נסיכת אהבה
New member
../images/Emo41.gif פרוייקט "צעד טוב" ../images/Emo41.gif
במהלך העבודה היום בחלוקת שאלונים <עבודת סטודנטים
> עלה בראשי רעיון נחמד לפורום. אני בנאדם שמאוד אוהב לתרום ולעזור לסביבה ולזולת, וחשבתי על זה שאני מאוד נחמדה לכולם, אבל למשפחה הקטנה האישית שלי אני די נוטה לקחת כמובן מאליו, מתייחסת מאוד בעוקצנות ולא תמיד יפה. אז החלטתי על הנהגת פרוייקט חדש ממש פה בפורום שלנו, שייקרא "צעד טוב" ובפרוייקט הזה, כל יום נתמקד בבן משפחה אחר מהמשפחה הקטנה שלנו ונעשה למענו משהו טוב, משהו חיובי- זה יכול להתחיל בדבר "קטן" שהוא להקשיב, להראות איכפתיות ויכול להגיע לכך שקונים מתנה סתם ככה כי רוצים להראות אהבה והערכה. לאט לאט אתם תראו שהקשר עם המשפחה משתפר יותר, כי כשאתם נותנים- הצד השני נותן גם בחזרה- חיוך, אהבה, חום וזאת הרי מהותה של המשפחה. מידי יום בבוקר
אני אבחר בן/ת משפחה שנתמקד בהם-אב/אם/אחים וכל יום תעדכנו מה היה המעשה היומי שלכם ואיך הרגשתם עם זה. אז אני מכינה אותכם... שכבר מחר נתחיל עם הפרוייקט החדש ונתחיל עם אמא שלנו היקרה,שאף פעם לא באמת מקבלת הערכה. אז תחשבו היטב איזה מעשה טוב אפשר לעשות לכבוד אמא, ומחר אני אפתח בבוקר שרשור מיוחד לכך עם הצעות ורעיונות וביחד נצעד לעתיד משפחתי נעים וטוב יותר
ופה בשרשור הזה אתם מוזמנים לומר מה דעתכם על הפרוייקט, להציע הצעות לשיפור, מה הייתם רוצים עוד שיהיה, מה להוריד וכו'...
במהלך העבודה היום בחלוקת שאלונים <עבודת סטודנטים