פסטיבל מיוז באצטדיון וומבלי החדש

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifפסטיבל מיוז באצטדיון וומבלי החדש../images/Emo41.gif

טוב נו, נאמר לי להעלות לכאן תמונות. אני לא הולכת לחפור, החפירות נמצאות בפורומיוז למי שמעוניין. אבל בכל מקרה - הנה התמונות. ב16, יום שבת, הייתי בתוך הGolden Circle (האיזור שהכי קרוב לבמה, זה שני היענו משולשים האלה שבאמצע יש את הדרך הליכה שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת - שלא אני צילמתי) הימני, אבל מאחורה ממש ורקדתי. אין לי תמונות של אף אחד מהיום, רק קצת וידאוים של מיוז וב17 הייתי שורה ראשונה בGolden Circle השמאלי
חשוב לציין, מיוז הם הלהקה הראשונה בהיסטוריה שמכרה את כל 90,000 הכרטיסים ל2 ההופעות באצטדיון וומבלי החדש (שהוא כמובן גדול יותר מהקודם... ואם אתם רוצים לראות את הקודם, פשוט תראו את הDVD של Queen מוומבלי)

CitizenErased

New member
לפני ההופעה ב16

המחממים לאותו היום: Rodrigo Y Gabriela צמד שמנגן על גיטרות אקוסטיות וזה נשמע כמו להקה של 10 אנשים, רציני. הם מנגנים פשוט מדהים! שווה בדיקה. Dirty Pretty Things התמונה שלי עם קארל באראט ממתי שמיוז היו על הבמה ופתאום קלטנו אותו עומד בצד ומסתכל, תגיע אחר כך. חברה שלי צריכה לשלוח לי אותה. The Streets לא אוהבת את המוזיקה שלהם בכלל אבל הם אחת הלהקות הטובות בלייב, הם היו פשוט מצויינים והכניסו את כולם לאווירה.

CitizenErased

New member
עדיין לפני ההופעה ב16

מהמדרגות האלו מיוז הגיעו... הם הגיעו כאילו מבמה שהייתה באמצע האצטדיון (ככל הנראה הדרך שלהם להגיע לבמה הייתה מטורפת ביותר, הם שכבו על איזה קרש או אנערף והסיעו אותם מתחת לדרך ההליכה הזאת שרואים בתמונה הקודמת. רק כדי שהם יוכלו להכנס לאולם על הבמה הזאת שבאמצע - מלווה בהרבה פיסות נייר מתעופפות ועשן, לרדת במדריגות האלה, ללכת על האיזור הליכה הזה וככה להגיע לבמה ולהתחיל את ההופעה. כניסה דרמטית ומדהימה שיש לי בוידאו
)

CitizenErased

New member
16

הקהל מצד הבמה בזמן דירטי פריטי פינגס רק בזמן מיוז האצטדיון היה מלא עד אפס מקום חח

CitizenErased

New member
האצטדיון אחרי ההופעה ב16

כשהרוב כבר הלכו מזמן ורק אני ומטורפים אחדים אחרים נשארנו כדי לחכות בתור להופעה יום אחר כך

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif האמת שכן ישנתי..

בערך חצי שעה. לקראת 3 בבוקר כל האחרים שהיו שם כל הלילה פשוט נשכבו על הרצפה ונרדמו. אז נשכבתי על הרצפה ושמתי על עצמי את השמיכת אלומיניום שהשומרים הנחמדים שם נתנו לי ונרדמתי. קמתי כעבור חצי שעה רועדת מרוב קור חחחחחחח

CitizenErased

New member
לפני ההופעה ג17

הקהל מאחורי - שורה ראשונה בייבי!!!!11 זה היה עוד לפני שהלהקה הראשונה עלתה לבמה

CitizenErased

New member
ה17, מחממים..

ביפי
המחממים באותו היום: Shy Child צמד בנים שאחד על תופים והשני על קיבורד שבנוי כמו גיטרה, מוזיקה מאוד משונה, לי הם טיפה טיפה הזכירו את המארס וולטה שאני מאוד אוהבת. לא מתאים לכולם. Biffy Clyro
My Chemical Romance

CitizenErased

New member
מצלמת וידאו

שהייתה שם בצד כדי לצלם לDVD של מיוז. היא עשתה המון צילומי קהל וגם הגיעה עד לבמה (הייתה בנויה של מנוף כזה) ומשום מה בזמן ביפי היא הטרידה אותי ואת חברה שלי לידי ללא הפסקה חח וכל פעם באה פשוט מול הפרצוף שלי, אז החזרתי לה.

CitizenErased

New member
עוד MCR

אחת הבנות לידי דיי התחרפנה בMCR ובזמן שפרנק היה יחסית קרוב בבמה היא צרחה "פרנקקקקקקק" והוא היה בדיוק באמצע ריף. הוא הסתכל אליה שניה וחצי, חייך חיוך דפוק כזה ואז הסתכל שוב על הגיטרה במבט אימואי טיפוסי והמשיך לנגן. היה משעשע ביותר

CitizenErased

New member
NAH זה בלתי אפשרי

הבמה עצומה, כמות אנשים מטורפת.. חשבתי בהתחלה לצעוק לו או משהו אבל פייר לא חשבתי שהוא אפילו ישמע (זאת שלידי צרחה פי כמה יותר חזק גם חח) וגם חשוב לציין שבגלל שהם רק מחממים לא היה להם הרבה זמן לעשות דברים שהם לא שירים חח כאילו, המעברים נורא מהירים. כמובן שג'רארד בכל מקרה מצא את הזמן לזבל בשכל.

SainTonix

New member
חחח טוב נו כבר ראית אותו ודיברת איתו מספיקP=

איזה מגניב כל ההופעות הזאת בוומבלי, זה נראה עצום! זה מזכיר לי שבדיוק בדיוק לפני שנה (היום לפני שנה חזרתי לארץ-) הייתי בטיול בגרמניה והייתי במשחק של המוניאל, היינו באיצטדיון ענקקק במינכן (ואני לא ממש חובב כדורגל, אז אם יש כאן כמה - הכוונה לארנה החדש שם) שזה משהו של 60 אלף איש.. בחיים לא ראיתי דבר כזה, אני מתאר שזה בערך מה שהלך איפה שאת היית.. אי אפשר לתאר במילים את זה, כמות מטורפת של אנשים, שלא נדבר שהדרך שהרוב הגיעו היו ברכבות - אז בכלל מה הלך ברכבות.. בכל אופן, נשמע שעשית ממש כיף =] מה ההופעה הבאה? חח

למעלה