פרוייקט "חוזרים בזמן" |||

../images/Emo41.gifפרוייקט "חוזרים בזמן" ||| ../images/Emo41.gif

פתחי שרשור חדש כי הישן התגלגל לדברים אחרים. ל1999!שר הטבעות הוא פרויקט שרק אושר בתחילת דרכו! כאן אני אפרסם תמונות מן ההתחלה של ההתחלה של הטריולוגיה! כל יום-תמונה נוסטלגית מראשית הדרך, שרבים מאתנו לא ראו. התמונה השלישית--> אז מה רואים כאן? WETA DIGITEALמחפש צוות לשר הטבעות!מעצבים, אנימטורים ועוד.משהו מאוד מעניין:אתם רואים איך הם כתבו THE LORD OF THE RINGS?זה בעצם הלוגו הראשון של שר הטבעות!בתמונת הנזגול שפוסמה אתמול רואים עוד לוגו שונה!קשה להם להחליט?.בתוך הL והR אפשר לראות כתוביות בעלפית.שימו לב גם לציור של הנזגול ומעון בג. ומחר:מכתב של פיטר שגסון שמודיע על זה שהוא...(תראו מחר!). דורין נ.ב אני מצטער שאני לא עושה פעמיים ביום..התמונות ייגמרו מהר מדי.סורי!

Eowyn of Rohan

New member
אהבתי את הכתב.

אבל שוב, מעון בג נראה עלוב והסוס והרוכב עקומים
. חחח תודה דורין.

../images/Emo41.gifפרוייקט "חוזרים בזמן" |||| ../images/Emo41.gif

מצטער שלא עשיתי אתמול. 1999!שר הטבעות הוא פרויקט שרק אושר בתחילת דרכו! כאן אני אפרסם תמונות מן ההתחלה של ההתחלה של הטריולוגיה! כל יום-תמונה נוסטלגית מראשית הדרך, שרבים מאתנו לא ראו. התמונה השלישית--> אז מה רואים כאן? מכתב ששלח פיטר גקסון לציבור הרחב, כשהוא מודיע, ברבים, עלזה שהוא הולך לעשות את שר הטבעות.המכתב הזה כבר העשה לחפץ אספנות וזה פשוט מצמרר לקרוא אותו!(שימו לב ללוגו ה"רשמי"
)הדבר העוצר נשימה ביותר שהבאתי עד עכשיו. תרגום לאלה שלא כל כך שולטים באנגלית: לפניי עשרים שנה עשיתי את אותה החלטה כמוכם כשקניתי לי עותק של שר הטבעות. הסיפור הזה הפסיק להיות סיפור פנטזיה בשבילי מזה זמן רב.זה נהפך בשבילי לסיפור בנוסח חדש.זה נהפך לספור שהוא חלק מן ההיסטוריה, שמסופר ע"י אדון המספרים,ג.ר.ר טולקין. לאחר שנתיים של הכנה, באוקטובר 11 1999,התחלתי לאסוף אמצעים להפוך את הארץ התיכונה למציאות, כך שתלכוד את תשומת לבו של הקורא. הצטרפות אליי למסע הזה ארבע מאות אנשים מיומנים.הטריולוגיה תצולם במהלך ה14 החודשים הבאים, של פעולה חיה ושל אפקטים מהממים. עם התמיכה והכסף של ניו ליין סינמה,ניוז זילנד נהפכה לרקע של ההרפתקאה האפית הזאת. אני מקווה ששלושת הסרטים האלו ייגרמו גאווה ויעמדו בדרישתם של שלושת הספרים הנהדרים של ג.ר.ר. טולקין,שר הטבעות פיטר גקסון. דורין

דברים נוספים.

"חוזרים בזמן" מספר חמש יפורסם היום אחר הצהריים. תקריב--> בקשה מלירון:יהיה אפשר לשים את "חוזרים בזמן" בטאגליין?
תודה!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifIV

IV - 4 5 - V 6 - VI 7 - VII 8 - IIX 9 - IX 10 - X תקנו אותי אם אני טועה...

p r u d e n s

New member
אוי גאד!../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

11 באוקטובר זה היומולדת שלי
אני מרגישה כל כך ברת מזל באופן ילדותי

למעלה