פרק 3X02

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo41.gifפרק 3X02../images/Emo41.gif

פשוט פרק טוב
ראיתי אותו אולי במשך שעה עצרתי אותו כל פעם והלכתי לעשות דברים אחרים כדי שהוא לא יגמר לי... אבל נגמר
ואני רוצה כבר את הפרק הבא!!!
החייזרים היו מגניבים
ו... נראה לכם שקדי באמת בהריון

fire storm

New member
באמת פרק שולט.

ספויילרים: הקטע עם החיזרים באמת היה מגניב, אני אפילו פחדתי כשהם לקחו את הגשוש[PROBE] והוא התחיל להסתובב, ד"א, אני היחידי שחשב שצ'ייס עם המסכה על הפה והעיניים שפקוחות רחב היה הרבה יותר מפחיד מהחיזרים? גם השם ממש ממש גאוני, פשוט שם עם כל כך הרבה משמעות, מצד אחד CANE, המקל הליכה, מצד שני קיין והבל, ממש ממש התרשמתי. נ.ב, אני היחידי שמוצא כאן איזה דפוס? בפרק השני בעונה הקודמת- ילדה עם סרטן סופני והזיות. בפרק השני בעונה הנוכחית- ילד שנראה כמו ילדה ועם הזיות מטורפות לגמרי.

neurotica

New member
מסכימה לגבי צ'ייס. ../images/Emo58.gif |duh|

לדעתי כל הקטע הזה עם האחים הוא סתם cover story לזה שהילד פשוט נכנס להתקפים כי צ'ייס ממש ממש הפחיד אותו.

DarkMagic17

New member
חחחחח...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif../images/Emo58.gif

לא חשבת על זה שזה cane שזה מקל הליכה ו-able שזה יכול, או מסוגל...
זה רב משמעי
ואני לא חשבתי על הקטע של קיין והבל... אם הייתי מתמקדת בזה אולי הייתי חושבת על זה שזה קשור לשני אחים שאחד רצח את השני או משו
השם של הפרק תמיד מגלה מלא אבל עד שעולים על זה כבר מאוחר מדי
וכן, ילדים עם הזיות- בהחלט דבר שנהיה כבר פאסה

Tinty

New member
../images/Emo58.gif302

שם הפרק מדהים! מצד אחד, "קין והבל" (ווילסון והאוס, בהתאם). מצד שני, "מקל ויכולת" (הראשון עטף את הפרק בסצינות הפתיחה והסיום של האוס, והשניה העסיקה אותו במהלך הפרק, כאשר הטיל ספק ביכולתו לאחר ש"הרס את התיק הקודם"). הם ממש משחקים אותה העונה בכל הקשור לשמות הפרקים...

Benjamin Turner

New member
אהם, אני הבנתי זאת אחרת: ../images/Emo58.gif

cain and abel-קלאנסי והתאום שלו cane and able-מתייחס למצבו המתנדנד של האוס (מסוגל או לא מסוגל ללכת ללא מקל) אבל כן, בהחלט משחקים אותה עם השמות (וכך היה גם בעונה השניה, עם שמות כמו TB or not TB, No Reason, House vs God ועוד). מענין מהו שמו המקורי של הפרק, זה שניתן לו ע"י הכותבים. באתר של פוקס הוא נקרא cane and able, באתר הסקריפטים-cain and able, ויש כידוע עוד שתי אפשרויות.

pink panther 8

New member
התחלתי להוריד היום וזה עדיין לא

באחוז הראשון כי אני מורידה מאי מיול ואני לא מבינה איך משתמשים בשאר ה"עזרים"להורדה(טורנטים למיניהים)

pink panther 8

New member
אם למישהו יש מדריך איך להישתמש

בתוכנות המהירות יותר, שישלח לי בבקשה במסר!!

Ego Sonic

New member
פרק מגניב ביותר ../images/Emo58.gif

איך לעזאזל אנשים חושבים על דברים כאלה? זה כמו הפרק עם הדוגמנית בעונה השניה, למה הם בכלל חושבים על לעשות דברים כאלה? XD מה רע בסרטן לבלב או מוח שעולה באש? יאי! האוס עם מקל, אני רוצה לראות איך הוא יהיה יותר אומלל מקודם, באמת, מה יותר קשה המיכולת ללכת שנלקחת ממך - פעמיים? אני באמת חייב להסכים שברגע שלקחו את החייזרים מהילד והראו את צ'ייס זה היה יותר מגניב XD עכשיו השאלה היא מה הציטוט היותר טוב בפרק? 1. House: Lab's not even sure if it's terrastrial Chase: Really? House: No, you idiot! It's Titanium! או: House: I need a laser pointer Cameron: We don't have a laser pointer House: Really? No one will take us seriously with no laser pointer! *הציטוטים באו מהזכרון, יכול להיות בעיות דקדוקיות / כמה מילים שונות, אני מצטער על אי הנוחות XD אני באמת היחידי שראה את זה כבר ב9 בבוקר ורק עכשיו היה לא עצלן מדי בשביל לכתוב הודעה? ><

פוֹלי

New member
לא בדיוק

אתה היחידי שסיים לראות את הפרק. הוא ב 36 %, ממש איטי היום...

יש עוד אחד שממש הצחיק אותי ../images/Emo58.gif

ל302 אם לא הבנתם Let me ring up one of the homies של פורמן כמובן

LoLo16

New member
איך? איך?? איך אתם עושים את זה???

אני רק ב-6%!! תמיד לוקח לי יומיים לראות את הפרק

neurotica

New member
ציטוטי פרק 3x02 ../images/Emo58.gif |duh|

Wilson: I was afraid you'd think you were God...and that your wings would melt. House: God doesn't have a limp. Dr. Chase: Hey, Foreman! Your mama's so fat, when her beeper goes off, everyone thinks she's backing up! (awkward silence as everyone stares at Chase) House: The results came back. The lab cannot identify the metal. Said it might not even be terrestrial. Dr. Chase: Really? House: No, you idiot. It’s titanium. House: I know I get worked up when I cut microchip tracking implants out of my neck. House: I need the laser pointer. Dr. Cameron: We don't have a laser pointer. House: Well why not? Who’s going to take us seriously if I don't have a laser pointer? Dr. Cuddy: What’s going on with the leg? House: First tell me what’s going on with the boobs. Dr. Cuddy: If you’re feeling pain… House: They’re firmer. Dr. Cuddy: It’s called an underwire. I want to get a PET scan of your brain. House: I think it’s hormones. Dr. Cuddy: As long as there's no increased activity in the thalamus… House: Looks to me like those puppies are going into the dairy business. Dr. Cuddy: …then the pain could be good. Dr. Cuddy: You’re in denial. House: No I’m not! (pause) Oh, you got me. Dr. Cuddy: (about Cameron) She’s not nearly as delightful as she thinks she is. Todd: I thought you got it all! Dr. Chase: Yeah, yell at me--that'll fix the kid. House: Riding the short bus is better then not breathing. House: (crossing his fingers) Please tell me he's a human/mutant hybrid! House: Foreman, you gotta steal this thing for me! Foreman: Oh, let me ring up one of the homies. Dr. Chase: House! Clancy has gone missing! House: Oh God! I'll look on Alpha Centauri, you look on Tattooine, and Cameron can set up an intergalactic checkpoint. Let's pray he hasn't gone into hyperdrive - we'll never catch him. House: So it's a UFO. Unidentified Flowing Orifice.​

DarkMagic17

New member
מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

בהחלט הכנסת את כל הציטוטים הטובים בפנים

o r t a l i t

New member
אוי.. ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הסיפור הפעם :) היה.. ממש מגניב ומעניין. ואהבתי את ההתנהגות של קמרון בטירוף P: לעומתה, וילסון המשיך לעצבן אותי רר >< ובהחלט צ'ייס היה יותר מפחיד מהחייזרים חחחחח מעניין מה נסגר עם ההריון של קדי ..

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo58.gif

באמת מעניין מה עם ההריון... יש סיכוי שהואס אפילו ידע לפניה

Benjamin Turner

New member
מה שהכי רציתי לדעת בסוף ../images/Emo58.gif

meaning זה אם האוס שמר את המקל. מסתבר שכן, וזה אומר לדעתי המון (קצת כמו המשמעות של זריקת הבגדים הענקיים הקודמים אחרי דיאטה רצינית. זו אינדיקציה למידת האמון שלך בעצמך ולמידת הנחישות שלך לשמור על המשקל הנוכחי). הפרק היה מצוין (בתור פרק סטנדרטי, זתומרת), אולם אני חייבת להודות שהתקשיתי ליהנות. האוס היה כל כך בלתי האוסי מבחינת בטחון עצמי, כל כך ריחמתי עליו בגלל הרגל ובגלל התנפצות התקוות שהטיפול בקטמין עורר, הסצינה הנוראית על ההליכון, מבטי האיבה/כמעט-ידידות שלו לעבר המקל בארון... ממש דמעתי. וכן, אני יודעת שזו בחירת העלילה הטובה, המעניינת, המורכבת והמנצחת ושזה המקום הנכון לקחת אליו את הדמות, אבל אני שונאת את זה. אפילו מהבדיחות (והיו כמה מעולות בפרק הזה) התקשיתי לצחוק. אהבתי מאוד את קמרון בפרק, במיוחד בויכוח הראשון שלה עם קאדי. למה באמת האוס צריך להיות עניו (God doesn't limp, אבל זה אחד מהההבדלים היחידים ביניהם
)? אם כבר, אז כי הוא באמת אידיוט אם הוא חושב שמישהי שמדברת עליו כך רוצה אותו מתוך רחמים. שנאתי את פורמן. strike one and you're out? מה הקטע שלו? ובעיקר ריחמתי על צ'ייס. אה, וזה הפרק הראשון בהיסטוריה ההאוסית שלי שבו "אבחנתי" את המטופל עוד לפני האוס. למעשה, ברגע שנאמר שמדובר בDNA זר חשבתי על כימרה (אם כי כמובן שלא ידעתי לקשר זאת קלינית לדימום או להזיות). עדיין לא הבנתי מה הקשר לפקטור פון ויליברנד (כלומר, למה היה בו חסר? ואיך החסר טופל? כנראה פספסתי משהו) וגיחכתי למראה חוסר האמינות של האוס מסביר לדאקלינגז מהי כימרה (רבאק, לומדים את זה בגנטיקה 101), אבל מילא.

neurotica

New member
לכתוב ../images/Emo58.gif חוסך ממני לחפש כותרת

אהבתי את ההשוואה בין המקל לבגדים במידות גדולות, יש בזה משהו מאד הגיוני. רק שכאן זה לא תלוי באדם שעובר את השינוי (האוס/אדם העושה דיאטה), אלא בחומר הכימי. למרות שהם הצליחו לבלבל אותי עם זה. לדעתי, וכולם (בעיקר גל) יסקלו אותי על הדעה הזו, כל הקטע עם הקטמין והרגל של האוס היו מיותרים לחלוטין. מצד אחד זה מעניין נורא לדעת מה יקרה הלאה עם הרגל, ואיך יתנהג האוס שאחרי הנפילה. אבל מצד שני, הקייסים כ"כ מעניינים בפני עצמם, ולמען האמת אני פשוט מעדיפה את הסדרה כמה שיותר עניינית (קייסים טובים, תעלומות, פתרונות מפתיעים) וכמה שיותר שנונה. לא נראה לי שהאוס צריך רחמים וכל השטויות האלה. בנוגע לצ'ייס, אני לא יודעת על מי אני מרחמת יותר - על צ'ייס או על ג'סי ספנסר. הכותבים פשוט מתעללים בדמות. אם הייתי במקומו (של ג'סי), הייתי דורשת עוד אופי לדמות שלי. או לפחות שילדים בני 7 לא יצחקו עלי. וomg, זה (הכימרה) באמת קורה? עם ההזיות והכל? (עוד לא הבנתי את הפרק סופית, אז אם אני מקשרת כאן בין 2 דברים מקריים... well...
) ואיפה גל שתצא במחולות על כך שהמקל חזר?

Benjamin Turner

New member
לא, לא קשור להזיות ../images/Emo58.gif

התכוונתי למצב של קין והבל (כלומר שני עוברים שאחד "נבלע" בתוך השני, או-במקרה של הפריה טבעית-איחוי של שתי זיגוטות "תאומות"). במקרה זה התאים הזרים גדלו באיזורים שגרמו לתופעות הספציפיות הללו, אבל זה ממש לא מתחייב מעצם קיומה של כימרה, תלוי היכן וכיצד כל אחד מה"תאומים" מתבטא (אני בספק אם קיים מקרה אמיתי כזה, אבל תיאורטית אני מניחה שזה אפשרי). אני לא אסקול אותך, אולם אני דווקא סבורה שהעלילה הזו עשויה לתרום המון להבנה של הדמות (עשויה, כי עדיין לא התחלתי להתקרב לקרקעית הענין). מה שכן, בניגוד לתיאוריות של גל, אני בספק רב מאוד אם זו עלילה שהומצאה על מנת להקל על יוּ, משום שמדובר כולה בטיפה פחות משלושה פרקים ללא מקל, שניים מהם מיד לאחר חופשה בת שלושה(?) חודשים. לו רצו באמת להקל עליו, היו מושכים את הענין. בקיצור, את רוצה את הסדרה פרוצדורלית, אני רוצה אותה character-driven. מזל שיש לנו קצת פרקים כאלה וקצת פרקים כאלה והרבה פרקים משולבים
וזה (ממש אבל ממש ממש) קצת כן תלוי בהאוס-נפלאות האוטוסוגסטיה. כלומר, כמובן שגם הפיזיו תלויה בו ושהשיקום תלוי מאוד בפיזיו, אבל בזה הוא כבר הוכיח שאין לו בעיות מוטיבציה (ולא הבנתי מה בלבל אותך).

למעלה