פרק 2 - תקציר הפרק

LemonLimeLilach

New member
טוב אז אה...

תגובות לפרק? אני יודעת שיש מנהג של שרשור עם תקציר וכל זה...

aliasBOY

New member
כן אבל אז מור תצרך לאחד הכל..

באסה.. נחכה למחר... או שלא יודע מה..

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif פרק 2 - תקציר הפרק ../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif

עונה שנייה, פרק 2 - "בטחי בי"
אירינה מובלת לתא מעצר בלוס אנג'לס. ג'ק מביע את ספקותיו לגבי שיתוף הפעולה של אירינה בפני סידני, שבעצמה אומרת שמגיע לאמא שלה למות אחרי כל מה שעשתה. סידני אומרת לווהן שהיא משוכנעת שסלואן הרג את אמילי. סלואן, עכשיו חבר מלא בברית, מקבל זריקה עם חומר בלתי ידוע. הוא מודה בפני סידני שהברית יודעת שקזאנו מת ושהם חושבים שאירינה מסתתרת במקום כלשהו. סלואן שולח את סידני להשיג דיסק השמור בכספת ומכיל מידע שאירינה השתמשה בו למטרות סחיטה. משימת הנגד שלה היא לתת את הדיסק לסוכן סמוי של הCIA שיהיה שם ויביא לה במקומו דיסק מזויף, אותו היא תיתן לSD6. ווהן מיע לה לשאול במקום זאת את אמא שלה מה הדיסק מכיל, אך סידני מסרבת. תחת לחץ מקנדל, ווהן מנסה לדבר עם אירינה שלא מוכנה לשתף פעולה. רק כאשר הוא אומר לה שסידני נמצאת שם בנסיון להשיג את הדיסק, אירינה אומרת לו שהיא צריכה להפעיל את האזעקה לפני שהיא פותחת את הכספת. ווהן מודיע זאת לסידני, שמסרבת לעשות זאת ובטוחה שאירינה משקרת, אך כשהיא פותחת את הכספת ולוקחת את הדיסק, האזעקה במקום מתחילה לפעול. היא מצליחה לברוח, אך דיקסון ששמע את האזעקה בא לבדוק אם היא בסדר ולכן היא לא מצליחה להעביר את הדיסק לסוכן של הCIA ונאצלת לתת את המקור לSD6. כשהיא חוזרת ללוס אנג'לס, סידני מסכימה לראות את אירינה, שאומרת לה שסלואן ישתמש במידע שבדיסק על מנת לסחוט את פטר פורטסון, שייצר מצלמת ריגול משוכללת שאמורה להיות בשימוש בפנטגון. אירינה מבקשת מסידני לבטוח בה, אך סידני נשארת קרירה ונשברת רק לאחר שהיא יוצאת. ווהן וסידני נוסעים להשיג את המצלמה לפני שסלואן יעשה זאת. סידני מצליחה בקושי לגנוב את המצלמה ולהתחמק מסלואן, שנמצא שם. סלואן מתרגז על כך שהמצלמה חסרה, ויורה ברגלו של פורטסון כי הוא חושב שהוא העלים אותה בכוונה. וויל, שעושה עבודות שירות, מציע לפרנסי לעזור לה בהכנת המסעדה שלה. סידני מדברת שוב עם אירינה ואומרת לה שהיא לא אמא שלה, ושהיחסים ביניהן יהיו מקצועיים בלבד והן ידברו רק כשיש בכך צורך.
נא לסמן ספוילרים בכותרת ההודעה במקרה ומדברים על פרקים 203 ומעלה.
הערות, הארות, חוויות וכו' מהפרק אתם מוזמנים לשרשר לכאן. לתמונות נוספות מהפרק לחצו כאן.

aliasBOY

New member
אני אהבתי את הפרק..

במיוחד את הקטע שהיא גונבת את המצלמה.. הכי הייתי בהלם כשסיד שאלה תא אמא שלה למה היא צריכה לבטוח בה ואז ארינה הפעורה הזאת "כי אני אמא שלך" פחחחחחחחח איזה חצופה..........! בכללי פרק טוב...

קרלוצה

New member
הקטע שאני הכי אהבתי בפרק הזה......

זה את התחפושת הראשונה ואיך שהיא עשתה את המבטא הזה של הספרדייה ושדיקסון הכניס במקביל את השם שלה למחשב, ולפני זה כשאמר לה שיש לה את הקטע הזה לעשות עם השיער ואז אח"כ היא ראתה שאמא שלה גם כן עושה ככה
הקטע שאתה דיברת עליו אז אחריו היה את הקטע שסיד יוצאת משם ובוכה, היה חזזזזזזזק!!!! אהבתי גם את איך שהיא וווהן התעלמו מקנדל לקראת סוף השיחה שלהם חחחחחחח הקטע עם המצלמה גם היה מצויין, איך שווהן שם למלצר רגל היה ענק
ובהחלט פרק טוב!

למעלה