פרוייקט "צעד טוב"

נווו... איך היא הגיבה../images/Emo35.gif

אני לא ממש הספקתי הרבה מאז תחילת הפרוייקט בגלל הלימודים, אבל משתדלת לשוחח ולהקשיב לאמא שלי יותר ממה שבעבר. אני רוצה להכין לה עבודת יצירה מיוחדת שתדע כמה אני מעריכה אותה.

blue skies

New member
את הסוכריה בסוף

אישרתי לה לפתוח הרבה לפני השעה שקבעתי לה, כי עצבנו אותה בעבודה והיא היתה מרוגזת קצת אז בשביל לעודד אותה כשדיברתי איתה בטלפון אמרתילה את יודעת מה תפתחי עכשיו, והיא שמחה מאוד כי היא הייתה נורא סקרנית וכשהיא ראתה את זה היא נורא התלהבה וגם מהפקס ששלחתי לה וכשהיא הגיעה הביתה בלילה הדבר הראשון היא עשתה זה לעלות לקומה השניה בבית שלנו ולגשת אליה ולתת נשיקה ולהגיד לי תודה שזה דבר שלא קורה אצלנו הרבה
פרויקט מאו מקסים! ראית את הרעיון שלי? אין לי רעיונות להיום לצערי מה גם שאני היום נשארת בעבודה עד מאוחר אבל נחשוב על משהו ואז אני אעדכן

../images/Emo60.gif יום ג' בפרוייקט כבר פה../images/Emo39.gif

איך הגיבה אימכם עד כה
מה מתכננים לה היום

blue skies

New member
אתמול יום ג' לא נתתי כמעט כלום

הכנתי לאמא ולאבא שלי מעין עיתון ליום נישואים שלהם שיש היום וזה גזל לי כמעט את כל הזמן היום שלחתי לאמא שלי אנימציה לפלאפון ופקס יום מקסים ומזל טוב אני רוצה היום לקנות את העפרון שיהיה לה למחר ללימודים מקווה שאמצא את מה שאני מחפשת

blck angel1

New member
אנייי ^_^

קניתי לאמא דיסק של אלביס.. ועוד מלא דברים מניו יורק ^_^ גם קניתי לי אייפוד.. אז היום בבוקר שמתי לה את האייפוד ליד המיטה ומיליתי אותו בשירי אלביס הגיבאטרון וכל דבר שהיא אוהבת ^^ אז היא קמה בבוקר וממש התלהבה מחר אני אתן לה את המתנה הבאה.. בזכותך אני נותנת לה מתנה מתנה ולא את הכל ביחד כי זה שבוע האם.. ^_^

למעלה