פרישת מנהל הפורום ושינוי מהות הפורום

../images/Emo41.gif פרישת מנהל הפורום ושינוי מהות הפורום ../images/Emo41.gif

אנו מודים לאחשל על ניהולו המוצלח והמסור ועל ההשקעה הרבה בפורום, ומאחלים לו בהצלחה והמשך גלישה נעימה בתפוז אנשים
בזמן האחרון חשבנו רבות על עתיד הפורום ומטרתו. אנו סבורים כי כרגע הפורום אינו מממש את מטרתו ויעדיו המקוריים ולכן שוקלים להסב את שם הפורום הנוכחי לפורום "הורים שכולים". אנו חושבים כי שינוי זה יעזור לפורום לממש את ייעודו, ולהפוך בית חם להורים אשר חוו שכול ואובדן. נשמח לשמוע את דעתכם בנידון, ואתם גם מוזמנים לשאול שאלות ואנו נתייחס ונשיב להן. תודה.

natalieov

New member
אני ממש נגד הסבת השם...

ישנה אפשרות לשנות את שם הפורום אבל לא שם שיגביל את כניסת הגולשים... אני לא הורה שכול אבל אני יתומה וטוב לי לכתוב כאן וזה המקום שלי לכתוב כשקשה לי וגם הורים שכולים מבינים אותי וגם אלמנות, האיחוד הזה של השכול ללא ההגדרה תורם... כי אחרי הכל כולנו כואבים כאב כזה או אחר... אשמח אם לא תמנע ממני את הנגישות לפורום. תודה מראש, נטלי.

shlish2004

New member
נטלי

הסבת השם לא תמנע ממך להמשיך ולכתוב בפורום זה. אני אח שכול, ומידי פעם גם כותב כאן, למרות שאני מנהל את פורום אחיות ואחים שכולים. שמו של הפורום לא יהפוך את הפורום לא נגיש לכל גולש. עמית

shlish2004

New member
אני מאמין שכן

כאשר אני אמצא נושא שמעניין אותי אני אכנס לדיון בו

לא הייתי משנה זאת

אני חוויתי שכול ואובדן כחברה של חייל שמת אני לא הורים לא אלמנה לא יתומה אפילו לא משפחה או משהו שנותנים לו לשבת שבעה באופן אוטומטי.... אם היה כתוב בכורת הורים שכולים..לא הייתי נכנסת. לדעתי הכותרת מדוייקת אולי אפשר לשנות אבל להשאיר משהו פתוח שגם אחים לחיילים שמתו חברים שחוו תאונה של חבר או חברה שנהרג וכו יוכלו להכנס

shlish2004

New member
מב שכתבת כאן

בהחלט רעיון טוב וניתן בקלות ליישום. שווה לחשוב עליו בחיוב, אני אעלה את זה בפני מנהל הפורום הבא. עמית

natalieov

New member
אני בכל זאת

לא מתכוונת לכתוב בקומונה שתקרא 'הורים שכולים'... לא ידעתי שיש פורום יתומים אבל אני שמחה לדעת... תודה רבה! שיהיה בהצלחה בהמשך ותודה על הכל! באמת!

שינויים

הפיכת הפורום לממוקד יותר, היא פעולה שכן הוכיחה את עצמה בעבר, בפורומים שונים. מאחר והפורומים האחרים בנושא שכול הם בנושאים צרים יותר, פורום בעל נושא כללי כמו "שכול ואובדן"- זוכה לפחות ביקורים וחשיפה. במצב שנוצר היום, רוב ההודעות שנכתבות בפורום נוגעות להורים שכולים, ומקריאת נתונים אלו- חשבנו שיהיה נכון לשנות את שם הפורום וייעודו. כמובן שאין מניעה שתמשיכי לגלוש בפורום, ולהיעזר במידע שניתן בו. את בהחלט מוזמנת להמשיך ולהעלות הודעות, גם כאלו שאינן נוגעות באופן ישיר לנושא, ולקבל את מלוא התמיכה מהפורום וחבריו.

להנהלת הפורמים,ומה עלי,סבתא שכולה.הרי נאמר

אם זכרוני אינו מטעיני יהודה מ12 השבטים אמר"בני בנים,כבנים"ואני מרגישה ממש כך ממני יפית סבתא של מאור,ילד של אור

דליה ח

New member
הופתעתי לגמרי

לא נכנסתי לפורום לאחרונה , ועכשיו אני מופתעת מאוד. גם מהעובדה שאחשל פורש מתפקידו, ועוד יותר מהעובדה שיש מחשבה לשנות את שם הפורום. אני חושבת שדווקא השם הכללי הוא פותח אפשרויות בפני כל מי שחווה אובדן, ללא קיטלוג. ומתגובות הכותבים ניתן להבין שאפילו אם השינוי ימנע מאחד בלבד להכנס, זו סיבה טובה לא לשנות. גם אם הפורום לא תמיד פעיל כהרגלו, הוא מקום חשוב למי שלרגע נפל עליו דכדוך ואין לו את מי לשתף , למי שרוצה תמיכה ומענה. תודה לאחשל על ניהול ביד רמה, שיתוף והקשבה, ולמי שלוקח על עצמו את השרביט, אני מציעה לחשוב שוב בטרם תתקבל החלטה על שינוי השם.

natalieov

New member
דליה... תודה על ההבנה... באמת...

זה ממש חשוב לי... ואגב, דרך הקישור ששמת נכנסתי לאתר לזכר בתך... אין לי מילים ואני עדיין מנגבת את הדמעות... מקווה שתתחזקי!

שרון123

New member
אני בעד השינוי

ולמה? כי שכול ואובדן, זה כבד, זה כואב, זה משהו שאני לא רוצה להיות קשורה אליו, מלבד בימים בהם השכול ממלא את כל כולי. כך זה הופך לפורום שאינו פורום תמיכה, אלא פורום בו כשהקושי הופך לנוראי, אנחנו באים, כותבים כמה מילים, ונעלמים בחזרה למקומות "חיים" יותר. אני חושבת שהורים שכולים זקוקים למקום משלהם. כי לעומת כל סוג אחר של אובדן, זה אובדן שממלא את כל כולך, שכואב כשאני מתעוררת בבוקר, כשאני הולכת לישון, ובכל נשימה ונשימה במהלך היום. כמובן שסבתות/סבים הם סוג של הורים והם שייכים לכאן. כמובן שאם מישהו איבד את בנזוגו ומרגיש את סוג הכאב שתיארתי, גם הוא יוכל למצוא כאן את מקומו. כמובן שתמיד נוכל להזדהות עם ילדים שאיבדו את הוריהם, וירצו לקבל כאן תמיכה. אבל לדעתי הגדרת הפורום כפורום להורים שכולים, תוכל ליצור כאן קהילה תומכת שלא רק תבכה כשרע אלא גם תשתף בדברים הטובים. אני מדמיינת פורום אליו נכנס לעיתים קרובות כדי לשתף, כדי לספר, כדי להשוויץ בילדים שנשארו לנו. וגם לספר על ילדינו שכבר לא איתנו, על הגעגועים אליהם, על הקושי שמפריע בכל פעולה. אני מציעה את עצמי לניהול הפורום אם אתם מעוניינים.

שרון יקרה ,אני תומכת בך ואשמח שאת תנהלי.|המלצ

שרון אני ממליצה עליך לניהול הפורם בכבוד..
ממני יפית

חיה אש

New member
אני בעד..

למרות שאף פעם לא כתבתי כאן ...הצצתי פעם מידי פעם... בני ,גיא, נהרג לפני כארבעה חודשים בתאונת דרכים מחרידה...מאז אנחנו מנסים ללמוד את החיים החדשים ומי כמוכם יודע שזה לא קל כי אם הופך לקשה מיום ליום ומה שתיארת שרון שזה אובדן שממלא את כל כולך שכואב ... בכל נשימה ונשימה כל כך מתאר את ההרגשה היומיומית .

שרון123

New member
אני כל כך מצטערת לשמוע

על האובדן שלך
גם לי יש גיא
תוכלי לספר לנו עליו?

למעלה