תגיד לי ידידי המשקיף הציוני
זה לא נתניהו אהובך שהביא את רוחמה אברהם לפוליטיקה ? זאת לארוחמה אברהם שהיתה יד ימינו של נתניהו כמזכירתו האישית ? זאת לא רוחמה אברהם שהיתה "הכוח" מאחורי נתניהו שכולכם חברי המרכז רדפתם אחריה על ארבע כדי "שתשים לב אליכם " ? אתה יודע ידידי , דו הפרצופיות הזאת מצד חברי הליכוד , חוסר היכולת לפרגן , חוסר התובנה הם אלה שהביאו את התנועה לאבדון ועוד יביאו . כשח"כ הליכוד אלה שכיום בתנועת קדימה היו בליכוד הם היו הפוליטיקאים הראשונים במעלה , ממך ידידי ציפיתי ליותר . ציפיתי ממך ליותר מפני שבד"כ אתה כותבלעניין ברצינות ונעים להתדיין איתך . מה קרה לאותו אחד רהוט וענייני (גם אם איני מסכים איתו ) ? האם גם אתה נוהג כפוליטיקאים רבים ? מי שאינו בעדי נגדי?!!!!!! הגיע הזמן להפסיק ולחשוב קדימה ידידי , זה שתאמר דברים לא הגונים לא ישרים ותתבטא בצורה בוטא וחריפה לא יעשו את דבריך לנכונים . שרון אולמרט שטרית לבני ואחרים עד לפני ימים היו עמוד התווך בתנועת הליכוד , אז הם היו מצויינים גם בעינכם , פתאום ידידי קיבלתם "תמלילים" מצוות ההיגוי של הליכוד ואתם מדקלמים את המילים הללו גם אם אינכם מאמינים בהם . אתה יודע ידידי , בעוד 3 חודשים יערכו בחירות , הרבה פנים בפוליטיקה הישראלית לא יהיו בה יותר ואני משער שאתה מודע לעובדה הזאת . אולי נמתין ונראה ? דרך אגב , זה ששתבטא עליי ועל 40 מנדטים כמוני כאילו אנחנו "עדר כבשים" שאינו מבין לימינו ולשמאלו לא יעשה את דבריך כנכונים . אתה יודע ,החוכמה והתבונה לא ניתנו לצד אחד של המתרס הפוליטי בישראל . בעצם אולי כן ? המשך יום טוב ידידי נ.ב: תעשה לי טובה ואל תתבטא בצורה בה את נוהג להתבטא כל אימת שהכתוב אינו לרוחך זה לא מוסיף לך כבוד והערכה ידידי.