פרוייקט "חוזרים בזמן" |||

ChipiM

New member
חחחח... ושאלה אלייך- ../images/Emo140.gif

מאיפה (אם תוכלי, מס' העמוד אם לא רק את הפרק) לקוחה החתימה שלך (הקטע על סמיאגול וסאם)? תודה מראש! (חחחח סתם מעניין אותי לדעת איפה זה במדויק בספר כי אנלא זוכרת)

p r u d e n s

New member
*מתאמצת*../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

נראה לי שמהחלק השני... משהו עם צלי ארנבת, נראה לי "הדרך הנכונה לבשל צלי ארנבת", משהו כזה, נראה לי עמוד 219 או 256, משהו באמצע. הייתי אומרת לך אבל החזרתי כבר את הספר לספרייה

LeAnNe

New member
זה ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo159.gif../images/Emo62.gif

אבל החדש יותר..

../images/Emo41.gifפרויקט "חוזרים בזמן"||||| ../images/Emo41.gif

1999!שר הטבעות הוא פרויקט שרק אושר בתחילת דרכו! כאן אני אפרסם תמונות מן ההתחלה של ההתחלה של הטריולוגיה! כל יום-תמונה נוסטלגית מראשית הדרך, שרבים מאתנו לא ראו. התמונה השלישית--> אז מה רואים כאן?האתר הראשון של שר הטבעות!של הסרט!אני מצטער שזה לא באכות טובה.הוא נראה כמו קלף ישן, והיה נתן למצוא בו תמונות ראשוניות, וחדשות "מוזרות" (איאן מקקלן נבחר לתפקיד גנדאלף!)שימו לב שאין שם תמונות אלא רק כמה ציורים של אלן וגון,ולוגו (אותו זה שהיה על הנזגול. דורין(לא יהיו תקריבים של האתר) נ.ב תכך עוד "חוזרים בזמן!".

../images/Emo41.gifפרויקט "חוזרים בזמן" |||||| ../images/Emo41.gif

!שר הטבעות הוא פרויקט שרק אושר בתחילת דרכו! כאן אני אפרסם תמונות מן ההתחלה של ההתחלה של הטריולוגיה! כל יום-תמונה נוסטלגית מראשית הדרך, שרבים מאתנו לא ראו. התמונה השישית--> אז מה רואים כאן? האחווה צעודת בהרי ניו זילנד(תגלו מה מוזר בזה קצת למטה) גוונים שאין בתמונה המקורית של האחווה שצועדת בהרים. לוגו שהיה על הנזגול ובאתר. התמונה הזאת פורסמה בעיתונים ובה כתוב "ניו ליין סינמה מודה לאלפיי האנשים ולפיטר גקסון שהפכו את ניו זילנד לארץ התיכונה. כמובן שזאת פירסומת סמויה...
... ומה ההפתעה?תתבוננו היטב באחווה!זה ציור!ההוכחה:בתגובה אני אפרסם את התמונה האמיתית! דורין

go girl1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo66.gif

נמאס לי כל הזמן לעשות כזה
קצת גיוון לא יזיק...

Y. Welis

New member
אחד מהצילומים האלה הופיע על עטיפות

הספרים שיצאו ב-2001, עוד לפני הסרט אפילו.

למעלה