פנינה רוזנבלום מתמטית-שווה קריאה

תומרס1

New member
כמו שכבר "אני כותב" כתב כאן

לא פוסלים אף אחת וכל אחת מהן תצטרך להוכיח את עצמה ואת בחירתה. לפנינה יש יותר קושי בליכוד. ולגבי האינטלגנציה של זהבה גלאון? תראה אני לא תומך במרץ או בה אבל אין לזלזל בה היא אישה חכמה ומשכילה וחכ"ית מצויינת שעושה עבודה טובה מאוד, ללא שום קשר לאידאולוגיה בה היא מאמינה... אבל כרגיל אתה רק משמיץ..

תגיד לי ידידי המשקיף הציוני

זה לא נתניהו אהובך שהביא את רוחמה אברהם לפוליטיקה ? זאת לארוחמה אברהם שהיתה יד ימינו של נתניהו כמזכירתו האישית ? זאת לא רוחמה אברהם שהיתה "הכוח" מאחורי נתניהו שכולכם חברי המרכז רדפתם אחריה על ארבע כדי "שתשים לב אליכם " ? אתה יודע ידידי , דו הפרצופיות הזאת מצד חברי הליכוד , חוסר היכולת לפרגן , חוסר התובנה הם אלה שהביאו את התנועה לאבדון ועוד יביאו . כשח"כ הליכוד אלה שכיום בתנועת קדימה היו בליכוד הם היו הפוליטיקאים הראשונים במעלה , ממך ידידי ציפיתי ליותר . ציפיתי ממך ליותר מפני שבד"כ אתה כותבלעניין ברצינות ונעים להתדיין איתך . מה קרה לאותו אחד רהוט וענייני (גם אם איני מסכים איתו ) ? האם גם אתה נוהג כפוליטיקאים רבים ? מי שאינו בעדי נגדי?!!!!!! הגיע הזמן להפסיק ולחשוב קדימה ידידי , זה שתאמר דברים לא הגונים לא ישרים ותתבטא בצורה בוטא וחריפה לא יעשו את דבריך לנכונים . שרון אולמרט שטרית לבני ואחרים עד לפני ימים היו עמוד התווך בתנועת הליכוד , אז הם היו מצויינים גם בעינכם , פתאום ידידי קיבלתם "תמלילים" מצוות ההיגוי של הליכוד ואתם מדקלמים את המילים הללו גם אם אינכם מאמינים בהם . אתה יודע ידידי , בעוד 3 חודשים יערכו בחירות , הרבה פנים בפוליטיקה הישראלית לא יהיו בה יותר ואני משער שאתה מודע לעובדה הזאת . אולי נמתין ונראה ? דרך אגב , זה ששתבטא עליי ועל 40 מנדטים כמוני כאילו אנחנו "עדר כבשים" שאינו מבין לימינו ולשמאלו לא יעשה את דבריך כנכונים . אתה יודע ,החוכמה והתבונה לא ניתנו לצד אחד של המתרס הפוליטי בישראל . בעצם אולי כן ? המשך יום טוב ידידי נ.ב: תעשה לי טובה ואל תתבטא בצורה בה את נוהג להתבטא כל אימת שהכתוב אינו לרוחך זה לא מוסיף לך כבוד והערכה ידידי.

kgjghy

New member
ביבי לקח את סילבן רק כדי לדפוק

את דוד לוי שבגד בו וברח עם תנועתו המצחיקה ל'ישראל אחת' כדי להיות שר החוץ אצל ברק. מישהו זוכר איך דוד לוי התפטר כשר החוץ אצל ביבי 'מתוך דאגה לתהליך השלום'? דוד לוי היה הראשון שביבי שלח אותו להיפגש עם ערפאת וללחוץ את ידו במעבר ארז. הוא היה הראשון מהמשפחה הלוחמת ש'מצא ידיד' בערפאת. דוד לוי הכשיר את הרומן בין ערפאת לביבי.

תומרס1

New member
אתה רואה בכלל מה אתה כותב???

אתה משווה בין סילבן שלום לדוד לוי... וחוץ מזה ביבי לא לקח את סילבן שלום, הוא התמודד מולו והתמודדות יפה יש לציין.. אני רק מקווה שסילבן לא ייגרר אחרי ביבי ויהיה מתון כמו שהוא יודע.. ואני לא תומך ליכוד...

למעלה