פרק 14 - ההדחה

הצחיק אותי הקטע עם איתי ולאון בבנגי

וונסה. ליאון- שאתה עובר בנמל תעופה יש לך משקל עודף עם ה- 23 ס``מ וונסה עם ליאון בכלל חח....

BMCB

New member
../images/Emo2.gifראיתם את שפרה וצבר?

חיבוק ארוך... ואח"כ היא גם התכרבלה איתו על הספה? וואי אני אשתגע משני אלה...

DanaBaudelaire

New member
זה היה ביום רביעי שעבר,

לפני ההתרחקות המדוברת. אבל כידוע הם השלימו, אבל לדעתי עדיין יש מעין קרירות ביניהם...

קפרי

New member
לדעתי באמת ואני לא מצביעה, סתם צופה בכיף--הם

הכי יפים שם (מבחינת הכי יפים).

BeN ShaDe

New member
אשר יודח ומאוד חבל וכואב לי על זה.

כמו שאמרתי - אשר אחד האנשים שיותר אהבתי והערכתי בבית והוא לא צריך ללכת עכשיו. אני אאחל לו הרבה בריאות ואושר עם המשפחה שלו. מעכשיו אפשר להגיד שכל הדחה תהיה כואבת ותיתן אימפקט רציני על הבית.

אשר מוזר באמת

מצד אחד הוא שלם אם ההחלטה שהוא הדיח את עצמו. ומצד שני...הוא רוצה להישאר עד הסוף. מישהו חי בפיצול אישיות???

הוא הדגיש שהסיבה היחידה שהוא הצביע.

לעצמו, היא שהוא אמר שהוא הבטיח לעצמו שברגע שיקבלו אותו כאדם דתי בווילה(או משהו כזה) הוא הבטיח שהוא ידיח את עצמו בלי שום קשר לזה שהוא רוצה להשאר, כי הוא כן רוצה להשאר. הוא פשוט קיים את הבטחתו.

קפרי

New member
אם זה נכון רק משום שזה כל כך כל כך לא הוגן

שהוא והבת שלו כוח כפול שם, ואני מאחלת לאחד משניהם לעוף שבוע הבא, להגינות!

ליאורי13

New member
תמשיכי לאחל ../images/Emo6.gif

אני אשכנזייה ובעד עינב ואבא שלה שהם לא צבועים ולא עושים רע לאפ'חד כל הצבועים שם אוכלים את הלב

droriko

New member
דווקא בתוכנית הזו ליכלכו עליו

הציגו את שי וצבר בתור האשכנזים הרעים שעושים תרגילים למזרחית המקופחת והבוכיה . כן גם זאת דמגוגיה וחוסר הגינות של ההפקה (אני מדבר על השד העדתי) אבל שלא תגידו שההפקה בוחרת צד בתוכניות הסיכום.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

זה רק היום. ולפי מה שזה נראה זה רק כדי שלא יגידו שהם מוציאם את שי כ
עד היום זה לא היה ככה... או שמכינים אותו להדחה...או שזה רק כדי להרגיע את הציבור שהוא כמו כולם

למעלה