לא,אני ישבתי בדיוק ככה,רק גוש ה'. זה מיקום מעולה.
ח ח נ ו ו ו ש New member 3/1/06 #30 לא נכון המושבים גם מסביב היה כלכך כיף הלך לי הגרון ו.. לא תאמינו רן כשהוא רץ מסביב אז צרחתי והייתי שורה שלישית והוא ראה אותי וקרץ לי היה כלכך מושלם הוא כזה כוסון ואני שרופה עליו!! הזקנה שישבה ממולי כל הזמן השתיקה אותי ולא הלך לה אווויייישששש בא לי שוב!!!
לא נכון המושבים גם מסביב היה כלכך כיף הלך לי הגרון ו.. לא תאמינו רן כשהוא רץ מסביב אז צרחתי והייתי שורה שלישית והוא ראה אותי וקרץ לי היה כלכך מושלם הוא כזה כוסון ואני שרופה עליו!! הזקנה שישבה ממולי כל הזמן השתיקה אותי ולא הלך לה אווויייישששש בא לי שוב!!!
P Princss Yaelosh New member 2/1/06 #14 ../images/Emo182.gifשמחה ששתיכן נהניתן../images/Emo70.gif ותודה על התמונות מור
נ נועוW New member 2/1/06 #21 איזה יפיוף הוא../images/Emo186.gif מסכן בטח היה לו קר אחרי שהרטיבו אותו קצת עם המפל הזה .. אני גם הייתי בפסטיגל ולו עשו את השואו
איזה יפיוף הוא../images/Emo186.gif מסכן בטח היה לו קר אחרי שהרטיבו אותו קצת עם המפל הזה .. אני גם הייתי בפסטיגל ולו עשו את השואו
ח חולה על יעל שרוני New member 2/1/06 #22 תודה, ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif הוא פשוט מקסים גם אני הייתי.. ישבתי ליד שתי פרחות מטומטמות שלא הבנתי למה הם באו ומהצד השני שלי ישבו ילדים קטנים. אז כמה מפתיע שכשהוא עלה הוצאתי את הגרון שלי, ואני הייתי היחידה>אז הוא עשה לי שלום חמוד באמת מופע מושקע, רק שאצלי רועי בר נתן סגר את ה'כלוב' שהוא נכנס אליו על האצבע, וחצי מהמופע הוא מצץ אותה [את האצבע, לא להיות כחולים.. ]
תודה, ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif הוא פשוט מקסים גם אני הייתי.. ישבתי ליד שתי פרחות מטומטמות שלא הבנתי למה הם באו ומהצד השני שלי ישבו ילדים קטנים. אז כמה מפתיע שכשהוא עלה הוצאתי את הגרון שלי, ואני הייתי היחידה>אז הוא עשה לי שלום חמוד באמת מופע מושקע, רק שאצלי רועי בר נתן סגר את ה'כלוב' שהוא נכנס אליו על האצבע, וחצי מהמופע הוא מצץ אותה [את האצבע, לא להיות כחולים.. ]