פרויקט מסלול הוירטואלי - העיצובים

shiratel

New member
../images/Emo41.gif פרויקט מסלול הוירטואלי - העיצובים ../images/Emo41.gif

אוקיי, זה עובד ככה. יש כאן 6 עיצובים, וכל מי שלא מעצב צריך לשלוח לי במסר דירוג מ-5 לבגד שהוא הכי אהב, וכך הלאה, ונותן 0 נקודות לבגד שהוא הכי לא אהב. הקריטריונים שלכם (ותנסו להתייחס אליהם בבקשה) הם:
יחס לשמלה הקודמת
הסטייל של אותה סלבריטי
וכמובן יופי, השקעה, וכו' (אפילו שאלה סקיצות)

shiratel

New member
אבריל לאבין

לפי בקשת המעצבת תתחשבו בסגנון הישן והפאנקיסטי ולא החדש והפקאצי שלה...

shiratel

New member
העיצוב החדש

תיאור הבגד: השמלה היא שילוב של טופ וחצאית מבד טול צפוף (טוטו) עם חגורת ניטים שחורה וגופיה שחורה מתחת לטופ. העניבה בסקא שחור לבן ומחוברת לצוארון בסגנון של חליפות גברים. היא אמורה לנעול נעלי עקב שחורות פשוטות. בעקרון רוב השמלה היא לבנה.

shiratel

New member
בפנים../images/Emo26.gif

למרות שהאאוטפיט מתאים לאבריל והוא בול האופי שלה, זו לא שמלת חתונה. כאילו, תמיד יש אנשים שלוקחים את שמלת החתונה למקומות תחפושתיים, אבל אני לא מאמינה שזה מתאים לאבריל. מצד שני, כמעט הכל לבן, וזה שונה מאאוטפיטים רגילים. וזה בכל זאת הסטייל של אבריל. אז סבבה...

שיראל35

New member
אבריל לאבין

השמלה לא מתאימה לאבריל לאבין העכשווית אני לא מוצאת פה שמלת חתונה השמלה נחמדה אבל כלבוש ואני לא הייתי לובשת את השמלה הזו לחתונה

זה יפה,במיוחד הגימור

אבל אין פה אלמנט מיוחד,זה די פשוט. אבל יש מראה שנראה מעט יווני,וביחס לשמלה הקודמת זה ממש יפה

shiratel

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למרות שהיחס לשמלה המקורית באמת בולט, וזה באמת ברעיון של שמלת חתונה קלאסית, אני לא יודעת כמה זה מקורי ואם זה הסגנון של גוון. השמלה יפהפיה ובאמת אני מסכימה עם ההערות של דה-הול-שבנג. אהבתי את התחרה מתחת לורוד

שיראל35

New member
גוון ספאני

השמלה מצויירת יפה מאוד אבל אין את הטאצ' הסופי שמוסיף התחרה למטה מוסיפה אך כקישוט קטן וזה לא נותן את הwow

oFka7

New member
חחח היי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

תודה, ולמטה זה לא תחרה זה אמור להיות כאילו טול שמנפח את החלק התחתון של השמלה...חבל שלא הוספתי הסבר ><

shiratel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני רואה איפה החידוש לשמלה הקודמת אבל אני לא רואה פה שמלת חתונה. אבל אולי זה בגלל שחסר לי וואחד פירוט שיסביר לי מה אני רואה כי זה לא ברור לי כ"כ בציור...

למעלה