פנינה רוזנבלום מתמטית-שווה קריאה

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifפנינה רוזנבלום מתמטית-שווה קריאה

הח"כית המצטיינת הודיעה אתמול בשידור כי על מצבתה היא רוצה את הכיתוב "פנינה רוזנבלום, ראש ממשלת ישראל 2016-2026". לאן הלכה חצי קדנציה? בלב הדרמה בליכוד, אמש, התפנתה הח"כית הכי מטופחת שיש לכם לענות על השאלון המורחב בתכניתו של יאיר לפיד. שאלת הפאנץ' "מה את רוצה שיכתבו על הקבר שלך?" הותירה אותנו המומים, כשהח"כית הטרייה ויתרה מראש על חצי קדנציה (פנינה, בשבילך לאט: 10 שנים = שתיים וחצי, לא שלוש). - שלום, פנינה? - "לא, זה משה הדובר שלה" - אוקיי. אחד ועוד אחד שווה? - "הנקודה היא שב-2024 לפנינה יהיה לא נעים, אז היא תעשה רוטציה עם שמעון פרס" וואלה! סלבס סבורה כי עדיף שלוש יחידות בחשבון, משתי יחידות דיור בצריפים של פתח תקוה.

לזכותה יאמר שהיא יודעת יפה מאוד

לספור את השקלים שעשתה כל יום בדרך לבנק חחחחחחחח אגב , למה בכל פעם שנשים תהיינה אשר תהיינה מדברות על רצונן לכהן בראשות הממשלה הדבר מתקבל בבוז וזלזול ? למרות הכל (ולמרות שאיני נמנה עם תומכיה שרון כבר אמרתי ? ) , היא הוכיחה את עצמה בתחום העסקים והכלכלה לפחות ברמה האישית . וזה הרבה יותר מאשר הרבה ח"כ אחרים שנמצאים בכנסת ואחראיים על חיינו , לא כך ?

תומרס1

New member
זה פשוט חוסר ההערכה

נניח לרגע את כל הצחוקים של ארץ נהדרת על פנינה רוזנבלום... פנינה התחילה מאפס והגיעה לאן שהגיעה בזכות עצמה... אני ממש לא נמנה על חלק מתומכיה אבל מעריך ומעריך... דווקא בראיון אצל יאיר לפיד היא הייתה בסדר...

mean girl 16

New member
אבל אני מניחה שאתה יודע איך היא

התקדמה. או לפחות בתחילת דרכה...

תומרס1

New member
כן אני יודע...

אבל לא רק בגלל זה היא היום אשת עסקים מצליחה וחברת כנסת... אם לא היה לה שכל לעשות עם זה משהו היא לא הייתה מגיעה רחוק... אבל אני לא כאן בשביל לשכנע אותך לבחור בה לראשות הממשלה... יש לי דברים יותר חשובים לעשות. והיא גם בליכוד

אגב,

זה אפילו יתכן (מתמטית, רק מתמטית). זה יכול להיות 2 קדנציות מלאות. תלוי מתי הבחירות מתקיימות ב 2016, ומתי היא תוחלף ב 2026.

gershon17

New member
לא חשבון, היסטוריה

מתי היה פה ראש ממשלה שסיים קדנציה מלאה? מתי היו שלוש קדנציות שנמשכו 10 שנים ולא פחות?

תומרס1

New member
אולי באמת רק שיש בעייה קטנה

לאיזה מיקום היא תיכנס ברשימה??? יהיה לה קשה במיוחד שאין כ"כ הרבה שריונים בליכוד ויש יותר חזקות ממנה, לבנת, גבריאלי, נראה...

mean girl 16

New member
קבלו סרטון. ראיון של פנינה עם רשף.

קשה לי למצוע הבדל בין זה למערכון של ארץ נהדרת

פנינה רוזנבלום היא דגם לכבשים ../images/Emo6.gif

בעדר של שרון. הבחורה הרי אמרה שהיא תומכת אריק -אבל בגלל שלא קיבלו אותה היא תנסה לרוץ במקום אחר, כי זה לא סותר את רצונה להיות ח"כית. מצד שני רוזנבלום היא אדם שנולדה בבית הרוס , והוכתה ע"י אמה האלכלוהליסטית ובמו ידיה וציפורניה הקימה אימפרייה כלכלית שנסחרת בבורסה. היא דווקא דוגמה לסיפור הצלחה מבחינת העצמה אישית. אבל כמו רבים מאוד היא חסרת תובנה לאומית וציונית כמו שאר הכבשים שהולכים כשוטים אחרי החלילן.

מצטער, משקיף.. לקדימה לא מקבלים

כל אחד :) הרי כל הזמן אתה טוען שגם סילבן "ראוי" לקדימה.. גם נתניהו טען כך :) ועכשיו בראש התנועה שלך.. יושבים שניים שבכלל לא מסכימים זה לדרכו של ההוא.. ועד לפני מספר ימים טענו כי כל אחד פונה לקיצון אחר :) משחק הכיסאות זה לא כאן.. ולא כמו חבר מפלגתך - אתה לא רשאי להצביע פעמיים

רוזנבלום לא? ורוחמה אברהם כן ..../images/Emo186.gif

ולא דיברנו על החלוץ הציוני שהראה את המצע האמיתי של המפלגה אחרי הטיסה בעורף האויב -אלי אפללו... מגדל הקרישים הראשון במוח..

אני לא פוסל אף אחת מהן :)

כי שתיהן, למעשה, עוד לא הוכיחו את מקומן. אני אשמח לראות את פנינה משתלבת בפוליטיקה ומניעה תהליכים חיוביים :)

רוזנבלום לא תבחר גם לא במרצ

לא בשינוי , גם לא בליכוד. למרות שאישית היא אינטילגנטית יותר מזהבה גלל-און.

למעלה