פרק 22 - 18.3

only O C

New member
היום ב 9 ורבע!

היום יש פרק, לא לפספס, בואו לפורום אחרי זה לדבר על זה!

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifפרק 22 - 18.3../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן תגובות על הפרק מהיום

Aviad1987

New member
היה פרק מעולה!!

נהנתי מכל רגע בו. אהבתי את הקריצה שהם הגיעו למסיבה על זה שמבוגר משחק תלמיד תיכון ואחר כך שזה לא טוב שזוג בסדרה יהפוך לזוג במציאות.

כן! סת' וסאמר!

אדם ברודי (סת') ורייצ'ל בילסון (סאמר) זוג במציאות. דברים טובים בפרק הזה: דאחקות על זוגות שמשחקים יחד -,, על שחקנים בני 20+ שמגלמים תיכוניסטים -פאריס הילטון בעצם חכמה (?) -מריסה יודעת להצחיק! החיקוי שהיא עשתה לסאמר... גדולה! -סוף סוף אני מצליחה להתחבר אל היילי, משום מה. לא שהיו לי תכניות להפוך לחשפנית (אפשר לנשום לרווחה), פשוט המסכנות שלה סוף סוף תפשה אותי.

Aviad1987

New member
כן היה מצחיק במיוחד היום

גם הקטע שסת ניסה לטפס על הקיר חח מה הוא חושב שהוא, ספיידרמן?!

T w e n t y 4

New member
../images/Emo6.gifחחחחח דוגרי זה ממש משתלב

עם
למי שלא ראה 214!! דוגרי זה משתלב כי ב214 סת' מתחפש עם המסכה שלו לספיידרמן. חחח

maayan250250

New member
הקטע הכי מצחייק

היה שרשמת "תפשה אותי" ב-ש'.....חעחעחע...סתם מותק =]

פרק מעולה-אחד האהובים עלי !!

אהבתי במיוחד את הסצנה בפתיחה שראיין וסת הולכים להביא את השעון של ראיין מהמלון של תרזה ואז רואים את לוק וג'ולי. הפרצוץ שלהם+המוזיקה שהושמעה ברקע
גדול !!!! סצנת הסיום-פחות טובה, יותר מידיי דרמטית. מה שאני אוהבת בסדרה הזו, זה שהם יודעים לצחוק על עצמם ולא לוקחים את עצמם יותר מידי ברצינות. כל הקטע שסאמר וסת פוגשים את ה"תאומים" שלהם, היה חמוד מאוד. וההערה של ראיין לגביי העובדה שהשחקן נראה מבוגר מידי לשחק בתיכון או שסאמר אומרת לחברה של גריידי שהיא לא מאמינה שהם יוצאים ביחד גם מחוץ לסדרה (כמו אדם וריצ'ל במציאות)- זה היה קטע גדול !!!! ופריס הילטון- כבר אמרתי שהבחורה היא נעל ?? חחח עלק לומדת לתואר שני פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר...... הקטע עם היילי וג'ימי היה גם חביב. אבל הקטע הכי הכי טוב היה שהם יוצאים מהמועדן ביחד- אחחחח אני אוהבת את הפרקים שכל הזוגות ביחד...

בוביץ

New member
גם הקטע של שחקן שמדקלם את השורות

בעצמו זה גם אדם ברודי עושה

אני חושבת שלא כ"כ הבנתי אותך

אתה מתכוון שחקן שמאלתר לעצמו את השורות ? אם כן-אתה צודק, שכחתי את הקטע הזה...

M i l k y W a y

New member
פשש אביעד רק עכשיו שמתי לב

שאתה מנהל את הפורומים של שתי הסדרות שאני הכי אוהבת על המסך עכשיו... יפה לך... ו-by the way היה פרק ממש יפה היום עם המון בדיחות על עצמם (ראיין נמוך,והבדיחות שעשו על ההוא שבעצם הוא סת')... ענק!!! לוק הזה חכם כמו קרש...וג'ולי מזכירה את סטיפלר'ס מאמ שבדיוק היה לפני האו סי... ביזיון...

dht160

New member
המסיבה לא התפוצצה. איזה ביאוס

בדרך כלל מסיבה/כינוס טוב בסדרה הזאת חייבת להיגמר עם איזה בלאגן או שערוריה ואז אני ממש נהנה. הפעם זה די היה חסר לי. ס'ת היה מאוד מצחיק היום. כל הסדיחה של המוח והכוח הייתה טובה. ושראיתי את הפרק לראשונה באמת חשבתי שהעניין של גו'לי לוק באמת יצליח לעבור לי שהיא תדע מזה. אבל מכובן שלו לא קרה סוף גיא

הפרק,

הפרק היה אחלה.כמו תמיד.
אני לא ממש מבינה מה הייתה הפאונטה של הדמות של פאריס הילטון אבל שיהיה. הקטע עם מריסה וריאן,שהם ניסו להיכנס היה מצחיק ביותר.. ואאאאמ ...זייהו.

למעלה