פרק 22 - 18.3

dht160

New member
זאת הייתה ההופעת אורח הכי גרועה

שראיתי בחיים מילא היא הייתה מגלמת את עצמה או משהו אבל זה ממש היה מיותר. ועוד YES בנו על זה פרומו. זה היה סתאם ביזבוז גיא

אשכרה,

זה לא שהיא שינתה או השפיעה משהו בסדרה.. סתם,הייתה שם,בלי קשר לעולם. היא אפילו לא הצחיקה אותי בטמטום שלה.

ל א נ כ ו ן !!!!!

פאריס צחקה על תדמית הפוסטמה שהוציאו לה. הרי ציפינו לעוד מפגן- "אני פרחה מטומטמת שלא מודעת לזה" של מיס הילטון, ובמקום זה היא זו שצוחקת עלינו. מסתבר שהיא מודעת לתדמית זו, ויודעת לצחוק על עצמה.יו גואו גירל.

חחח זאת הייתה "הופעת אורח" פשוווטט

גרווועעהה- יס יצאו מעפאנים- את כל הפרומו של הפרק לבסס עליה שהיא בדיוק חמש שניות בו!? זה היה ממש מפגר... בכל מקרהה.... היה פרק מצוייין!!! יס דיי הרסו לי שהם שמו את הפרומו בשבוע שעבר לפרק 24 (ספוייילר מטוורף!) אבל לא נורא.. נשרוד.. תגידו יש מצב שפיספסתי משו מממש חשוב- סת' וסאמר לא ביחד!? אין נשיקות!? אין חיבה?! אין חיבוקים!? החזקת ידיים!? משווו!!??! זה פשוט נראה כאילו הם עדיין ידידים...!? רק אני שמתי לב שלריאן יש הבעות שהוא כל הזמן חוזר על עצמו!? גם כשהוא מעוצבן וגם כשהוא לא יודע מה להגיד למריסה...שימו לב לזה.. זה דיי משעשע.. ולוק יצא ממש גבר איך שהוא עשה מה שריאן אמר לו לעשות- אני ממש מקווה שזה לא ישפיע על החברות בינהם. שיהיה שבוע טוב לכולם ואם אתם לא רואים אותי פה זה בגלל שהמחשב שלי קרס=(

JoHnYmYsTeR

New member
לבנות עליה פרומו? שתלך תתפוצץ

גם בכתוביות בהתחלה בפרק היה רשום ספיישל גסט סטאר... ואני שואל את עצמי? מה בדיוק סטאר בה? הלוואי שהיא תהיה כוכב נופל ותעוף לנו מהחיים ומהוליווד! עכשיו.. אחרי שהוצאתי את כל העצבים עליה.. היה פרק מעולה !!! לשם שינוי מריסה לא הייתה למלמית..החיקוי שלה היה גדול,וסוף סוף היא באמת עשתה משהו... סת' כמו סת' תמיד מצחיק ונקרעתי מהקטע שהוא ניסה לטפס על הקיר... דווווודדדד צא מהקומיקס.. חוץ מזה... פרק חמוד לאללה,שסוף סוף כיילב מתרכך... ואיזו השפלה לג'ולי...נער בן 18 זורק אותה..

T w e n t y 4

New member
ממש לא נכון. וחוץ מי זה היה ממש

מצחיק שפאריס הילטון אמרה "אויי" כמו שסמא אומרת!חח

LemonLimeLilach

New member
לא משהו

זה היה יותר כמו פרק פילר, שמגלה כמה דברים ב-ד-ר-ך לפרקים מפוצצים. עכשיו אני חושבת שיהיו כמה פרקים מלאי דרמות. גם לפי הפרומו של שבוע הבא נראה שיהיה פרק ממש טוב. מה שכן אהבתי - הירידה על שחקנים שיש להם להקות כל הסצינה באוטו - "What, you're dating? But what if you break up, what will happen to the show?" והמשפט הכי מצחיק של הפרק - "Excuse me, are you breaking up with me?" אהבתי גם את היילי. ידעתי כבר על ה"גילוי" הזה ככה שזה לא היה כזה גילוי בשבילי אבל זה עדיין היה טוב. ואיזה חמוד ג'ימי

ayala65

New member
פרק בסדר

לא משהו מיוחד. משום מה הקטע של ריאן ומריסה נראה דפוק, סאמר רצתה לגרום לסת' לקנא אחרי שהיא ראתה אותו עם פאריס הילטון אז היא הלכה עם שחקן טלנובלה...אבל מה הקטע? היא לא חשבה שאם היא נמצאת איתו במכונית הוא ינסה להשכיב אותה?! זה היה בערך הפרק...דפוק למדי, לא היה משהו ממש מעניין- גם לא הקטעים עם סנדי וכיילב. פרק בסדר - נ.ב. אני מתגעגעת לתרזה ולאנה...הם אלו שעשו ת'סידרה מעניינת

ayala65

New member
חחח..עדיין

פרק מיותר למדי...לא הזיז בכלל ת'עלילה והקטע עם מריסה- היא הייתה יכולה לגלות את זה גם בתחילת הפרק הבא...בהחלט פרק מיותר לפי דעתי

DaisyDuke

New member
אחד הפרקים היותר טובים בעונה!

פרק כלכך מצחיק.. במיוחד עם כל הקטע של הסידרה המקבילה וכל זה.. הקטע עם קולין הנקס מצחיק גם בגלל שיש מעיין יריבות בינו לבין אדם ברודי [סת', שבימים אלו התקשורת האמריקאית מכנה אותו "טום הנקס הצעיר"].
כל העניין של לוק וג'ולי היה ממש ממש מצחיק, נורא אהבתי! חבל שנגמר..

Aviad1987

New member
ימי שישי ב21:15

ולאחר מכן עוד כמה שידורים חוזרים במהלך השבת וביום חמישי ב21:00.

FeLiPe Te Amooo

New member
למה זה נגמר ככההה

הם התחילו להסתדרר (ריאן ומריסה) ופתאום לוק המטומטם הזה בא והרסס יואו מסכנה מריסה... :( חשבתי שפאריס הילטון תופיע קצת יותר ותגיד יותר מ3 שורות חח אבל טוב... פרק יפה!

Vintage Queen

New member
פרק מעולה!!!

למרות שקרו לדעתי יותר מידי דברים! היילי הזאתי סתומה ומריסה ממש מסכנה... ~מרחמה עליה~ חוצמיזה היה פרק בסט

למעלה