לחם ממולא אלקנה
לחם אחיד קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)10 פטריות שמפניון5 פטריות פורטבלו5 שיני שום1 בצל גדולזר עלי נענעזר עלי כוסברהזר עלי שמירזר טרגון זר עירית7 בצלים ירוקים2 כפות תימיןפלפל חריףמלחפלפלכמוןשמן זית2 ביצים אופן ההכנה אופן ההכנה 1. קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג'ינג'ר. 2. לקערה מוסיפים את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון ונותנים לתערובת לנוח. 3. מחממים מחבת ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי. 4. מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן. 5. משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות. 6. מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל