פרק 14 - ההדחה

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif פרק 14 - ההדחה ../images/Emo41.gif

אז, מי יעוף? יוסי, עינב או אשר? מי ישאר? מה יקרה? האם נבכה כולנו? האם נשמח חלקנו? עם אילו משפטים בובליל יבריק הפעם איזה ריבים התפתחו ביומיים האחרונים מה באמת קרה במשימת הבאנג'י... וגם... זהו תהנו, לשרשר לכאן כל מה שקשור לפרק. פסיכו קנזיס!

אוף אני לא רוצה שאף אחד מהם יודח !!

זה מעצבן, לא משנה מי מהם יודח זה כזה מעצבן הם הכי חמודים ומעניינים בווילה (בעיקר מעניים) הלוואי שאף אחד מהם לא יודח.

איזבלל

New member
../images/Emo208.gifחבל לי שאשר הלך

ועוד יותר שהבובלים נשארו . טוב הקהל שבוחר בהם - כמוהם אנאלפביתים פרימיטיבים. כבר למדנו להכיר אותם, די נמאסתם, ליאן סע נגמר לי גם ממך וונסה ושפרה הכי שוות, אבל אתם המטומטמים מעדיפים את הבובליליכים

תוצאות הסקר שלנו../images/Emo26.gif

פורום "האח הגדול"
יוסי בובליל 0% 0
עינב בובליל 14.286% 5
אשר סימוני 85.714% 30
לפי ההצבעות שלכם - אשר סימוני זה שעוזב את הוילה...

babylon4

New member
אצלנו 763 מצביעים

אשר ועינב ראש בראש ועל פי הסקר לפחות אשר הולך הביתה אבל התוצאות מאוד צמודות. יוסי בובליל מוגן

babylon4

New member
האמת שלא מעט

כי הרבה מהגולשים שולחים אימיילים ורושצמים בפורום ככה שיש מעקב ורואים שרובם שולחים אס אמ אסים. והאמת שהצלחנו :) הסקר הצליח וזה גם היה צמוד בדיוק כפי שהיה בתוכנית.

יNOT

New member
תראה לי את זה בפיקוח ע"ד ../images/Emo8.gif

700 אנשים ששולחים SMSים , ועוד 15 חבר'ה בפורום פה (לא לקחתי בחשבון את אלה שמכרו פקקים
) זה ממש לא הצלחה
אבל כן לתוכנית יש הצלחה, וזה נובע בעיקר מהעובדה שאין תחרות מערוצים אחרים בשעות האלה.
(תפתח עיתון שידורים תבדוק בעצמף מה משודר ....)

babylon4

New member
ברור חבר

אבל שים לב שרוב הסקרים שרצו אצלנו הניבו תוצאות כמעט זהות למה שהוחלט בתוכנית כי היום לאינטרנט נכנסים מכל השכבות. אגב, בפרוייקט Y היו מפתעים מכבות המצביעים המגזר הערבי וזה שפיראס חורי ניצח את צ'ינו. מעניין אם יהיה לנו משהו דומה כאן בישראל עם רנין בולוס. אבל יש עוד זמן עד שנגיע לגמר...

יNOT

New member
אתה עדיין מופתע מזה שהסקרים מניבים

תוצאות כמעט "זהות" למה שבסוף קורה בתוכנית?
או שזה רק אתה....או שאנחנו קוראים בפורום אחר מתפוז.
אגב..כמה נכנסים אליכם לפורום ולא מציבעים בכלל? ...או שזה לא קורה?

babylon4

New member
תראה

מי שאומר שהצביע זה לא מדד לכולוםץ כי יש כאלה שמצביעים כמה פעמים ויש מגזרים שבכלל לא מתקרבים לאינטרט. אבל עובדה שהסקר הצליח לסמן מועמד להדחה אף על פי שזה היה בקרב צמוד.

יNOT

New member
העיקר שתהיה מרוצה, והעיקר שאותך זה שיכנע ../images/Emo9.gif

קפרי

New member
אני לא מצביעה אבל לדעתי, מי שמצביע לאשר-אוקיי

אבל מי שמתלבט בין יוסי לעינב עדיף ליוסי משום שראשית, הוא ממש רוצה שהבת שלו תשאר והוא הצהיר שיצטער מאוד וירגיש קצת אשם אם היא תל (מה שנכון) ושנית, היא צריכה מכל הסיבות כולל הגיל והיא הייתה לפני האבא.

ruti

New member
אשר רוצה ללכת ואנחנו נעזור לו ללכת ../images/Emo45.gif

דורון

New member
אם אשר ילך הביתה זה יחזק מאוד את יוסי ועינב

בוילה חושבים שלאשר יש המון קולות מהקהל. אם הוא יפסיד ליוסי ועינב וילך הביתה, החברה בוילה יבינו שיש ליוסי ועינב הרבה מאוד קולות מהקהל בבית.

למעלה