פרויקט מסלול הוירטואלי - העיצובים

שיראל35

New member
כריסטינה אגילרה

השמלה מתאימה לכריסטינה אגילרה רק הוספת את האופנה של היום חדשנית ומאוד מקורית כמו שביקשו במשימה השמלה מצויינת רק חבל שלא הוספת פירוט

P i x i e s

New member
אין הרבה הבדל...

סתם קיצרת, ואגב הרגליים צריכות להיות בתוך העיגול... אני הייתי מעצבת לה בייבידול סקסי או משהו, ממש מתאים לה.

shiratel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

סתם קיצרת את השמלה בלי לשנות אותה בכלל, וחבל, כי זה לא מה שיהפוך אותה למודרני... אבל זה מאוד בסגנון של מארי אנטואנט.

שקדולה

New member
לא הבנתם את השמלה / :

א . כל הגזרה שלה שונה לגמרי ב . איפה שpixies כתבת שהרגלים היו צריכות להכנס לעיגול אני יודעת חח אבל זה כדי שתבינו את זה יותר שאת החלק הפנימי של השמלה רואים כזה בשכבות פשוט לא ידעתי לצייר את זה . ג . עשיתי שהקישוטים שעל השמלה והחלק התחתון של השרוולים יהיו אותו דבר כדי שיהיה קשר לשמלה המקורית תגדילו בגדול יותר מבינים את זה ( :

שיראל35

New member
מאריה אנטונט

את השמלה לא שינית הרבה אבל לטעמי היא יפה ובסגנון של מארי אנטואנט חבל שלא הכנסת את הרגליים לתוך השמלה אבל איך שהבנתי זה רק לצורך הסרטוט

shiratel

New member
העיצוב החדש

תיאור הבגד: השמלה שלי עוצבה למרלין מונרו, שמוכרת לכולם בתור הדמות הנשית והסקסית לכן עיצבתי בשבילה שמלה צמודה עם מחשוף עמוק עליו תלויות שרשראות דקיקות ונוצצות מכסף.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזכיר לי את מה שקארה סאון עשתה

וגם זה לא ממש דומה לשמלה המקורית.. אבל זה יפה

shiratel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שמלה יפהפיה להפליא ומתאימה לחתונה, רק חבל לי שלא עיצבת הינומה מתאימה... היא קצת פשוטה ואין קשר לשמלה הקודמת (אבל לא ממש רואים אותה ברור אז זה מובן) אבל זה מאוד מאוד מרילין מונרו וזה מאוד מודרני וגם אני נפלתי מהשרשראות, מודה

שיראל35

New member
מרלין מונרו

אני לא רואה ייחוד וזאת שמלה שחורה סתמית שמתאימה לכל אחת כל אחת וביניהם מרלין מונרו רק שאין בה את הייחוד של מרלין

למעלה