול יותר נמוך, אקסל הוא יותר עורב צרחן לא? חחחח

חבל באמת על נדב

אבל נראה לי שזה היה ברור שהוא יעוף.. הוא היה עף גם שבוע הקודם אם לא היה לו חסינות.

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס: סילד ווית' אה קיס שיר השבוע לא של אליס: שירים של סקיד רואו, פנתרה, פרפקט סירקל אלבום השבוע של אליס: פייסליפט אלבום השבוע לא של אליס: אין סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: הארי פוטר6 מאכל השבוע: אין לי מושג ציטוט השבוע: "-תגידי יש לך חבר?" "-לא..." "-מה?! איך אף אחד לא רוצה יפה כמוך איך איך?!?!" XD משהו טוב שקרה השבוע: הקונצרט והבגרות עברו, והתחיל החופש סופסוף משהו רע שקרה השבוע: עבודה מעייפת, והבגרות שלא הלכה מי יודע מה לצערי הרב עד מאוד תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לא תיכננתי עדיין תמונת השבוע: אליס מתחברים לצד הנשי שבהם

Girl In The Box

New member
....

שיר השבוע של אליס: damn that river שיר השבוע לא של אליס: Queen-the show must go on
Queen-innuddo queen-i want to break free Doors-the end Jeff Buckley-Lover,You Shouldn't Come Over Jeff Buckley -Corpus Christi Carol The Cranberries - Animal Instinct Epica-solitary ground Pantera-this love אלבום השבוע של אליס:אין אלבום השבוע לא של אליס:גרייס-ג'ף באקלי סרט השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול ספר השבוע: מאכל השבוע:בורקס ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:ממ לא קרה משהו רע שקרה השבוע:כל מיני תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:יומהולדת לחברה תמונת השבוע:אין

למעלה