פרק 3X02

efratbas

New member
יש לי שאלות בנוגע לספוילרים...

מה בדיוק קרה עם צ'ייס? הילד דמיין שהוא חייזר? כי לא יכול להיות שהוא נבהל מצ'ייס, הוא רחוק מלהראות כמו חייזר... (לא שראיתי אי פעם חייזר). הוא שוב לא יצא כל כך טוב בפרק? אה ומה זה כימרה?

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif בהודעה מעלי ובתוך הודעה זו

צ'ייס סתם יצא אידיוט כהרגלו (מאמין בחייזרים, ממציא בדיחות תת-רמה, דברים כאלה). הילד הזה הוזה (בערך) שחייזרים חוטפים אותו, ובהזיה האחרונה (שנגרמה ע"י סטימולנט+האוס בחדר ניתוח) הרופאים שסביבו (ובעיקר צ'ייס, שהוא הפריימרי בקייס הזה כנראה) התמזגו לכדי החייזרים וחוזר חלילה. כימרה היא מפלצת מיתולוגית עם ראש של אריה, גוף של עז וזנב של דרקון, או משהו בסגנון. ברפואה הכוונה לאדם ש"בנוי" מתאים שמקורם ביותר מתא אב אחד (אם כולנו התחלנו כביציות מופרות, כלומר מתא אחד שהתחלק והתמיין הרבה פעמים עד שנוצר יצור חי, ולכן לכל התאים שלנו יש את אותו DNA (פחות או יותר), כימרה מורכבת מיותר מתא אב אחד כזה ולכן יש תאים עם DNA שונה לחלוטין בתוך הגוף).

efratbas

New member
נראה לי שספוילר...

הוא מאמין בחייזרים? הוא אומר הקול רם שהוא מאמין בחייזרים? נמאס לי מהתסריטאים האלה בחיי.... יש להם את פורמן שיתעללו בפורמן, או לפחות שגם אותו יוציאו מטומטם מדי פעם.... למה להרוס את הדמות של צ'ייס- אוף איתם!!!!

ToryMaster

New member
את יודעת

זה כמו לדבר ככה על מישהו כי הוא מאמין באלוהים. טאקט.

efratbas

New member
נו ברצינות...

את מאמינה בחייזרים? תעשי לי טובה. לא התכוונתי להעליב אף אחד, אז אם מישהו נפגע מצטערת, אבל להאמין באלוהים זה לא כמו להאמין בחייזרים, יש הבדל!!!

ToryMaster

New member
לדעתך

ולא דיברתי דווקא על עצמי, זה לא משנה בכלל. בשבילך אלוהים זה לא כמו חייזרים, בשביל אנשים אחרים זה כן, למה צריך לדבר בזלזול כזה?

neurotica

New member
האמת, יש הגיון בדברייך.

למה הם מתעללים בצ'ייס? (או: שולחים את האוס להתעלל בצ'ייס?) לדעתי הכותבים של הסדרה פיקששו קצת. הם מנסים לעשות אותו goofy, להפוך אותו לדמות המשעשעת בסדרה, אבל בסופו של דבר הוא יוצא די מעורר רחמים.

efratbas

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה....

נקווה שבהמשך הוא יקבל קצת אופי. בינתיים עדיף שיהיה חתיך וישתוק!

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifאנייי מתההה איזה פרק!!!3X02

וואי פרק ממש אבל ממש מעולה!!!!! היה מאוד מצחיק למען האמת הקטע שהאוס העמיד פנים שהוא צולע כשאקדי הייתה בחדר שלו ואז צחק והלך חחחחחח לא יכולתי חחח!!!! וקמרון איזה מלאך!רק לקחה את זה אישית כאילו שיקרה לה.... והאוס שאמר לווילסון בסוף הפרק מה חשבתם שאני יהפוך לצנוע ויהפוך בסופו של דבר לקמרון ווילסון ענה לו כן חעחעחעחעחעח!!! פרק מעולה העלילה החלק האישי שבין הדמויות והחלק הרפואי המקרה מ-ע-נ-י-ן!! מתה לראות את הפרק הבא כבר! וקאדי ב=ה=ר=י=ו=ן=?<????? חח האוס פשוט ג=ד=ו=ל!!!!!

incognito1980

New member
איך אתם עדיין לא...

איך זה שאתם עדיין לא מדסקסים פה את עינייני הפרק השני של עונה 3 (0302 - קיין והבל) זה פרק כל כך טוב אני עדיין מתקשה להחליט מה יותר טוב מבין 2 הפרקים של העונה החדשה.

למעלה