פליקסים של הפורום

omer719

New member
../images/Emo41.gif פליקסים של הפורום../images/Emo13.gif../images/Emo202.gif ../images/Emo41.gif

לאחר בקשות של אנשים החלטנו להעלות פליקסים לפורום, בצד שמאל יש תפריט שם תוכלו למצוא ולראות אותם, ורצינו לשתף אתכם בזה, אם מישהו חושב שיש פליקס שצריך להעלות לפורום, משהו מצחיק או קשור שייתן קישור פה, זה גם ייתן לאנשים אחרים לראות את הדברים, ואנחנו נבחר משם את הטובים ביותר ונעלה אותם לפורום, אז אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה
תודה מראש לכולכם

היא פשוט פסיכופטיתתת!!

היא לא נורמאלית מה היא עושה צחוק מעצמה! אני מקווה שיעיפו אותה כמה שיותר מהההר מהווילה למה היא לא באה בטוב בכלל! היא מטורפת, ולפי דעתי לא מגיע לה לזכות בכלל! יש עליה יותר מדיי פוזה והיא חושבת שהיא מלכת יופי לפי דעתי היא לא יפה בככלל!

והיא עברה את המבחנים הפסיכולוגיים

להכינס לאח הגדול?! פאק.. בכל מקרה אם היא תעומד להדחה זה ברור שאותה צריך להעיף!

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אנשים בוחרים להתעלם מהמובן מאליו בשביל הערך הבידורי
למען האמת חצי מקלטות הסקס הלוהטות של סלבס ש"הודלפו" (ואני מתכוון סלבס בעולם) הם זיוף. הייתה רק קלטת סקס אחת למיטב ידיעתי עד היום בכל הקשור לסלבריטאים בעולם, ומאז הקונספט תפס, אך עושים את זה בצורה גרועה. ובארץ זה בלי ספק, ניסיון להיות כמו חו"ל.

לפי שמועה חדשה

הסרטון לא מבוים, הבחור שמופיע שם בסרטון הוא לא אחר מאשר צבר. צבר ואינה היו נאהבים במשך שנים ארוכות. אינה העלתה את הקלטת לאחר שהתברר שהיה לו רומן, מספר חודשים לפני כניסתו לוילה, עם אחת המשתתפות בתוכנית, עינב. הרומן בין צבר לעינב, והכרותם המוקדמת נשמר בסוד על ידי ההפקה שלא רצתה לחשוף את הדבר לצופים.

יNOT

New member
שמועה נוספת

נמצאו חיים על מאדים, ומדענים מוצאים אישור לחטיפות של
,ומסבירים שזה כנראה תופעה שהתמקדה על ארץ ישראל, וכתוצאה מכך הישראלים לעיתים נחשבים ל
לעומת שאר העולם, וזה גם משפיע על תפיסתם את המציאות והיכולת להבדיל בין אמת לשקר.

זה לא יכול להיות צבר

אינה סיפרה שהיא בקטע של מבוגרים. שהראו את מה שהולך בסוויטה היא סיפרה שהיא מעדיפה את הגברים שלה כמה שיותר מבוגרים, אפילו 50-60. ושהם שיחקו לזהות את הדמות, וגורילה שאל אותם על אמן יהודי בן 58 אינה אמרה שהיא היתה עושה לו יולד ככה כמו שהוא.

shiki101

New member
../images/Emo6.gif צבר ועינב ביחד זו המצאה מעולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקקטוס הפרידמני עם הבובלילה העצבנית
(לא לקחת קשה-אני אוהבת את שניהם
)

jaycom

New member
חס וחלילה

כמה שהיא יותר משוגעת ומטורפת ככה צריך להשאיר אותה! איזה צחוקים יהיה שתסתובב סביב צבר כל היום ונתחיל לראות מה יהיה עם שפרה.. הכי מעניין בארץ!

איתי בל

New member
זה כולה תכלס סרטון פרסומת

לא ברור למה... אבל רואים שזה תחת לאיזשהו קמפיין אולי של פליקס אולי לא יודע של מה אבל אתם יודעים... זה משחק הבחורה דוגמנית היא קצת בתעשייה סביר להניח שזו הייתה סך הכל עבודה כדי שאנשים קצת יתלהבו מזה

למעלה