פסטיגי,פסטיגו,פסטיגל גל גל...

../images/Emo41.gifפסטיגי,פסטיגו,פסטיגל גל גל...../images/Emo41.gif

לפני חווית הפסטיגל האישית שלי אני מבקשת מכולכם שכל מה שיש לכם לומר על רן,שקשור לנושא הפסטיגל,בבקשה לשרשר לפה,תודה
פסטיגל גיבורי על-01.01.06
אז ככה..רן היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
הוא נתן הופעה מעולה,נראה מדהים והיה ממש ממש מקסים. לפי כמות הצרחות שנשמעו באולם כשרן עלה לבמה,נראה שהוא הזוכה הגדול של פסטיגל גיבורי על. ירדתי לכיוון היציאה כדי להצביע לשיר האהוב עליי (והייתה לי דילמה קשה מאוד) וכמות הפתקים שנזרקה לעבר החריץ "רן דנקר-איש הברק" הייתה לא נורמלית,אנשים זרקו כמויות של 5,8 וגם 10 כרטיסים בבת אחת אל חריץ ההצבעה לרן. נראה לי שהזכייה בפסטיגל היא שלנו,גם אם לא,נסתפק במקום שני או שלישי
(שלדעתי אותם יקטפו רוני ועדי כהן). לא צילמתי הרבה,כי הייתי עסוקה בלהתעמק ביופיו של רן,אז קבלו כמה תמונות,ממני אליכם
חג שמח לכולם, מור.
 

gal255

New member
הייתי אתמול בפסטיגל!

היה מדהים. ראיתי את ההשקה (אצל חברה שלי שיש לה הוט) ואהבתי את כל האפקטים. אז אני מחכה לאפקטים כל המופע בסוף שמרו את כולם לשיר של רני חחח. הוא היה מדהים! ממש דפק הופעה! הצבעתי לו כמובן! גם אפרת הייתה מצויינת. ואושרי הפתיע אותי לטובה. במחרוזת סיום שמתי לב שבקטע של שלישית מה קשור עלו רק ציון ושלום ולא אסי. ואז אמרתי להורים שלי (היינו שם כל המשפוחה) "למה הם רק שניים?" ואז הם אמרו לי שהם ראו את השלישי עולה קודם. בקיצור.. אני חוזרת הביתה וקראתי באינטרנט שאסי ישראלוב משלישיית מה קשור נקע את היד בזמן מופע הפסטיגל בתל אביב:S:S:S:S:S. בקיצור היה מקסים חוץ מכמה קטעים שהיו מיותרים/מעצבנים: סופי צדקה הייתה ממש מיותר גם בחלק הראשון וגם בחלק השני. בובספוג גם היה מיותר. שירי מימון אכזבה אותי קצת.. ציפתי ממנה קצת ליותר (נקווה שהיום נינה בשיר נולד תדפוק הופעה) הקהל של המופע הזה הוא פאקינג ילדים של בני 6, אז למה מלבישים את אפרת ויעל בדפוק אותי, ולמה שירי נראית כאילו היא דוגמנית של ויקטוריה סיקרט? חוץ מזה היה ממש יפה! ומה קשור פשוט חמודים! ורן כל כך חמוד! למרות שלא נראה לי שתקראו את המגילה.. אבל שיהיה.
 

LeRanch

New member
הוא קיבל שתי מכות בכתף.. הנה:

פעם אחת ביום שבת ה-31.12 בהופעה בחיפה.. זאת ההופעה שהייתי בה.. הוא עשה ת'קטע הזה של הנחש ודפק ת'כתף בבמה.. ובפעם השניה אתמול בת"א הוא נקע את היד.. אפילו שזה קטע מצחיק - עדיף שיבטלו את הקטע שהוא צריך לזחול כמו נחש כי זה ימשיך לקרות לו..
 
היום זה קורה../images/Emo70.gif

אני הולכת היום בשבע בערב שיאווו איזו התרגשות!!!!!!!!!!! תגידו איפה זה?(באיזה אולם?) ואיך זה כמו ביד אליהו?? שיש מושבים מסביב לבמה או רק מצד אחד??
 

LeRanch

New member
זה בגני התערוכה..

וזה לא כמו יד אליהו.. ביד אליהו יש במה והמקומות מסביב בעיגול ובאולם בגני התערוכה יש את הבמה והמושבים הם ממול.. יש 20 שורות (בערך) פרקט ואז שורות שמתחילות לעלות.. הבנת?
 
למעלה