פינת התשומת לב השבועית !

shely2

New member
מה דעתכם על הדמות החדשה בסדרה?

היי לכם. שמעתם כבר על הדמות החדשה שתצטרף לצידה של זונה, אה.. סליחה.. זינה הנסיכה הלוחמת? כן, זהו לא אחד ולא אחר מאשר.. עבדול חמיד השני! הוא יוצא משורותינו ישר ממחברת הלימוד להיסטוריה, ונכנס בקצב לתוכנית. ביחד, הוא יביא עמו את החמולה שלו וכולם ילכו לרמאדן. ואז.. אולי סוף כל סוף.. זינה שלנו, לא תראה כמו פרה שמנה ומגולגלת ואולי.. סוף כל סוף.. כשאנשים אוכלים לצידה, הם לא ינסו לאכול אותה בדרך ולנתח חלקים ממנה. גם המצב ההפוך מתקבל על הדעת. זינה- תפסיקי לאכול את החברים שלך! נו נו נו!!!!! מה עשה לך הגמד? אולי סוף כל סוף.. שעבדול יופיע לצידך, הוא יתפוס קצת את המסך. ואותך יעלימו. יא חתיכה מכוערת מגעילה. בקיצור- ד"ש לכל אוכלי הסידרה, ולכל אכולי ופצועיה.. ולמורה לזיניולוגיה. תודה.

../images/Emo41.gif פינת התשומת לב השבועית !

והשבוע בפינתנו יש לנו אורחת, אנחנו גאים להציג את shely2 הטרולית ! והערת המדור, שלי2 מתבקשת לחדש את המשקפיים שלה שכן ברור לכולנו שראייתה לקוייה

*זינה*

New member
משקפיים...?

תחתיות ערק... ו... <מילת שאלה> פחות ה, ההיפך מקשה, ב... (השלימו) עין ____ עין... המבין יבין.

gabrielle

New member
חחח הייתי מגיבה במן ירידה שנונה על

הטרולית שלנו.... אבל אני רואה שעשיתן עבודה טובה- אז אני אשב לי בשקט ואחכה לקורבן הבא שלנו...

yamit zada

New member
לכל הלוחמים שבוע טוב

בוקר טוב ושבוע טוב שיהיה לכולם... שהשבוע יהיה מוצלח יותר משבוע הקודם
שיהיה בו יותר שמחה ופחות כאב... שיהיה מלא באהבה אחד לשני... שיעבור לאט ושנספיק המון... והכי חשוב ! תעשו את מה שאתם אוהבים ואל תיתנו לאחרים לקחת ממכם את מה שאתם מאמינים בו. מחבקת את כולם חיבוק זינאי ( כמו שזינה יודעת לתת) והלוואי ומי יודע שניזכה לקבל ממנה חיבוק אמיתי.

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo7.gif

אנשים! לא הלך לי במגן
*בוכה* לא פתרתי מספיק תרגילים, וממש לא הלך לי טוף איזה באסה אני לא מאמינה

gabrielle

New member
לא נורא ממי זה רק מגן זה עדיין לא

בגרות.... כמה את חושבת שתקבלי? לי היה היום בהיסטוריה ובהתחשב בעובדה שכל הסוף שבוע הייתי מרוכזת בזה שיש לי טסט היום ( ובכלל לא היה לי!!!!
* צועקת * משתגעת * * עצבנית * ) אז הלך די בסדר... מוות לשביתה.

*neta*

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo39.gif

ולכל מי שיש מגנים, מבחנים, בגרויות, טסטים
בהצלחה !!

Dafi the Mighty

New member
אוי... ../images/Emo10.gif

לא הלך טוב = לא הצלחת לפתור שאלות לא הלך טוב = פשוט לא הלך טוב כי לפעמים אי אפשר לדעת, למרות שבמתמטיקה בדרך כלל מרגישים, אבל עדיין. טוב לא נורא, המגן זה רק 30 אחוז מהציון הגשה (לפי מדיניות הבית ספר שלי בכל מקרה).

yamit zada

New member
אל דאגה

כודם כל כחי הכל בסבבה! אל תקחי את הכשלונות כמשהו חריג או יוצא דופן... הרי מי אמר שכל החכמים הצליחו במבחנים? וחוץ מזה זה רק מגן ותמיד לפני מגן יש את ההיתרגשות הראשונה הפחד של מה יהיה? אבל זה רק יכול להועיל לך תלמדי מהטעויות שהיו לך ( אים היו) תנסי לשפאר כמה שאת יכולה ואם גם זה לא עוזר אל תדאגי תמיד ובכול מצב בשלבי החיים אפשר לעשות את ההשלמה של המבחנים. (רצוי לסיים אותם בבית ספר) שיהיה לך בהצלחה בגדול בפעם הבאה... אני בטוח יחזיק לך אצבעות... ימית

shely2

New member
והטרולית שלכם חוזרת! מתוקים!!! :)

תראו.. לא התכוונתי להעליב אף אחד. אני סתם אדם שלא נוטה לסגוד לדמויות מטלויזיה. במיוחד לא דמות כמו זינה שמעוררת רחמים לחלוטין... המשחק שלה לקוי. אני מעדיפה כבר להעריץ דמויות מספרים. שישיארו לנו קצת מקום לדמיון.. :) אני לא טרולית. אין ספק שלא. אני רק קצת יותר מציאותית. תתבגרו. הלוואי שתזכו לקבל ממנה חיבוק? למה? היא בסך הכל שחקנית. לא יותר מזה. מקבלת את הכסף שלה והולכת לסט הצילומים הבא. אולי תנסו ספרים. הרבה יותר כיף. אני אומרת את זה מכל הלב- אל תסגדו לשחקנים. זה נורא!!! תיבנו לעצמכם דמויות. תסמפטו דמויות מן הספרים, ככה לפחות תעשירו את הדמיון. אבל זינה? הסידרה בה היא תמיד מנצחת את הרעים? למה הכל תמיד כל כך צפוי בה? האפקטים כלל וכלל לא מרשימים. וחבל.

gabrielle

New member
אני באמת לא מבינה מה את עושה פה.

את כאילו בן אדם טוב שבא לעזור לנו עכשיו " ולפקוח לנו את העיניים " כדי שנתחיל לקרוא ספרים? עד כדי כך אין לך חיים? נכנסת לפורומים ומרצה לאנשים? תקשיבי לי... א.זה שאני רואה זינה זה לא אומר שאני לא קוראת ספרים- אין שום קשר בכלל בין שתי הדברים האלה. ב. את אומרת לנו להתבגר בזמן שאת אומרת משפטים כמו " ככה לפחות תעשירו את הדמיון "... תעשי טובה, תחשבי לפני שאת כותבת דברים כאלה כי את סתם עושה לעצמך פאדיחות. ג. " האפקטים כלל וכלל לא מרשימים " ... כל כך רואים שאת לא מבינה כלום מהחיים שלך... את חושבת שמישהו פה מסתכל על האפקטיים? אנשים רואים את הסידרה בגלל המסר שלה ואם לא הייתי כזאת טרולית, היית מבינה שזה מעבר " ללנצח את הרעים ". יאללה את עוברת לפורום דוסון עכשיו? חח לכי " תושיעי " אנשים ממשהו ששינה את החיים שלהם מקצה לקצה.

yamit zada

New member
כל אחד ודעתו

האמת, שמותר לך להביע את דעתך לגבי הסידרה זינה. אבל ברצוני לציין שכול הסקרים מוכחים שזינה היא סידרה המובילה ושרצה בפיים טיים כל התקופות. ועוד דבר...,זינה מעבר להיותה סידרה נמצאים מאחורי כל דמות שם מישהו בעל אישיות. מה לעשות אנחנו אוהבים אותם גם בפני עצמם ולא רק בגלל המשחק ( שהוא יוצא מן הכלל כמובן ). ובנוגע לחיבוק.... בטח שהיתי רוצה לקבל ממנה חיבוק לצערי היא רחוקה.. אבל הכול יכול להיתגשם. בכבוד רב ומלא עוצמה ימית

*זינה*

New member
ובלי כל קשר...

ובלי כל קשר... (אני פשוט מרגישה שזה חייב להיאמר כאן וכל אחד מוזמן להצטרף) את סתם טיפשה מטומטמת חסרת חיים שכל מה שיש לה לעשות בחיים זה להצדיק את קיומה כמטרד בעולם. בעצם, את יותר כמו קרציה. את באה ונטפלת ולא עוזבת – את משהו מכוער אך לא לגמרי מיותר בעולם, שכן בלעדייך לא היה לנו בידור בפורום. מזל שקיימים אנשים סתומים, רדודים ושפלים כמוך כדיי שיהיה לנו על מי לרדת. מזל! כל זה בלי כל קשר להודעתך ה"חכמה"... אולי כדאי שתלכי לקנות חיים זה עולה רק שקל בשוק...

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lol * על הריצפה *

יש! טרולית מחמד!

מזמן לא הייתה לנו אחת כזו... איזה אוכל צריך לתת לה? כמה פעמים ביום צריך להוציא אותה לטיול? שלא יגידו שאנחנו לא דואגים לטרולים!

למעלה