פרק 308 - "חשדות כבדים"

zender

New member
מסכים איתך..יש פה קאץ'

זה היה נראה מאוד לא במקום כל הסצינה עם המחשב יש לי הרגשה שזה מוביל למשהו...

Antigo

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה בסו

בסוף הפרק? היה את המילה sweet כמה פעמים. תודה

אני מתחיל לחבב את ווילון...

אני אוהב את כל מי שנכנס בקלודט כמו שצריך, היה קטע מעולה. בכלליות, זה לדעתי הפרק הכי מרשים מתחילת העונה(למרות שלצערי פספסתי 3 פרקים עקב נסיעה לארה"ב), הוא פשוט היה אינטנסיבי, מרתק וחזק מכל הבחינות. רגע גדול היה ההתאבדות, היה מדהים איך הם צילמו את דני דרך ההשתקפות של החלון אבל באותו זמן ראו את טומי עם האקדח. אולי זה לכם לא עושה את זה אבל אחד הדברים שאני יותר אוהב במגן זה את הצילום המעולה.

Carpet Crawler

New member
תגידו...

הפרק הקודם הסתיים ב(
למי שלא ראה)כך שאסוודה סופסוף סיפר למישהו בדמעות על האונס שעבר, והתחיל להתלבט (כנראה) אם להרוג את האחראים. ובפרק הנוכחי לא היה כל אזכור לאונס ההוא ואסוודה פתאום מתפקד כרגיל, בערך. עוד זכור לי שאחד הפרקים בעונה הראשונה הסתיים בכך שדאץ' רואה את ויק ודני ביחד, ומאז לא היה לזה כל המשך. רק לי מציקים הדברים האלה?

אולי בגלל שהמגן זאת סדרה דרמתית...

שמנסה להיות כמה שיותר מציאותית, ולא טלנובלה שטוחנת כל דבר שקורה שעות. מה שאני מתכוון להגיד הוא שגם בחיים, אתה רואה ומגלה הרבה דברים שאתה בוחר לא להגיב עליהם, כמו שקרה לדאץ'. זה טבעי שאסוודה ינסה לחזור לתפקד כמו שצריך, הוא מנסה לחזור לשגרה ולתפקד כמו שצריך, וככה גם כל מישהו שנאנס בעולם.

Carpet Crawler

New member
עד כאן...

טלנובלה זה כל מה שאני מצפה מסדרה טובה *לא* להיות. אני נעלב בשם "המגן" שמישהו בכלל מזכיר את המילה הזו באותה נשימה
אבל ברצינות, אני מתכוון להמשכיות. לגבי מה שדאץ' ראה זה אולי באמת לא היה משמעותי במיוחד, סתם בתור דוגמה שזו לא פעם ראשונה. האונס של אסוודה לעומת זאת העסיק חלק נכבד מהפרקים האחרונים, בעיקר בנסיונות של אסוודה לחזור לעצמו וקליימקס מסויים בסיום הפרק הקודם שלדעתי היה מקום לפחות להעלות אותו בפרק שאחריו - וזה כשאנחנו רואים עד כמה הוא מיואש ומה הוא שוקל לעשות כתוצאה מזה. אני משער שהתכוונו להתייחס לזה בפרק הנוכחי וזה נפל עקב שיקולי זמן או משהו. אותי בכל אופן זה קצת הטריד.

Falling Tears

New member
עוד משהו בקשר לזה..

האונס ההוא גם צילם אותו הרי.. אז מה הם יעשו עם התמונות!? בטוח זה יתגלה מתי שהוא! הם בטח יפתחו את התמונות ויאימו עליו שהם ילכו עם זה לתקשורת או משו.. מה אתם חושבים?

תלמד לקרוא...

אני כתבתי שהמגן היא לא טלנובלה. אם אתם לא יודעים קרוא וכתוב, עדיף לא לכתוב בפורומים.

דון גל

New member
../images/Emo35.gif הוא ניסה להגיד שהוא בדבריו לא

התכוון לכך שזה טלנובלה. ממש אין צורך בתקיפה מסוג זה!
הדון.

Systemnir

New member
דעתי בנוגע לאונס המלטף

לפי דעתי , זוכרים את הקטע עם המחשב והפורנו ילדים? אז מה שיתעסק עם זה יכול להיות האונס המלטף ובנוגע לאסוודה ... אסוודה נאנס למה שהוא יאנוס? :OOOOOOO טוב ... נראה מי זה יהיה אני בטוח שנהיה מופתעים

Carpet Crawler

New member
לא לסרס אותי בבקשה../images/Emo5.gif

דווקא כן "חכה". התגובה שלו הייתה אליי.

למעלה