יוסי רומנטיקן
ע עדכני888 New member 28/10/08 #38 אני בהלם!! אנא חרפאנה!! מה זה יא אינה?! אינה ברוורמן פשוט עברה כל גבול... וואי וואי מה שתעשה שם בפנים לצבר (שכבר לא יוכל להתאפק)
אני בהלם!! אנא חרפאנה!! מה זה יא אינה?! אינה ברוורמן פשוט עברה כל גבול... וואי וואי מה שתעשה שם בפנים לצבר (שכבר לא יוכל להתאפק)
י יNOT New member 28/10/08 #43 אני כל כך אוהב את זה שהתחזיות שלי מדוייקות../images/Emo98.gif עוד פרסומת לנכנסת לווילה, או שמא מדובר ב"כתבה" ?! למה לא יכולים לשים לפני פרסומות? זה עוזר להבדיל בין תוכן אמיתי לבין תוכן יח"צני
אני כל כך אוהב את זה שהתחזיות שלי מדוייקות../images/Emo98.gif עוד פרסומת לנכנסת לווילה, או שמא מדובר ב"כתבה" ?! למה לא יכולים לשים לפני פרסומות? זה עוזר להבדיל בין תוכן אמיתי לבין תוכן יח"צני
ל ליזה21 New member 28/10/08 #39 יש למישהו את הקטע בו שיפרה רוקדת? - אומרים שזה היה "קורע" סטייל אליין מסיינפלד
ר רוכב הכוכבים New member 28/10/08 #48 איזה קרוע הבובליל הזה... ../images/Emo6.gif הוא עושה להן "קראו לכם בגלל שסתמתם את האינסטלציה. האח הגדול רוצה ללמד אותכם לאיפה להכניס את הטמפונים"
איזה קרוע הבובליל הזה... ../images/Emo6.gif הוא עושה להן "קראו לכם בגלל שסתמתם את האינסטלציה. האח הגדול רוצה ללמד אותכם לאיפה להכניס את הטמפונים"
ר רוכב הכוכבים New member 28/10/08 #50 טוב, מתברר שהורידו להם 100 ש"ח על זריקת טמפונים לשירותים וסתימתם. וגם אמרו לרנין שיש תוכנית הערב ושתגיד לכולם להתכונן בהתאם.
טוב, מתברר שהורידו להם 100 ש"ח על זריקת טמפונים לשירותים וסתימתם. וגם אמרו לרנין שיש תוכנית הערב ושתגיד לכולם להתכונן בהתאם.