פרוייקט "צעד טוב"

../images/Emo41.gif פרוייקט "צעד טוב" ../images/Emo41.gif

במהלך העבודה היום בחלוקת שאלונים <עבודת סטודנטים
> עלה בראשי רעיון נחמד לפורום. אני בנאדם שמאוד אוהב לתרום ולעזור לסביבה ולזולת, וחשבתי על זה שאני מאוד נחמדה לכולם, אבל למשפחה הקטנה האישית שלי אני די נוטה לקחת כמובן מאליו, מתייחסת מאוד בעוקצנות ולא תמיד יפה. אז החלטתי על הנהגת פרוייקט חדש ממש פה בפורום שלנו, שייקרא "צעד טוב" ובפרוייקט הזה, כל יום נתמקד בבן משפחה אחר מהמשפחה הקטנה שלנו ונעשה למענו משהו טוב, משהו חיובי- זה יכול להתחיל בדבר "קטן" שהוא להקשיב, להראות איכפתיות ויכול להגיע לכך שקונים מתנה סתם ככה כי רוצים להראות אהבה והערכה. לאט לאט אתם תראו שהקשר עם המשפחה משתפר יותר, כי כשאתם נותנים- הצד השני נותן גם בחזרה- חיוך, אהבה, חום וזאת הרי מהותה של המשפחה. מידי יום בבוקר
אני אבחר בן/ת משפחה שנתמקד בהם-אב/אם/אחים וכל יום תעדכנו מה היה המעשה היומי שלכם ואיך הרגשתם עם זה. אז אני מכינה אותכם... שכבר מחר נתחיל עם הפרוייקט החדש ונתחיל עם אמא שלנו היקרה,שאף פעם לא באמת מקבלת הערכה. אז תחשבו היטב איזה מעשה טוב אפשר לעשות לכבוד אמא, ומחר אני אפתח בבוקר שרשור מיוחד לכך עם הצעות ורעיונות וביחד נצעד לעתיד משפחתי נעים וטוב יותר
ופה בשרשור הזה אתם מוזמנים לומר מה דעתכם על הפרוייקט, להציע הצעות לשיפור, מה הייתם רוצים עוד שיהיה, מה להוריד וכו'...

../images/Emo20.gif עדכון- לגבי הפרוייקט ../images/Emo26.gif

החלטתי שנעביר את זה לא לבן/ת משפחה ביום אלא שכל השבוע נקדיש לאותו בן משפחה. מיד אני אכתוב הודעה על מי שנתמקד השבוע

blue skies

New member
איזה קטע

בדיוק קראתי את ההודעה הראשית שלך ועוד לא ראיתי את זאת וחשבתי להציע לך לעשות את זה לכל השבוע אני יודעת שביום אחד אני לא אספיק לעשות כלום בין הלחץ בעבודה שלי לבין העבודה והלימודים של אמא שלי אין סיכוי ביום אחד להספיק משהו
בכל מקרה יצא טוב וחשבתם על זה לפני

אימא יקרה לי ../images/Emo39.gif

היא עוטפת אותנו באהבה
מרגע הלידה
ואפילו בזיקנה
היא בשבילנו כמעט תמיד, מחבקת
, מקשיבה
- הלוא היא- אימא שלנו
ובזאת אני מכריזה
על "שבוע האם של הפורום" בשבוע זה אנו נראה לאמנו את אהבתנו, נכתוב לה מכתבים, נקנה לה הפתעות, נראה לה הערכה בכל דרך אפשרית. אז... למי יש רעיונות
ובשרשור הזה לא רק כותבים רעיונות- אלא גם מה עשינו ואיך הגיבו... אז יאלא חבר'ה... לעבודה

blue skies

New member
אני אתחיל...

* היום בבוקר שלחתי לאמא שלי SMS ובו כתבת לה בוקר טוב ומקסים ושיהיה לך יום מהממ - עדין אין תגובה * יותר מאוחר לקראת הצוהריים אני אשלח לה לעבודה פקס עם המשך יום טוב אני חושבת שכל יום בסביבות הצוהריים אני אשלח לה לעבודה פקס * אמא שלי אחרי כמעט 30 שנה התחילה ללמוד, היא לומדת פעמיים בשבוע מבערך 5 ועד 10 בלילה ומגיעה נורא מאוחר אז חשבתי לקנות לה שתי מתנות קטנות ללימודים אולי עפרון מקושקש עם נוצות/פרווה (מלאכותיים כמובן!) ולהחביא לה בתיק כדי שכשהיא תתחיל את הלימודים היא תראה אותם אולי שובר לארומה שתוכל לקנות לפני העבודה אולי באחד הימים להחביא לה שתיה מתוקה וסלט טעים שיהיה לה לארוחת צוהריים, כי בנוסף ללימודים היא עובדת קשה כל השבוע וקורה לפעמים שהיא לא מספיקה לאכול צוהריים. זהו אלו הרעיונות בנתיים עדכונים במשך היום. מחכה לשמוע/לקרוא רעיונות ועדכונים של אחרים

וואו,כל הכבוד על הרעיונות הנהדרים!

איך הרגשת אחרי ששלחת את האס אמ אס וחשבת על הרעיון של מה להביא לה לקראת הלימודים
מה זה עשה לך בלב
התרגשת? נלחצת?

blue skies

New member
נלחצתי לא, התלהבתי קצת...

שלחתי את האסאמאס, אבל היא לא ענתה עליו, בהתחלה רציתי להזמין אותה להצגה תשליך (קיבלתי שני כרטיסים מתנה) אבל היא לא יכולה באותו תאריך כי היא לומדת אז ויתרתי ו....... הזמנתי את אחי!!! כן כן את אחי אנחנו אויר אחד לשני כבר כמה חודשים והחלטתי להזמין אותו כדי שאולי יצא משהו טוב מזה
עפרון בסוף לא קניתי כי לא מצתאי אבל קניתי סוכריה ורודה בצורת לב שכתוב עליה I LOVE U זה עטוף ובשקית ונגשתי אליה אתמול בערב ונתתי לה את זה והשבעתי אותה שהיא לא פותחת לפני ההפסקה הראשונה בשעור שלה (היום יש לה) והכנסתי לה לתיק עם פתק כדי שלא תשכח היה מאוד נחמד וקצתמבאס שלא מצאתי את העפרון שחפשתי אבל אל דאגה אני אמשיך לחפש יש עוד שבוע מה את עשית.? מה רק אני עושה?

blck angel1

New member
ארוחת בוקר ותלוש קנייה אצל שוקי זיק

רי- וגם.. תלוש קנייה אצל KIM יעשה לאמא שלי לפחות את השנה =.=

רעיון נהדר ומקסים. אבל אמא שלי ואני

לא מדברות כבר 4 שנים... אז אני לא אשתתף השבוע.

רננהלי

New member
נסיכה

את פשוט מדהימה קבלי
ענק הרעיונות שלך זה משהו אני רואה אותך אי פעם בעתיד, אחרי שתהיי מורה נפלאה שהתלמידים יאהבו נורא, את תרימי סדנאות או משהו בסגנון להורים/מורים וכל מי שטוב לב חשוב בעיניו.
נדבר בעוד כמה שנים כשתהיי מומחית... וכרגע אני לא מצטרפת כי הבאת את הדמות הכי קשה והכי מורכבת להתחיל איתה. אני יכולה לכתוב מכאן ועד להודעה חדשה מחמאות עליה. אבל לעשות ממש משהו, או להביע את הערכתי בגלוי, זה אני רחוקה מדי, לא מסוגלת.לא כרגע.

וואו מותק, תודה על ההודעה המקסימה!

אני נראית בטח כמו עגבניה עכשיו מכל המחמאות
שמחה שהצטרפת אלינו
ואת מוזמנת להצטרף להודעות בכל זמן שתרגישי עם כך בנוח.

blue skies

New member
רעיון - לא יודעת אם ננורמלי

אולי תבקשי מהנהלת הפורומים שיפרסמו את זה בכל הפורומים ונשתף עוד אנשים בפרויקט וככה נעזור אולי למשפחות להתקרב אחד לשני הגיוני?

../images/Emo168.gif יום ב' בפרוייקט יוצא לדרך..

מה התוכניות להפתיע את אמא שלכם היום
אל תשכחו לשתף אותנו כיצד הרגשתם כשהפתעתם
מאיפה הרעיונות
מה עשיתם כדי לממש את הרעיונות
וכיצד היא הגיבה

blue skies

New member
טוף אז המשך תגובה...

אמא שלי לא אמרה כלום על הSMS, בסוף אתמול לא הספקתי לשלוח את הפקס כי היא יצאה מוקדם מהעבודה. שלחתי לה עכשיו לפני כמה דקות תמונה של מיקי מאוס עם לב וכתוב שיהיה לך יום מקסים רעיונות... לא יודעת מאיפה סתם יצא ככה אני מסוקרנת לדעת איך היא תגיב שתראה מה יש בשקית שהכנסתי לה למחברת לימודים היא יודעת על זה וראתה שהכנסתי אבל הבטיחה לא לפתוח עד ההפסקה הראשונה.

למעלה