פרישת מנהל הפורום ושינוי מהות הפורום

חיה אש

New member
גיא...

גיא שלנו היה חייל גולני... נלחם כדי להיות בגולני ואהב את השרות היה גאה ביחידה וקיבל באפריל השנה חייל מצטיין גדודי ולאחר שנה בצבא קיבל דרגת סמל..... חבריו בצבא קראו לו "השפיץ של המחלקה" . .ילד חמד אהב לבלות ,אהב מוסיקה על כל גווניה ,כדורגל -שיחק הרבה שנים אבל החליט לפרוש כי ההקרבה בשבילו היתה גדולה מידי... חבר למופת ובן מקסים ,בן בכור לשני אחים קטנים יותר ומקסימים אף הם.. גיא נהרג בתאונת דרכים נוראית בכביש 1 כשחזר עם חברים מבילוי....נסעו מהר ,עייפים ...שלושה נהרגו... גיא ,חברו שכפי הנראה נהג ובחורה נוספת ...בחורה אחת שרדה את התופת. תאונה שקטעה חלומות רבים שהיו לו וכמובן לנו. אנחנו לומדים היום לחיות את החיים החדשים את המציאות הקשה שלא מרפה ולו לשניה . מאחלת לגיא שלך חיים בריאים ומאושרים.

רונן ס

New member
ואני חושב שזו טעות פאטלית

לפני 4 וחצי שנים נכנסתי לכאן לאחר אובדן נוראי של בת זוג שהיתה איתי יחד 7 שנים. הכרתי דרך הפורום אנשים שחוו אובדן דומה של בן זוג דבר אשר חיזק אותי. אם שם הפורום היה "הורים שכולים" לא הייתי נכנס לפה ואני משוכנע שכל אותם אלו שאובדנם אינו תואם את שם הפורום לא היו נכנסים. ייתכן ועולה כאן צורך שהורים שכולים רוצים מקום משלהם והפיתרון הוא להקים פורום בנוסף ולא במקום כי הפיכת הפורום הזה ייחודי להורים שכולים בעצם מוחקת אותו כמקום שמפגיש כל אדם שחווה שכול באשר הוא. הפורום הזה במתכונתו הנוכחית מגלם תפקיד חשוב מאין כמוהו. אנשים במצב אקוטי מוצאים פה פורקן ומקום וגם אם הם נעלמים בשלב מאוחר יותר הרי הם קיבלו כאן משהו ייחודי. אני יודע שאני לא היחיד שנתרם כאן ברגעים הקשים של חיי ואפילו הכרתי דרך הפורום בחורה מקסימה שחוותה אובדן דומה לשלי ואף נוצר בינינו קשר רומנטי לתקופה מסויימת שחיזק והרים את שנינו. זה לא היה קורה אם שם הפורום היה הורים שכולים כי לא היא ולא אני היינו נכנסים לכאן. רונן

רונן ס

New member
ובקשר לזהות המנהל החדש

ללא קשר לשם הפורום אני חושב כי מוטב שהמנהל יהיה אדם שהוא בעל מקצוע- דבר אשר יכול להעלות את האפקטיביות שלו במתן עזרה/ תמיכה, כמו גם בניהול דיונים, לאדם אשר נמצא בזמן משבר כה גדול. רק להמחיש את העניין- תחשבו על מצב שבו אדם עם פוטנציאל אובדני נכנס לכתוב- ההבדל בין מנהל פורום שהוא איש מקצוע ויוכל אולי לזהות את המצוקה לבין אחד שלא יידע- יכול להיות ההבדל בין חיים ומוות. רונן

שרון123

New member
אולי הדבר הנכון הוא באמת

לפצל את הפורום לשני פורומים(למרות שקשה לי לדמיין שיפצלו פורום שהוא לא מספיק פעיל לשניים). יש ברשת, וגם כאן בתפוז, פורומים שמיועדים לאנשים במצב נפשי קשה, שמנוהלים ע"י בעלי מקצוע. המצוקה שלנו ההורים היא מצוקה יומיומית, שאין ולא יהיה לה מזור לעולם. הבדידות של הורים שאיבדו ילד, היא קשה. אנחנו זקוקים לחברת אנשים שיבינו אותנו ויזדהו איתנו, וידעו בדיוק על מה אנחנו מדברים, גם בלי להכביר במילים. אנחנו זקוקים לבית לא רק ברגעים שהכאב מכניע אותנו, אלא לקשר יומיומי.

רונן ס

New member
את לא סותרת אותי../images/Emo140.gif

שוב, אני מבין את הצורך של הורים שכולים למקום משלהם. אני מוחה על כך שהמהלך יפגע במתמודדים עם שכול שאינו אובדן של ילד. כמו שיש פורום של יתומים/ אלמנים/ משפחות שיקיריהן התאבדו- כך צריך לפתוח פורום להורים שכולים. את המקום הזה צריך להשאיר כללי ופתוח לכולם. אני משוכנע שלא תהיה בעיה להורים שכולים שיכתבו פה אנשים אשר מתמודדים עם אובדנים אחרים אך אני מבטיח לך שאנשים כאלה לא ייכנסו לפורום בכלל כי ירגישו שהכותרת אינה מתאימה להם. לגבי הכובע המקצועי של המנחה- הדבר יכול רק להוסיף ובוודאי לא לפגוע. רונן

למעלה