אז תחליפי משפחה! . את מוזמנת להצטרף אלינו לחבר'ה בפורום בייסבול בתפוז...
7 7liel7 New member 10/7/07 #29 אז תחליפי משפחה! . את מוזמנת להצטרף אלינו לחבר'ה בפורום בייסבול בתפוז...
7 7liel7 New member 11/7/07 #34 ואגב, אם בא לך לראות משחק טוב- יהיה היום בלילה משחק האולסטאר! כמובן שאת לא חייבת להישאר ערה, את יכולה להקליט את המשחק או לראות אותו בשידור חוזר מחר ב-9 בערב... תהני!
ואגב, אם בא לך לראות משחק טוב- יהיה היום בלילה משחק האולסטאר! כמובן שאת לא חייבת להישאר ערה, את יכולה להקליט את המשחק או לראות אותו בשידור חוזר מחר ב-9 בערב... תהני!
T TheSegal New member 11/7/07 #32 ממתי את אוהבת בייסבול ? אם בכלל ?? אבא לא אוהב אמא בטוח לו, והגדולה לא נראה לי שזה הקטע שלה
4 4hilla4 New member 11/7/07 #35 ../images/Emo6.gif וואי.. את היחידה שאוהבת בייסבול... חחח... מסכנה שאין לך עם מי לדבר על זה
7 7liel7 New member 11/7/07 #36 אהמ אהמ...../images/Emo4.gif יש לה אותי לדבר ויש לה את החבר'ה בפורום בייסבול לדבר...
4 4hilla4 New member 11/7/07 #37 חחחחח.... התכוונתי מהמשפחה שלה... אני יודעת שהיא יכולה לדבר איתך ועם הפורום..
T TheSegal New member 9/7/07 #23 ../images/Emo6.gif כדורגל זה משחק לא פופולארי כל כך בארה"ב היאנקיז הם קבוצת בייסבול
פ פיתוש מיתוש New member 8/7/07 #12 אם..../images/Emo9.gif אני חדשה אז אני לא בטוחה שזה בסדר שאני יגיב פה אבל תמיד אפשר לעשות את הא-ב נגיד באות ג- גדעון,ג'י ג'י,גרסיה..
אם..../images/Emo9.gif אני חדשה אז אני לא בטוחה שזה בסדר שאני יגיב פה אבל תמיד אפשר לעשות את הא-ב נגיד באות ג- גדעון,ג'י ג'י,גרסיה..
4 4hilla4 New member 8/7/07 #13 איזה חמודה... את יכולה להגיב איפה שבא לך! אני בעד הרעיון שלך... אני אגיד ב-א ומי שרוצה יכולה להוסיף ל- א או להגיד משהו ב-ב... טוב אז ככה-- א- אל, ארון הוצנר,
איזה חמודה... את יכולה להגיב איפה שבא לך! אני בעד הרעיון שלך... אני אגיד ב-א ומי שרוצה יכולה להוסיף ל- א או להגיד משהו ב-ב... טוב אז ככה-- א- אל, ארון הוצנר,
7 7liel7 New member 9/7/07 #14 לא, עוד לא... בואי ניתן לפורום להתבשל קצת ואז נתחיל אם כל הפעילויות והמונחים. זה בסדר מבחינתך?
T TheSegal New member 9/7/07 #15 ../images/Emo124.gifדרך אגב, למי שלא שם לב יש סקר ../images/Emo13.gif