פרק 308 - "חשדות כבדים"

דון גל

New member
../images/Emo41.gif פרק 308 - "חשדות כבדים" ../images/Emo41.gif

תקציר הפרק (
) למטה: . . . . . . . . . . . . "הבלשים וויילון וטריש נקלעים לסכנת חיים לאחר שמבצע סמוי בהשתתפותם משתבש, וקלודט נאלצת לשאת באחריות; טומי נוקט בצעדים דרסטיים כאשר הוא מבין שאיש אינו יכול להשיב לו את משרתו." הדון.

פרק חזק, מאד חזק...

הקטע עם לורן... הטעות של קלודט... ההתאבדות של טומי... = פרק מצויין והבטחה שלי להמשך עונה הרבה יותר טובה.

דון גל

New member
בהחלט... אולי זה רק הזיכרון שלי,

אבל אנחנו (הצופים) יודעים מי לקח את הכסף?? הדון.

דון גל

New member
אל תעלב, אבל אני לא מתכוון לקרוא את

זה עכשיו. אחרי איזה פרק אני יכול לקרוא את ההודעה הזאת? הדון.

לכן סימנתי ספוילר...

נדמה לי, אם אני זוכר נכון, שזה לא יהיה ספוילר אחרי פרק 11.

החברה של הנטר...

"אני צריכה עוד דגלים" "אם מחפשים גופה, לורן חייבת להיות שם"

v e g a

New member
פרק טוב מאוד

אני שמח בשביל ויק,שיצא לו בסוף "להתעסק" עם המאלפת כלבים..... וזה היה די ברור,שטומי יעשה מה שעשה....

אסף אא

New member
לא ציינת בתקציר את העניין עם הכסף

בכל מקרה, אחלה פרק (שמתי לב שאני אומר את זה על כל פרק
) אין כמו המגן! עניין הכסף מעניין מאוד... זה ה"קו סיפור" (העלילה) שהכי אהבתי עד עכשיו, כבר מהעונה שעברה. העניין עם האנס המלטף מתחיל להימרח לדעתי, זה פשוט לא ממש מעניין.

לדעתי לא מורחים כלום בסידרה הזאת

הכל נבנה כמו סרט מתח לאט לאט. למשל עם האנס - עכשיו זה כבר הגיע לרצח ולדעתי עוד פרק שתיים יתפסו את האנס - עובדה שכל פעם קצת מתקרבים אליו וכמו שזה נראה יהיה לסיפור הזה סוף מותח - הרי לא ימתחו סיפור כזה על פני פרקים שלמים לחינם. לגבי הכסף: זה ממש קטע טוב - שכל פעם הם מתסבכים עם הכסף בצורה אחרת מענין איך זה יגמר בסוף. לגבי הפרק שהיה היום: דווקא לא חשבתי שטומי יתאבד אלא שהוא יתפרץ למשרד של אסאוודה וירה בו או משהו כזה.

CANDY MAN

New member
גם לדעתי האנס המלטף...

יהיה בסופו של דבר סיפור גדול ומזעזע... לא יכול להיות שמותחים סיפור כזה בלי שתיהיה לו פואנטה שתשאיר את כולנו בשוק (כמו שרק הסידרה הזאת יודעת לעשות) אני מהמר על כך שזה הולך להיות משהו גדול כמו הסדרה המדהימה הזאת...

למעלה