פסטיבל מיוז באצטדיון וומבלי החדש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כנ"ל בהופעה שאני הייתי.

גם בארנה [שזה כמה עשות אלפי אנשים פחות מאצטדיון וזה גם סגור]. במנצ'סטר לפני בדיוק חודשיים ;; פשוט ענק!! הכמות הזאתי של האנשים!! והתורים בכניסה.. ומהקניון לפני התחנת רכבת כבר רואים את הכמות הענקית של הילדים עם החולצות של הלהקות שמופיעות וזה פשוט מדהים! וגם בסוף.. הכל עמוס וכולם יוצאים לאותו כיוון [לרכבת] או לכיוון התחנות רכבת הקטנה הזאתי נוו שעוברת עם החשמל באמצע הכביש XD בקיצור - מדהים ואני רוצה שוב.

CitizenErased

New member
MCR אחרון ודעתי על המחממים

טוב, חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שמבחינת המחממים זה הסדר ממנו הכי נהניתי: (למעלה הכי טוב, למטה הכי פחות) 1. The Streets 2. Rodrigo Y Gabriela 3. Biffy Clyro 4. Shy Child 5. Dirty Pretty Things 6. My Chemical Romance חשוב לציין שאף אחד מהם לא היה רע בכלל, כנראה שפחות התלהבתי מMCR כי כבר שמעתי וראיתי הכל (למרות שזו הייתה הפתעה נעימה לראות את Mama שוב) אבל אני חייבת לציין שבאמת לא ציפיתי שג'רארד יתחיל עם הנאומים שלו שם באצטדיון, מול כל המעריצים של מיוז כי פייר זה מציק וגם ככה זרקו עליהם דברים בהופעה, הנאומים רק גורמים להם להיות עוד יותר אימואים.

lestatgirl

New member
דווקא מתחילים לעלות לי רעיונות איך לעצור אותו

אם הוא יסרב לשתוק.. יאללה לירון דברי עם מאט ודום, אנחנו זקוקות למצלמת ביג בראדר שלהם יותר מאי פעם..

CitizenErased

New member
ה17, מיוז

אני לא אעלה לכאן את כל התמונות שלהם כי באמת שיש לי הרבה. העליתי את הרוב לפורומיוז אז מי שרוצה לראות עוד, יש שם. מה שיש על המסך מאחוריו זה רובוט, בזמן Supermassive Black Hole (יש להם שם המון רובוטים ענקיים רוקדים על המסך חח יש לי את זה גם בוידאו)

CitizenErased

New member
על הפסנתר

פסנתר שחור, כנף שקוף ויש אורות שבנויים בתוך הכנף. פשוט מדהים.

CitizenErased

New member
עדיין Starlight

היו זיקוקים מהלמעלה של הבמה בזמן הקטע של I'll never let you go, if you promise not to fade away... והנה גם המצלמה המרשעת על המנוף

CitizenErased

New member
קלטו את..

הלווין שיורה אור מימין. היו לא מעט כאלה על הבמה שגם הסתובבו והאירו גם על הקהל, וסינוורו אותי כמובן חח

CitizenErased

New member
הם החליפו תלבושות..

כל פעם שהיה "אנקור" והם ירדו מהבמה. מה שכן הם לבשו את אותם התלבושות בדיוק לפי אותו הסדר ביומיים האלה. ככל הנראה בשביל שהם יוכלו לשלב שירים שונים בDVD מ2 ההופעות.

CitizenErased

New member
בזמן השיר Blackout..

היו בלונים שיצאו משני צידי הבמה והתעופפו להם כשבחורות היו קשורות לבלונים ועשו אקרובטיקה באוויר.. יש לי קצת מזה בוידאו אז אני עוד אעלה בהזדמנות בכל מקרה, הנה כריס בוהה בהן כמו רוב הקהל.

CitizenErased

New member
אחרון

מהשיר שסגר את 2 הערבים, Take a Bow (כשהם התחילו עם Knights of Cydonia את 2 הערבים.. שזה מצחיק כאילו הם הפכו את הסדר. TAB הוא השיר הראשון באלבום האחרון וKOC הוא השיר האחרון באלבום האחרון) כל האורות והכל היה מאוד ירוק בזמן TAB חח

למעלה