פינת התשומת לב השבועית !

ברודי

New member
חחח ממש נוסטלגיה...

הזכרת לי. היו פעם טרולים חמודים כאלה שהיית שמה על הקצה של העיפרון והיה לך קישוט נחמד כזה... אז חשבתי אולי ניקח עיפרון ו...

Dafi the Mighty

New member
וואי!!!

בטח! היו לי שניים כאלה!!! אחד עם שיער צבעוני ואחד מצאתי ואימצתי עם שיער אדום. וואי, איך הייתי משחקת איתם!!! היה לי כזה מחדד של קופסאת צבע ומחק של מברשת... והם צבעו כאילו את הקירות שלהם... וזה היה בעצם הספרים שלי (שמתי את הספרים ככה על השולחן) ווואי איזה כיף... זה היה בכיתה א'. בכיתה ב' התפתחתי והתחלתי לשחק עם העפרונות, והיה עיפרון אחד שנקשר לטרול האדום... (אולי אפילו היה ביניהם איזה רומן, לא יודעת...) ונראה לי שבשיעור תורה או חשבון אחד מהטושים המרושעים שבקלמר שלי ניסה לחטוף את הטרול האדום, אך העיפרון הנאמן הציל את חייו... אח, אלו היו הימים...

איזה כיף, העלאת נוסטלגיה!../images/Emo13.gif

עד גיל 12 בערך היה לי אוסף די מרשים של טרולים כאלה....הם השתלטו לי על החיים, היו על עפרונות, היו בתור תליונים של שרשראות, היו לי אפילו עגילים קטנים כאלו, הם היו ממש חמודים! היו לי גם כמה גדולים שעמדו על המדף...היו לי גם מדבקות!
אבל אז עברנו דירה, ומאז לא ראיתי אותם

*זינה*

New member
טרולים...

עדיין יש לי את האוסף... מן קופסא כזאת גדולה עם המון טרולים בכל הגדלים, פעם טענתי שהם יכולים לעשות הפגנה... יש שם כאלה עם שלטים, עם חליפות, בגדי ים (טרולית הוואי!) משקפיי שמש... מה שאתם רוצים... ויש לי גם אחד גדול כזה – ממש ענק, הנה הוא פה לידי, לובד מכנסיי קורדרוי כחולות וסוודר צבעוני (לא חם לו?!) הוא ממש ענק, בערך 60 ס"מ כולל השיער (ודווקא יש לו שיער קצר יחסית לטרול). שלא נתחיל אפילו להזכיר את הפליימובילים...

Dafi the Mighty

New member
אבל הזכרת!!!

פליימוביל...
ועוד יש אנשים שלא יודעים מה זה! אחח, כמה היו לי... לא יודעת איפה הם, בטח איפושהו במחסן. בטח, הייתה לי בלונדה אחת שהלכה עם מכנסיים שחורים וחולצה צמודה אדומה, והיה ראש עיר שלפעמים הפכתי אותו ליד. והיה להם ביה"ס וזה, ממש סידרתי להם על השטיח, והיו להם סוסים וגם לחלק משק עם פרות וזה... אחח, איזה כיף היה... פליימוביל... מממ...

סמייילי

New member
פליימוביל!!!../images/Emo20.gif

לבת דודה שלי היה לונה פארק של פליימוביל עם מתקן נדנדות מסתובב!! איך רציתי את זה!!! תמיד "גרמתי" לה לשחק בזה שהייתה אצלה...חחח יש לי איפהשהו סוסים של פליימוביל.. אם זה לא נאבד כמו השאר.. -עדי

Dafi the Mighty

New member
לונה פארק של פליימוביל?!

וואי איזה גן עדן. יש איזה ילד במושב שלי שכשהייתי קטנה היו לו המון דברים של פליימוביל! תמיד רציתי לשחק איתו, אבל לא היה נעים לי לבקש, אז פשוט הסתכלתי על הדברים שיש לו. היה לו גן חיות!!!

shiri_b

New member
יו אני זוכרת!!

היה לי אחד עם גולה באמצע וכל מיני!! והייתה אפילו אחת עם שמלה וזה.. מעניין איפה הם עכשיו

למעלה