פרק 2 - תקציר הפרק

דיקידאק

New member
חבר'ה ערפאת מת סוף סוף תהיו בהיכון

היום בשעה 00:00 בטח תהיה מהדורת חדשות ארוכה מהרגיל אבל לא לעזוב את הטלויזיה זהות בדויה מיד לאחר מכן!!!

gilriv

New member
כולם אני ראיתי תשעה המדויקת

בין התוכנית בישול של ארקדי דוכין
לבין זהות בדויה שזה התחיל משעה 23.25 -אז זה אומר שהתוכנית קצת פיגרה בשעת הסיום המדויק שלה ?
הי ערפאת רשמית מת מחר ההלויה שלו

the big girl

New member
פרק פצצה!איזו יפה ג'ניפר היתה במלון

פרק מהמםםם, מסכנה סיד איך היא בכתה אחרי שהיא דיברה עם אמא שלה... עדיין לא הבנתי כ"כ מה הקטע עם אמא שלה טוב או רעה? כנראה שהיא בעצמה עוד לא החליטה. מחכה לפרק הבא על קוצים!!!!

aliasBOY

New member
חחח דוגרי

חשבתי בהתחלה את מדברת על פיגועים... אצלנו למשל ביטלו מלא דברים כי היום בבוקר נפלו מלא מרגמות והיה גם ריח מסריח של אבק שריפה... בע

דיקידאק

New member
חבל שקוברים אותו במרמאללה

אבל מזל שלא קוברים אותו בירושלים. רציתי לרקוד על הקבר שלו.

קרלוצה

New member
בקטע שהפקיד קבלה....

אמר שבאמת היא רשומה וכשאמרה לו שהיא מקווה שהחדר עם נוף היה קורע

JACK BRISTO

New member
זאת

המשימה שאני הכי אוהב,היא נראת שם פיצוץ! והקטע עם הספרדית או צרפתית,גדול

pink floyder

New member
היא הייתה שם פשוט כוסית!!!!!!!!!!!!

והמבטא הרג אותי!!! והקטע עם דיקסון... שהוא אמר לה:"את תמיד עושה את זה..." חחח...

בריה

New member
תנועה זהה

שימו לב שגם אמא שלה עושה את אותה התנועה עם היד התנועה שהיא בעצם של סידני .... אמא שלה מעתיקה ממנה ושימו לב איך סידני ראתה שאמא שלה עשתה את התנועה היא נרתעה אחורה ....

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif אמא שלה מעתיקה ממנה../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif

אם כבר אז ההפך
למרות שהפואנטה היתה שאף אחד לא גנבה מהשנייה, זה ככה טבעי כי הן אמא ובת....

limors2

Active member
אבל חסר לי המתח....

בעונה הראשונה (כמעט) כל פרק היה נגמר במתח לא נורמלי!!!! ועכשיו זה לא!!! אוף.... אהה, ואני ליאורה.....

Moreiro

New member
חכי חכי ../images/Emo8.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

וברוכה הבאה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאווו אני כל כך מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה פרק שליטעעעעעעע../images/Emo47.gif כל כך התגעגעתי לסדרה הזוווווווו גאדדדדדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!| חבל שנרדמתי בפרסומות של החדשות עד שהיא הגיעה לחדר המבצעים של הסי איי איי שוב... אבל השלמתי פערים בעצמי.... היה פרק כל כך טובבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כי כזו מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואני שונאת את אמא שלההההההההההה גררררררררררררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא אישה רעעעהההההההההההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif בע עליה ../images/Emo3.gif

LemonLimeLilach

New member
תגובות לפרק

ג'ק ופרנסי והצבע למסעדה - אהבתי מאוד. אהבתי גם שהראו את סידני חובשת את הפצע ירייה בכתף, היא מחלימה, הירייה לא סתם ככה נעלמת. היא אנושית, בלהבלה. ווהן הולך לפגוש את אירינה רק כדי שסידני לא תצטרך לפגוש אותה - מתה על זה. הם מראים שהוא חולה עליה במעשים, לא במילים. זאת הדרך! ראבט - זאת התחפושת האהובה עליי! (חוץ מהאדום והסגול של העונה ה 1) המבטא הקורע, אני חולה על האישה הזאת. קנדל - גם עליו אני חולה. כשהוא בא לפגוש אותם במחסן והם פשוט התעלמו ממנו ודיברו אחד עם השני - שולט. ועם כל העצבים של סידני, היא חייכה אל ווהן. נשמה. השיחה של סידני ואירינה - גם אירינה לא הייתה מושכת את הידית. Like mother like daughter, ממש בנות גילמור. ולינה אולין מהממת פשוט. איזה נוכחות יש לה. התחפושת עם השיער השחור - אההה. לא משו. השיר שהיה כשסידני הלכה - אהבתי ביותר. וגם השיר בסוף הפרק שהיא בדרך ל"כלוב" של אירינה. וכמובן, החיוך הגאה של אירינה - איזו
הדבר היחיד שמעצבן - כי בעיקרון, פרק סוף הדרך - זה השעה. אמצע הלילה, יום חמישי עוד שאני סחוטה אחרי כל השבוע ועומדת להתעלף מרוב עייפות... ועוד מתחיל 10 דקות מאוחר מדי. גרר

joeys pizza

New member
הקטע הכי חזק

זה המשפט של ג'ק (אגב יש לי גם חולצה כזאת במקרה שרשום עליה את המשפט). "The answer is -NO"

Moreiro

New member
הקטע הזה מזכיר לי ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

את הפרק הראשון [בעונה הראשונה] שרואים איך הוא מגיב שדני מתקשר אליו
*צורח שעה* then welcome to the family
אין הוא שחקן ענק פשוט, ויקטור גארבר..

anatish

New member
אהבתי את הפרק מאד, אבל...

דווקא מה שהפריע לי זה בניגוד למה שרשמת: "שהראו את סידני חובשת את הפצע ירייה בכתף, היא מחלימה, הירייה לא סתם ככה נעלמת. היא אנושית, בלהבלה." כמה דקות אחרי שהראו את התחבושת על הפצע, היא הולכת לה עם גופיות- בלי תחבושת, בלי צלקת - בלי שום זכר לירייה... לא ברור הקטע הזה... אבל חוץ מזה - פרק ממש יפה! אני חולה על הסדרה הזאת!

joeys pizza

New member
זה הקטע אצל אנשים

לא מסתכלים על פאקים קטנים כאלה בסדרות. פשוט נהנים ממנה בלי זה. זה לא כזה פרט חשוב.

דיקידאק

New member
חבל שקוברים אותו במרמאללה

אבל מזל שלא קוברים אותו בירושלים. רציתי לרקוד על הקבר שלו.

למעלה